195
Ezek megőrültek! Elvan a celeb ha játszik, a TV2 legújabb szórakoztató műsora
-
Dean Winchester #115 S.K.:
"kiskoromban szerelmes voltam Andre Agassiba" XDDD
még véletlen sem egy női teniszezőnőt mondana :DDDD -

-
Én úgy egészben - külső (számomra tökéletes alakja van, arca is rendben), sejpítés (
), talpraesettség (tessék csak megfigyelni mit tesz és mond - nem csak ebben a műsorban) - megfelelő hölgyike. S csak 29 éves.
Belső tulajdonságai bizonyára még értékesebbek lehetnek.
Jó, 100%, hogy vannak allűrjei, hiszen hozzászokott bizonyos dolgokhoz.
-
tudod neki nagy tapasztalata van ilyen téren :D
-
Dean Winchester #111 nekem nem jön be :D
a szemei túl nagyok :O -
Én Szilvit már régóta bírom - jó csaj, és imádom ahogy sejpít :)
-
Dean Winchester #109 bazzz banánt h benyelte ez a kristóf XDDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #108 lol bazze a szilvinek a hasas az egyenlő a bukfencel XD -
Dean Winchester #107 lehet... utánanézek :D(megnézem) -
RYO21 #106 Takeshi's Castle? -
Dean Winchester #105 valaki nemtudja annak a műsornak a címét ami azt hiszem a viasat3on ment kb 1 éve melyben japán emberkék mentek át különféle akadályokon! vmi nindzsa lehetett a címe :S -
EnxTheOne #104 Huh, azt hiszem szerelmes lettem a lányba aki a "Ner érj a cicihez" játékbba volt. ^^ Nincs meg valakinek a száma? :D:D -
RYO21 #103 Ez a mai rész eléggé szar volt. Amúgy azt a rohadtkezű buzit miért kellett berakni? -
-
Az külföldi, ez magyar, a magyart trendi utálni. Ennyi. -
Wipeout zseniális, de ez ismét a magyar TV-zés legalja. Amit a TV2 művel ezzel, az édes négyessel és a többivel... most komolyan:) Ennyire nagyok lennének az igényeim? Velem van a baj? Kezdek megijedni:) -
Amúgy, szerintem, a végét elcsalták Leóéknak.
-
Én szétröhögtem magam Pákón meg Bárdosin, Zsófit meg egyszerűen magamévá tenném :D -
Én is, ezerrel.
Aki nem, az puzie. Ez van.
-
Dean Winchester #96 persze nem igy értettem :D
nem gondoltalak kockának XD
de mind1 ezen ne vesszünk össze! -
szabó zsófit de döngetném atyaég :O -
IXEMGabeo #94 gép előtt ülni se különb mint aki ezt nézi :)"
Dean tegnap voltam foci meccsen:D nehogy máá örökös kockának képzelj el:D de esténként szar időbe mi mást csinálhatnék egy paneltelepen?:D tv szar, mert ilyen műsorok mennek benne, akkor vagy a gépen nézek filmet vagy PC:D ennyi te sem csinálsz mást ember;) -
yokas #93 ebben igazad van..:) -
Kit szeret mindenki? -
yokas #91 Utálják is sokan a paraszt stílusáért. -
Dean Winchester #90 utánakeresek! thx -
Mert neki ilyen a stílusa érted? Attól, hogy van nála eredményesebb ember, attól még az amit elért becsülendő. Bebaszna, ha csak az lenne elismerendő akinél senki nem csinált eredményesebbet. -
yokas #88 mire van nagy arca?nála eredményesebb embereknek negyed ekkora arcuk sincs...,gyerekszoba hiánya. -
Egyébként ha jól tudom jutubon fent vannak a tegnapi játékok is. ;) -
Bárdosinak nagy az arca de van is mire.. mindenkinek van ilyen ismerőse, haverja akinek nagy az arca és beszólogatós, ez egy ilyen emberstílus.. nincs ebben semmi kivetnivaló, hogy a verseny hevében beszól mert nyerni szeretne.. -
Persze ,azzal semmi gáz,hogy csalódottak,és ez látszik is...csak azért illik elismerni azt is,ha valaki jobb nálunk. ;)
Én is átestem sokszor sportban, vagy játékban hasonló dolgokon,de eszemben sem volt gyerekeskedni a végén. :)
Egy kivétellel,amikor lenyomtak kocsmai szkanderban,és tömegverekedés lett a vége...de ott erősen ittasak voltunk,és nagyon rég volt. Ocsmányul viselkedtem. :) -
yokas #84 Egy sportembernek tudnia kell veszíteni...és a végén gratulálni a győztesnek,mégha fáj is. -
Annyira egybeolvad az egész heti műsor,hogy fogalmam sincs hirtelen melyik játék volt tegnap. :)
De nekem toronymagasan a foci vitte a prímet. Azon fetrengtem a röhögéstől... :))) -
Dean Winchester #82 persze ez igaz,de mind1 nekem tetszett h látszódott a csalódottság 1-2 emberkén (ebből is látszott h nyerni akarnak! benkő meg ugye elpoénkodta egész vég :D szart bele ) :)
-
Nem kell megjátszani magad,ha nem nyersz,de méltósággal kell veszíteni is...ha jobb volt az ellenfél,azt el kell ismerni. -
Dean Winchester #80 ja ahogy én is írtam!
leóék gyorsabbak voltak de igaz h kevesebb anyaggal!
bárdosiék meg lassúak de több anyaggal... -
yokas #79 elején balfaszkodtak a rózsaszínek,de mégis ők töltöttek többet.
Bárdosi és Zsófika arcjátéka nemcsak ma este volt hánytató. -
Dean Winchester #78 főleg a rázós résznél XDDDD
egyébként tegnap volt vmi brutális rész? (egy percet se láttaM) -
Mit vársz egy olyan embertől aki megjárta az olimpiát? Nyerni akar, még szép, hogy ideges, ilyen a stílusa, ő a legnormálisabb az összes közül továbbra is magasan.. Engem is szétbaszna az ideg ha ilyen szabózsófi meg benkő miatt bukjuk el.
Úgy lett több, hogy amíg benkő ment, addig ők nézték ahogy gyökkettővel odamegy és vissza, amíg pákó futott addig ők már öntötték és mire visszaért kapta egyből. -
Dean Winchester #76 még mindig jobb minthogy képmutatóan vigyorogjanak és gratuláljanak :)
sztem sokkal faszább h látszott rajtuk, legalább nyerni akartak ergo harcoltak :)
most az jobb ha vki megnyeri és kurvára megjátsza magát a vesztes csapat?