19
-
Justil #19 ehehe, pont ez jutott eszembe ahogy olvastam a cikket. a mai fiatalok inkább a vézna vámpírokra buknak, mint a tökös legényekre.
messze nem a legjobb filmje, viszont az egyik kedvenc alakításom Brucetól Corben Dallas az 5. elemben :) no meg persze a Sin City. -
bmw #18 Willis kiraly, de vegre latom Freeman-t es Malkovichot is... -
zoltanszon #17 Teny, hogy Bruce a kiraly. 6 lovese utan Robert Partick holtan esett ossze (Die Hard 2). Ez Schwarzeneggernek az Terminator alatt sem jott ossze es vegul csak a folyekony acel mentette meg Ot :)
Egyebkent komolyra forditva a szot:
"...ha már számokkal dobálzunk akkor tessék berakni az összes filmjének (mondjuk 10 évre visszamenőleg) a statisztikáját..." ugyan nem tudom, hogy kaszalt a penztaraknal, de mondjuk a "Mar megint bergyilkos a szomszedom" szerintem ritka szar volt. A Surrogates nekem tetszett, de tudom hogy sokaknak nem, szoval az bukta. Azert van... -
Rotyoka #16 Bruce mindig is jó színész és jó forma volt és az is marad. -
unisol1 #15 Én is 30 alatt vagyok bőven, bár nem tini, de Willis a NO1! De ki is lenne, John Wayne kicsit régen volt, a selyembuzi tinicsávókra meg csorogjanak a tiniribik... Van gyengusabb filmje naná, de még azok se xarok, amik jók, azok meg überjók... A suligórés meg Alpha dog felejtős, de több gyengust szentem nem is csinált az mostanában (16 utca, meg Alvilági... nem annyira ütős, de jók...) -
#14 Pattinson csak egy példa volt, nem kell rágörcsölni. -
AZTA #13 Bizony, ha úgymond mi is "jobban élnénk", akkor én is mindig elmennék a kedvenceimet megnézni. :D -
URH #12 Kicsiny országunkban lehet, hogy kevesen moziznak, de ahol jobban élnek az emberek értelemszerűen
sokkal többen is mennek moziba.
Én ha tehetném minden új filmet megnéznék a moziba, de sajnos azokat az ezreseket vagy ezerkétszázakat fontosabb dolgokra is el lehet vagy el kell költeni, hiába rajongok a filmekért. :( -
#11 Trailer alapján felejtős. -
sandor8206 #10 sztem ma már nagyon kevesen mennek el moziba azért, hogy "kedvencüket" lássák, sztem elenyésző már az ilyen nézők száma
-
winnie #9 mióta érdekli a tiniket robert pattinson? nézd meg nyugodtan már ma is a karrierjét, sehol sincs. a tiniket maximum edward érdekli. itt a különbség. (pattinson nem alkonyat-filmje, a remember me mekkora bukta volt, nem? pedig a film nem is volt rossz, de az mellékes.) -
#8 Ha egy film bevételei alapján döntenénk el melyik színész mennyire népszerű, akkor ezek alapján Jonny Knoxville karrirerje is felfelé ível. Willisnek, nagyon jó filmjei vannak, egytől-egyig amit láttam tőle mind bejött. Lehet h a tiniket jobban érdekli pl. Robert Pattinson, de ma erre van igényük, majd nézzük meg az ő karrierjét is 10 év múlva. -
radical@work #7 ez jónak tűnik -
kalapos01 #6 Mi ez a besérülés? Willis tényleg sok szart csinált mostanában, sora buktak a filmjei. Inkább örülj, hogy végre sikeres. -
kanduhr #5 Ha az elmúlt 10 évet visszanézem, akkor tényleg nem volt egy sikerfilmnek se a húzóneve, max a Die Hard 4-nek, ami mellesleg pocsék volt. -
pokolfiu #4 nem tudtam eddig, hoyg letért volna a siker útjáról... hatásvadász cím, sz@rt se közelít a valósághoz... ha már számokkal dobálzunk akkor tessék berakni az összes filmjének (mondjuk 10 évre visszamenőleg) a statisztikáját, bevétel oldalról, s mindjárt tisztább lesz a kép, hogy mennyire felel meg a valóságnak az a sugallat, hogy egyenesbe jön... egyenesben volt az mindig is... -
#3 23 vagyok, de Bruce Willis nekem is garanciát jelent egy jó filmre. És ő tényleg színész. -
sarocker #2 Ráadásul Willis azon kivételes akciósztár, akit bátran lehet színésznek nevezni. -
Wittgen #1 Én még nem vagyok 30, de Willis neve általában azt jelenti nekem, hogy egy jó kis filmet láthatok. Csak ritkán csalódok benne.