35
-
#35 ezen vagyok én is elképedve, mikor egy cod6-ra képesek emberek azt írni hogy jó játék... -
#34 Nem akarlak elkeseríteni de a pc-sek ugyanúgy veszik a szart, a Blizzard SC2 sikere a multiwarezvédelmének tudható akárcsak a BFBC2 sikere is pc-n...
Nem a konzolnak köszönhető a butulás hanem az általános vásárló rétegnek, ebbe pedig beletartozik a pc-s társadalom is,csekkold csak le hány idiótának tetszik a mai napig a COD6, a MOH vagy bármi hasonló szemét pc-n... -
RecoPhile #33 Nem akarlak elkeseríteni, de sok casual gémernek, amit konzolon eladnak az elég, de PC-seknek KREATÍV jó játék kell, nem valami szar elbaszott casual szar amit konzolokon adnak el.... Ezért is JÓ Blizz és Valve, s DICE BC2-je áltál fejlesztett játékok. Ezért van szükség IGÉNYES JÁTÉKOKRA PC-N!!! Ha ezt nem tudod felfogni, akkor csak sajnálni foglak.... -
#32 szerintem hemzsegett norecoilos fegyverektől :D -
#31 Csak a COD4 még valamelyest modokkal és tiltásokkal viszonylag menthető volt, nem hemzsegett norecoil fegyverektől, de ez az új MOH és az új COD-ok már menthetetlennek tünnek...
Nézd meg a COD Black Ops 10 perces multivideóját a neten....
Kb a videó felénél előkerül egy 6csövű nagypapi,azzal rohangál a csóka...Addig is hányingerem volt a látottak norecoilságától,de amikor a nagypapi elsült és sem szórás sem rángatás demégcsak egy apró rezdülés se történt a képen na akkor mondtam azt hogy szevasztok.... -
#30 Az én szememben a 4 épp oly gagyi mint az új moh. Aki játszott a Cod1-el és a CodUO-val az tudja milyen egy jó fps. Nem töltődik vissza az élet, nincs gyárilag norecoil és radar hack, nem mutatja, ha melléd dobják a nadet sőt ugrás közben nem lehet ellőni zoommal senkit, de sorolhatnám reggelig. A codUO után épp úgy az autistákra hajaz a sorozat, mint bármelyik másik fps. -
#29 Nem szívesen rontom el a kedved de még a Crisis Warhead-ben is több élvezet és potenciál van mint a MOH-ban.
A MOH mesterséges intelligenciája szintén nulla, volt hogy gránátot dobtam az ellen közé,ordítottak hogy gránát aztán szépen ottmaradtak és felrobbantak..Volt hogy az ellenfél mellől lőttem észre se vettem azthittem csapattárs, de őt sem nagyon érdekelte hogy halomra ölöm a társait fél méterrel mellette állva...
Fedezékbe max azok vonulnak akiknek a script szerint is fedezékből kell lőni,aki a térközepén kapja a skulókat az meg sem prübál fedezékbe rohanni...
Lövéstávolság? Ott legalább van, a MOH-ban gyakorlatilag pontosan ugyanúgy lősz el bárkit a térkép másik felén mint 10 centivel az orrod elött...Sem szórás, sem fegyver rángatás, semmi...Szerinted??? :D
És ez siker 2010-ben...Itt tartunk...
Jelen pillanatban szerintem nem tud senki olyan nagyonn címet mondani az elmúlt 5 évből ami akkora arcade szemét multival rendelkezik fegyvermehanika és hatás terén mint a MOH...Egy rommábutított szemét lett hogy autista sanyika is tudjon fregelni benne fél kézzel részegen becsukott szemmel... -
richard45 #28 Jah, bár szerintem a 4 még jó volt, az MW2-ben már csak a single tetszett, a multi meg sajnos a sok idióta csíter rambók miatt teljesen játszhatatlan, az IWNet meg a sok idióta perk meg még csak rátesz egy lapáttal.
Ott cseszték el az egész Medal of Honort hogy megpróbálták összegyúrni az MW2 meg a BC2, sőt mondhatnám azt is hogy kár volt az egész sorozatot áthozni a második világháborúból modern korba, egyszerűen nem illik a Medal of Honor bele, vagy hagyni kellet volna ott, vagy ha már mindenkép átakarták hozni akkor egy mw2-bc2 klónnál azért többe kellet volna gondolkodniuk. -
#27 CoD ugyanez, csak a név maradt az UO óta... -
richard45 #26 Hát így utólag én is megbántam hogy megvettem, a single érdektelen, unalmas és steril, a multi meg egy k*rva kemper tanya, mindenki sniperrel meg rakétavetővel rohangál, ezáltal baromira nehéz akár egy másodpercig is életbe maradni. Egyetlen pozitívum számomra az hogy a Dice jól optimalizálta a multi részének a motorját, mert a BC2-nek véleményem szerint elég pocsék volt.
