530
Mennyi pénzből éltek havonta egyedül vagy párral, családdal?
-
miki10 #530 Pénz keresés pár katintással
tudnám ajánlani ezt a pénz keresés lehetőséget, akár hónap végén 20 ezer foint -
#529 Vendéglátás egyetlen előnye, hogy legalább lehet inni, ha már nagyon tele a faszod. :DD -
#528 Cnc gépkezelő-programozó. És igen, talpon... -
#527 Nem mindegy milyen meló. Talpon 200 óra plusz már elég húzós. Hétvégén meg mindig menni kell, ott kizárt a szabadnap. :D -
#526 Amíg otthon melóztam, a havi 220óra elég "lightosnak" számított. Éveken keresztül folyamatos 12óráztunk. Csak a hétköznapokból összejött a havi 240-250óra. Aztán még bementünk egy pár hétvégén is, mert az jó(jobb) pénz volt, egyből megvolt a 300 is alsó hangon.
Ezért is kezdtem el külföldön munkát keresni, mert a f@sz kivolt, hogy szinte csak enni-aludni jártam haza. -
#525 Nono, erről nem volt szó a legelején! -
#524 Tolnál havi 220 órát pár hónapig lehet máshogy gondolnád.. :DD
Annyi a szabadidőm amikor dolgozom, hogy este beverek két sört, ill. reggel tolok egy villásreggelit.. -
#523 +1 -
#522 Én melóznék, amúgy megenne az unalom. -
#521 Ha ti keresnétek annyi pénzt egy szezon alatt, amiből egy évig el lehet lenni, akkor keresnétek munkát télre, vagy inkább vernétek a faszotokat 4-5 hónapon keresztül? A mérleg másik nyelvén ez van.. Persze, ha találok olyat, ami hasonlóan fizet mint a mostani.. -
#520 nálunk tatabányán is keresnek a gyári melósok 150-et multiknál , az a lényeg hogy olyan multihoz kell menni aki a saját termékét gyártja nem pedig bedolgozó ... -
#519 SCORE -
#518 Én most 7 hónapi munaknélküliség után találtam egy jól fizető munkahelyet. 278 netto. -
#517 kb 400k netto, egyedül :DD -
Freeda Krueger #516 Michelin
A budapesti állapotokról írok,de Nyíregyházán sem lehet sokkal másabb. -
#515 Kb 100 nettóból élek szóval elég gatya.170,180-nal már kibékülnék. -
somikoma #514 Melyik ez a cég?
( Nyíregy mellett lakom.. ) -
Freeda Krueger #513 Pedig van ilyen,a cég Magyarországi központja Nyíregyházán van.
És napi 8 óra,20-23 munkanappal.
Van aki 27 napot dolgozik túlórával,de akkor azt ki is fizetik neki. -
somikoma #512 Aha, hazavisznek..
30/27 bedolgozott nappal, amiből 24/20 órát melóznak.
Esetleg így..
Mutass már egy multit ahol hazavisznek napi 8 óra melóval heti 5 munkanappal 200k-t. Mert itt szabolcs megyében kiba..tul nincs ilyen.
Max Pest körül, de erősen kétlem azt is. -
Freeda Krueger #511 Havi 23-21 munkanappal,nálunk is hazavisznek a melósok akár 200 körül .
Gyárból,multinál,21-25 éves emberkék is.
4 műszak,stb -
vg #510 Elképzeltető az a fizetés, de nem melós szinten és főleg nem húszon évesen. Tökmag. -
#509 pontosan. 30+ éves emberke mindent tud és 1 magyar nem kereshet gyárban nettó 150ezret. Jaaaa,hogy te nem is élsz itt :O téma lezárva. -
rumkola #508 írd már ide azt is, hogy milyen munkakörülmények között(3 műszak, hétvége, ingerszegény környezet, pisi-kaki szünet stb.)és hány ledolgozott órával :D
-
pLau #507 nem kamu Győr Audi-ba a pályakezdő sori munkás is hazavisz 130 nettót+18e kajajegy... -
vg #506 Nem te vagy a fórumon az első gimis tini bolond fantazmagóriával... ez a hazudozás biztos bejön az osztálytársaidnál. -
#505 ja az -
exoterm #504 kamu -
rumkola #503 aha, havi 230 ledolgozott órával, úgy, hogy nem mehet ki pisálni amikor akar :D
-
#502 nem -
#501 Nem inkább nettó 90-100 akart lenni?
Ez Magyarország .....
-
#500 Melyik gyár? Magyarországon...? nah ne viccelj,inkább nyisd ki a szemem,h észrevedd a dolgokat :) -
exoterm #499 150 ezret egy gyári melós? Lol, melyik gyár? Én is megyek akkor oda! -
vg #498 Az lehet barátom, de láthatóan fingod nincs a nagy magyar valóságról. -
#497 hopsz igazad van bemegyek testvérem munkahelyére panaszkodni a főnöknek,hogy sok a fizetés. amúgy a 180+ kezdő tényleg jó,de szerintem 1 diplomás többet érdemel. -
vg #496 Baromság. Te biztos valami "elit" gimnáziumi tanuló vagy, nem is csodálkozom olyan szinten tudatlan vagy. Nincs olyan gyári melós aki 150e-ret keres, és az a 180e fizetés elég szép nettó kezdésnek. -
#495 én keveslem,mert 1 sima gyári munkás is hazaviszi a nettó 150-et akkor 1 diplomás ne keressen már 200k körül :) -
#494 Pozsonyban. Szlovákiai vagyok. Sokallod, kevesled? -
#493 Mindezt Magyarországon? -
#492 Frissdiplomásként 180 ezer HUF-nak megfelelő eurót keresek nettó + cca. 22 ezer HUF kajajegy. -
#491 Érdekes kérdés amit felvetettetek. Ha jól értelmezem a dolgot, akkor most azon hezitáltok, hogy új lakásba, családi házba, fektessétek a pénzeteket, vagy betétszámlán gyarapítsátok a megtakarításaitokat.
Tetszik a megközelítésed kifejezetten Alexandra, hogy akkor érdemes ingatlant áron alul eladni, ha áron alul veszünk is mellé egy másikat.
Azonban az átlag magyar viszonyokat elnézve, kevés ember rendelkezik több ingatlannal, még kevesebb engedheti meg magának, hogy új ingatlant vásároljon magának. Az átlagos megtakarítások meg sem közelítik az ingatlanok átlagos árait magyarországon. Így a kisebb megtakarítással rendelkezők számára a betétlekötés a megoldás, ha gyarapítani szeretnék a vagyonukat. Kíváncsivá tettél megnéztem a sopron bank ajánlatát, a legkedvezőbbnek ez az akciós ajánlatuk bizonyult: link 7%-os kamatot fizetnek, a kamatadó pedig nem kerül levonásra a kamat összegéből. Véleményem szerint hosszútávon jó befektetés lehet, kisebb összeg esetében is.