A Démon Vadász az utolsó Diablo 3 karakter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajánlom, nézzétek meg a mostani Blizzconos videókat a Diablo 3-ról. Rengeteg újítás van benne, szinte teljesen testre szabhatóak a különbözõ tulajdonságokkal a karakterek.

Például vannak a Skill Rune-ok, amikkel a skilleket lehet tovább módosítgatni. Van belõlük 5 féle, és mindegyik másvalami módosítást a skilleknek, és ez ráadásul skillenként változik. Például a hidrából lehet csinálni frost hydrát, lightning hydrát, vagy olyat, ami tûzgolyók helyett tûzfalat köp. Vagy van, amelyiktõl több lövedéket lõ egyszerre (több nyilat a démonvadász, több mágikus lövedéket a varázsló stb), és ráadásul a rúnáknak is van 7 szintje. És ami a durva, minden variáns külön animációt kap, vagyis látványosan különbözik tõle a skillek kinézete.

Akkor az összes passzív skillt külön vették az aktívaktól, és traitnek hívják õket. Ezek párhuzamosan, de függetlenül fejleszthetõek, és szintén classonként különbözik, és elég sok van belõle, szóval így sokkal szerepjátékosabb hangulata van neki. A skillek pedig kizárólag aktív képességeket takarnak.

Akkor a charmokat immáron egy külön erre a célra kialakított inventoryba rakhatók, ez a talizmán.

Assasin Amazon keverék 😊 bejövõs. 😊
ennyi:
http://www.cad-comic.com/cad/20101025/

https://twitter.com/foodlfg

Most jól megy a Blizzardnak, de nekem úgy tûnik kezdenek kifújni. Se az SC2-ben, se a D3-ben nem látszik annyi változás és újdonság, ami kéne a továbbviteléhez. Ha így folytatják tovább csak idõ kérdése, hogy komoly konkurensük legyen.
dronkZero
Mit vársz egy ekkora klisétenger sablonjátéktól, mint a Diablo?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Zocsi
Hát nem tudom. Nekem ez a trailer elég közhelyesnek hatott. Nem ültem seggre tõle. <#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Köztünk szólva, a száj-animácót tekintve más - ezt jól mûvelõ - cégekrõl vehetnének példát. Square például.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remélen azoktak már nem lesz baj a trailer minõségével akik eddig sírtak, hogy egy vicc a monk meg a wizard rész
IMYke2.0.0.0
Ugye nem csak nekem ugrott be a "Heroes III intro" ennek a trailer-nek bizonyos jeleneténél...? <#ravasz1><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Julius Caesar
Páncélja olyan nekromanceres. Nekem a kettesben az volt a kedvenc kasztom. Olyan elegáns de mégis erõs.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Hegi90
Na, ez gyors volt <#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S