Ezek megőrültek! (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Én mos nem is néztem, mert ez a Ganxsta nálam leverte a biztosítékot... Nagyon nem komálom ezt a nagyképû faxt... 😊

bazzzz ganxta elbaszta -.-
1-2szer dirkt fejen önti tejjel a tüncit az ok :S de h folyamatban 😞
LordVenom
Azért Tünde ott van a toppon. 😊)))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LoSA
Ez nem tetszett most... Az eddigiek sokkal jobbak voltak, jobban voltak a szereplõk, engem pl Ganxsta kifejezetten idegesít.

jazzy
ganxsta 😄DDDDDDD
áááááh bazdmeg jó lett volna de nem kellett volna ennyire produkálnia magát -.-
na jön zoli meg a dzsunior XD
Szerelmes vagyok a lányba a cicis játékból. <#gonosz1><#awink><#szeret>

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ezek a kérdések bazz

hány lába van egy sánta kisegérnek
a terminátor melyik része jelent meg legelõször
hány lába van két bölömbikának -> ez nekem se ugrott be h madár 😄
háááááh
pákó a nem törhetõ falat is áttörte XD no meg árpi is kemény volt XDDDD
lollllllllllllll
😄DDDDDDDDDDDDD
LoSA
Iszonyatosan jó segge van! <#rolleyes><#crazya>

hungary27
dér heninek jó a segge😄
LoSA
Igaz, akkor rosszul hallottam, sry! 😉

HöfEE
Csajon csúszós játékban, mielõtt csúsznak meg kell mártózni a medencébe amibe volt valami sikosító, pákó belefetrengett és szolidan belehugyozott, Dér Heni meg kiakadt ,hogy mitõl lett sárga a víz 😄

"Elvan a celeb, ha játszik!

Huszonnégy celeb, két mûsorvezetõ, számtalan vicces, erõt próbáló, szórakoztató feladat.
Többek között Kiszel Tünde, Benkõ Dániel, Dér Heni, Szabó Zsófi, az Irigy Hónaljmirigy tagjai Molnár Imi és Varga Gyõzõ, Szorcsik Viki, és Zsidró Tamás neve fémjelzi majd a produkciót. Hõseink három fõs csapatokban, egymás ellen mérkõznek meg, hihetetlen erõpróbákkal kerülnek szembe, melyekben csak a legjobbak maradnak állva."

tehát most voltak akkor két hét az 2*3 + 2*3 =12 - 1 gyõztes
sztem most két hétig megint ez lesz mint az elõbb aztán a 2*2 hét gyõztese megmérkõzik egymással és lesz egy szuperdöntõ XDD
ez alapján elvileg lesz...
de mivolt az a pis? 😄
mert nem láttam az elejét..
LoSA
Hát, de jókat nevettem ezen az adáson is... 😊 Most jövõhéten tényleg nem lesz? Megszûnik teljesen? Vagy mi?!? 😮

HöfEE
Pákó: egy kis pis egészséges 😄😄😄

köszi.

Ezt a csajon csuszást szivesen kiprobálnám már. ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Casillas
a bowlingos

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jazzy
nem tudom remélem 😊
Mi volt ma az elsõ feladat? Elejét nem láttam.

jövõhéten zolika lesz? XD
jazzy
kár, unalmas volt ugyanazokat látni. Én már Ganxstáékat várom 😄
nemtudnak újat kitalálni? :S

de ez mimár?:S most ennyi erõvel a leoék elõnyben vannak mert õk már részt vettek ezekben a feladatokban :S
azért ennyire ötletszegények nem lehetnek már -.-
ezaz!!! köszi

ilyesmi mûsort is hozhatnának a magyarok 😄
Asszem' a cime:Sasuke ninja warrior

http://www.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4

na most is az utolsó feladat a tejöntés fejjel? :S
S.K.:
"kiskoromban szerelmes voltam Andre Agassiba" XDDD
még véletlen sem egy nõi teniszezõnõt mondana 😄DDD
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én úgy egészben - külsõ (számomra tökéletes alakja van, arca is rendben), sejpítés (<#nyes>), talpraesettség (tessék csak megfigyelni mit tesz és mond - nem csak ebben a mûsorban) - megfelelõ hölgyike. S csak 29 éves.
Belsõ tulajdonságai bizonyára még értékesebbek lehetnek.
Jó, 100%, hogy vannak allûrjei, hiszen hozzászokott bizonyos dolgokhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkerlomy
tudod neki nagy tapasztalata van ilyen téren 😄 <#oooo>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

nekem nem jön be 😄
a szemei túl nagyok 😮
IMYke2.0.0.0
Én Szilvit már régóta bírom - jó csaj, és imádom ahogy sejpít 😊

bazzz banánt h benyelte ez a kristóf XDDDDDDDDDDDDD
lol bazze a szilvinek a hasas az egyenlõ a bukfencel XD
lehet... utánanézek 😄(megnézem)
Takeshi's Castle?

valaki nemtudja annak a mûsornak a címét ami azt hiszem a viasat3on ment kb 1 éve melyben japán emberkék mentek át különféle akadályokon! vmi nindzsa lehetett a címe :S
Huh, azt hiszem szerelmes lettem a lányba aki a "Ner érj a cicihez" játékbba volt. ^^ Nincs meg valakinek a száma? 😄😄

Ez a mai rész eléggé szar volt. Amúgy azt a rohadtkezû buzit miért kellett berakni?

LordVenom
<#eljen>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jazzy
Az külföldi, ez magyar, a magyart trendi utálni. Ennyi.
MerlinW
Wipeout zseniális, de ez ismét a magyar TV-zés legalja. Amit a TV2 mûvel ezzel, az édes négyessel és a többivel... most komolyan😊 Ennyire nagyok lennének az igényeim? Velem van a baj? Kezdek megijedni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Amúgy, szerintem, a végét elcsalták Leóéknak.

bigapó
Én szétröhögtem magam Pákón meg Bárdosin, Zsófit meg egyszerûen magamévá tenném 😄

The Matrix has you...

IMYke2.0.0.0
Én is, ezerrel.
Aki nem, az puzie. Ez van.

persze nem igy értettem 😄
nem gondoltalak kockának XD

de mind1 ezen ne vesszünk össze!