Ki mennyiből él?

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mint topiknyitó kezdhetnéd te mindjárt azzal, hogy mennyi pénzbõl élsz/hónap ?

Te nem mr_no_name vagy hanem a lokneszi szörny azt a rossebb!!!!
n3whous3
ja, és gondolom ezért kérdezel rá kerek perec, hogy mennyibõl élünk 😊

púúúúú

Ingyenélõ gimis vagyok.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Én nem turkálok senki tárcájában. Pont azt szeretném, ha tudnának segíteni egymásnak...

Fresh Duke
Annyiból megélsz? 😄 Vagy annyit spórolsz meg?

A heavy cost. I pay it gladly.

Mr_no_NaMe
hámúsz
Sadist
A spóroláshoz meg egy tipp:
Magyarországon az emberek 34%-a rendszeresen dohányzik. Ha leszoknának róla, az havonta több ezer, de akár tízezer forintokat is jelentene. De hát ugye a drog az kell...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Alexease
2-300 Ft-bol sokfele dolgot lehet fozni/kotyvasztani egy hetre😊 Persze, az napi 2 eves, kozepes tanyerral (kell elotte nehany nap a hozzaszokashoz)😊

Volt amikor 1 hetig ettem 1kg rizst ("B" kategorias, maximalisra fozve, aztatva😛) kakaoporral😉 Ha elvonatkoztatsz, majdnem olyan, mint a tejberizs😉
De eleg olcso a lencse is, 200-bol 1kg plusz talan meg 1 darab kolbasz is kijon belole😉 baromi sok lesz😉
Most pl. sutnivalo-kolbasz-pokoltet csinaltam, ami teljesen tuti cucc, (teszta+sok hagyma+paprika+sok zsir = 245Ft, a kolbasz ingyen volt (😛), amugy olyan 150Ft lehet), de ez utos epegyilkos cucc, 5 napig kitart😉)
Sadist
Az emberek nem szeretik, ha a pénztárcájukban turkálnak, úgyhogy ne számíts sok kommentre.
Nyithattál volna topikot arról is, hogy a barátnõ engedi-e seggbõl szájba, azt elõbb kiteregetnék a nyilvánosságnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Yoda001
<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

bardocz
Arra a tanácsra kíváncsi vagyok!
Egyszer tutira hasznos lesz:-D
Üdvözlet az APEH-es kollégáknak😊

Zsolek123
hab

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Piloss
😮

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

byzhouse
1$ 50cent az én pénzem azt viszont nem írtam,hogy szüleim heti 20ezret adnak<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Zsolek123
mÉG A vip IS DRÁGÁBB :ddddddddddd

"K*rvára megy a pénz!!!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal...

Piloss
én ennyibõl már halott lennék

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

LaszloLedzenyi
apeh ellenörzés? egyébként én szerintem mindenkinek a magánügye hogy mennyit keres, mire mennyit költ és mennyi marad a következõ fizu elött<#dumcsi><#bee1>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Alexease
Itt ez felejtos, nincs ket egyforma ember, lehetoseg, csalad, hozzaallas, szerencse, igeny stb.

Pl.: van aki ugy nott fel, hogy mindig volt otthon 1-2 uj auto, nagy lakas, minden evben 2 kulfoldi nyaralas/sieles, tizenevesen megkapja az autot stb. Egy ilyennek mar az is sporolas, megszoritas ha "megint" Spanyolba, Gorogbe kell menni nyaralni, es nem Thaifoldre😉

De olyannak, aki sose nyaralt kulfoldon, 30-40 evesen sose latott meg autot a csaladban stb. (vannak nehany millioan😛), annak mar az 1000 Ft-tal dragabb BKV berlet is sporolasra, szamolgatasra ad okot😉

Es meg van nehany lepcsofok lejebb-feljebb😉

Melyik szinttol varsz tanacsot? Hogyan vegyel meg olcsobban egy 20millios autot, vagy hogyan egyel 1 hetig 250 Ft-bol (nah, erre tudok tanacsokat adni, ezt mar tobbszor probaltam😄DD)?
Zsolek123
akkor te etióp vagy :s

byzhouse
1$ 50Cent

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lacee86

Felesleges topik, nem itt fogja ezt megvitatni senki.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én még nem élek külön a családtól, szóval nem látom át teljesen az önálló beosztást és szerintem mások sem, még olyanok sem, akik már így élnek. És gondoltam akiknek ez jobban megy segíthetnének másoknak, akiknek kevésbé...

Met
itt értelmes választ nem nagyon kapsz 😊
bár senki sem szeret beszélni róla...

nekem évrõl évre kevesebb a fizum, tavaly az adó változások miatt 1 ezressel lett kevesebb, a netes kalkulátorok szerint jövõre megint 1 ezressel kevesebbet kapok kézhez

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Zsolek123
kajára, piára, szeszre, ruhára, cigire mindig van itthon péz!

Gubberx
ez nagyon hasznos volt, köszönjük 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

lolSL
3-400k easy poker money

Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a topikot, hogy ezekben a sokak által nehéz idõkben esetleg tanácsot adhassunk másoknak a spórolásra... Ha keresel x összeget és nem sikerül belõle ezt vagy azt kihozni, akkor lehet tud neked más segíteni...

← ElőzőOldal 11 / 11