530
Mennyi pénzből éltek havonta egyedül vagy párral, családdal?
-
#10 Itt ez felejtos, nincs ket egyforma ember, lehetoseg, csalad, hozzaallas, szerencse, igeny stb.
Pl.: van aki ugy nott fel, hogy mindig volt otthon 1-2 uj auto, nagy lakas, minden evben 2 kulfoldi nyaralas/sieles, tizenevesen megkapja az autot stb. Egy ilyennek mar az is sporolas, megszoritas ha "megint" Spanyolba, Gorogbe kell menni nyaralni, es nem Thaifoldre;)
De olyannak, aki sose nyaralt kulfoldon, 30-40 evesen sose latott meg autot a csaladban stb. (vannak nehany millioan:P), annak mar az 1000 Ft-tal dragabb BKV berlet is sporolasra, szamolgatasra ad okot;)
Es meg van nehany lepcsofok lejebb-feljebb;)
Melyik szinttol varsz tanacsot? Hogyan vegyel meg olcsobban egy 20millios autot, vagy hogyan egyel 1 hetig 250 Ft-bol (nah, erre tudok tanacsokat adni, ezt mar tobbszor probaltam:DDD)? -
#9 akkor te etióp vagy :s -
#8 1$ 50Cent -
Felesleges topik, nem itt fogja ezt megvitatni senki. -
Mindenhisztor #6 Én még nem élek külön a családtól, szóval nem látom át teljesen az önálló beosztást és szerintem mások sem, még olyanok sem, akik már így élnek. És gondoltam akiknek ez jobban megy segíthetnének másoknak, akiknek kevésbé... -
#5 itt értelmes választ nem nagyon kapsz :)
bár senki sem szeret beszélni róla...
nekem évről évre kevesebb a fizum, tavaly az adó változások miatt 1 ezressel lett kevesebb, a netes kalkulátorok szerint jövőre megint 1 ezressel kevesebbet kapok kézhez -
#4 kajára, piára, szeszre, ruhára, cigire mindig van itthon péz! -
#3 ez nagyon hasznos volt, köszönjük :D -
#2 3-400k easy poker money -
Mindenhisztor #1 Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topikot, hogy ezekben a sokak által nehéz időkben esetleg tanácsot adhassunk másoknak a spórolásra... Ha keresel x összeget és nem sikerül belőle ezt vagy azt kihozni, akkor lehet tud neked más segíteni...