Unalom űzésnek nem rossz, de ez hamar elfog tűni a sűlyesztőbe, ha nem Medal of Honornak hivják a kutya se veszi meg, mert a nagy név alatt nincs más csak egy érdektelen átlag FPS, pedig én nagy reményekel vártam. -
DontKillMe #25 Szerintem a hír kamu. A szaklapok is lehúzták, mert valóban egy rakás szar. És a HC gémerek nem blikket olvasnak, ha játékleírást akarnak, mielőtt megveszik a gammát, és/vagy letöltik a demót (ha van). Szal' ez egy kaka. Az első rész megvan, még a "szpírhedet" is megvettem, oszt' kb. ennyi. -
#24 hardon én is végigtoltam kb 6 óra alatt, úgy hogy szinte minden acsit kiszedtem a singleplayerből. a graffal amúgy nincs gond szerinte. multit nem próbáltam, csak kiv voltam milyen a game, azért vettem meg. 2 nappal később már el is adtam :D -
#23 az Airborne-ig tartott számomra a MOH...ez egy ratyi utánzat. -
#22 hmmm, érdekes, szór a fegyver, a távolságtól függvényében egyre inkább, mi?
hát igen, a crysis közben felejtsd el a cod-ot meg a moh-ot. a crysis az utolsó pc exkluzív címek egyike, ebben még olyan érdekességek bonyolították szegény játékosok szórakozását, hogy recoil, meg még meg is lehet halni a játékban. :D
(egyébként ha "maximum strenght" van, akkor stabilabb a fegyver. ha messziről snipe-olsz, érdemes bekapcsolni, és érdemes headshot-okat osztogatni. egyébként meg ha beléd is kell egy rakat lőszer, hogy kikészülj, akkor szegény koreaiaknak miért kéne néhányba belehalnia?) -
KP27 #21 én ugyan nem játszottam még az új moh játékkal, de pl ott a crysis warhead. Tegnap raktam fel, és egy hulladék az a játék. Magam sem hiszem el, ha nem látom saját szemmel :D
grafika ok, magyar hang király. Meg kell hagyni. Ami jó az jó.
Mesterséges intelligencia nulla. Lövöm a hegytetőről az ipsét, az hátat fordít nekem(!!!!) legugol a part közepén(!!!!), nehogymár fedezékbe menjen és elkezd nézelődni a tenger felé :DDD Én közben folyamatosan lövök rá hátulról, ő meg szép nyugodtan gugol tovább miközbe találat érte és bambulja tovább a tengert :D Teszi mindezt hard szinten :D
a lövési távolságot is teljesen szarul kezeli a program. x távolságról 4tár lőszer kell egy csicska katonába, aztán onnan ha egy lépést közelítesz, mindjárt elég 2-3 lövés 4tár helyett a mellette levőnek :D
A vicc az, hogy Far Cry esetén nem emlékszem ilyesmire... -
#20 kb. 6-7 eredeti játék áll a polcomon játszatlanul. ráadásul minden játékom olyan, amit nem 4-5, 7-8 óra alatt lehet befejezni, hanem minimum 20 óra (pl. mass effect 2, stalker cop, stb.). ezeket érdemes megvenni.
nincs szükségem a letöltésre. igaz legutóbb a mafia 2-őt szedtem le, a játékosok negatív véleménye miatt eszembe nem jutott megvenni, és így játszottam végig, de hát az is óriási csalódás volt. ha a mafia 1-t rögtön újrakezdtem annak idején, és a mai napig szép emlékeim vannak azzal a játékkal kapcsolatban, ezt kb. úgy felejtettem el 1 nap alatt miután töröltem...
kőbuta multiplayerért és 5 órás single-ért nem adok 10k-t, lásd moh.
de azt mondom, hogy egy mai fiatalnak mégis jó ez. ők talán nem láttak annyi jó játékot, mint én, aki majd 25 éve játszik, nekik még ez is jó. 20 év múlva köpnek majd ők is egy ilyen "színvonalú" játékra. -
Gyuszopapa #19 Dehát már ez megy egy ideje,a pc verzió csúszik+foskonzolport.Sajnos,dehát ezzel nem az eladást növelik vele hanem mindenki szarja le és letölti mert pénzt azt nem ér.Mellesleg az én gépemen most nincs warez játék,volt pár darab de egy ideje csak eredetit veszek.Bétázok,demózok és már ott látom mi ér pénzt és mi nem,ami szar az nem is érdekel ergó egy letöltést se ér. -
#18 Lack ez nem fröcsögés nem fikázás,mutass ennél butább fegyvermechanikával és kevesebb skill igényléssel működő multiplayert az elmúlt 5 évből a háborús fps-ek közül....Keresgélj csak nem fog menni.
És te a pénzeddel támogatod a fejlesztőt a szar készítéséért,csak az ilyen idiótáknak köszönhető hogy ott tart a játékipar ahol tart: Lebutított tucatszemét gyártás, zéró minőség. Erre van igény ezt veszik az új idióta gamerek mint a cukrot... -
#17 "Pc re én mindent kb 1 év csúsztatással jelentetnék meg és totál gagyi színvonalon"
tehát te kiadóként ezzel küzdenél az illegális letöltés ellen. gratulálok. zseniális üzletember vagy. -
Reg5 #16 Csak eszméletlen rövid. -
nessboth #15 4 azaz kemény 4 órás játékidő?! Ezt a pofátlanságot!
Még szerencse, hgoy csak olyan játékokra adok ki pénzt, amit kismilliószor újra lehet kezdeni és baromi hósszú játékmenettel rendelkezik: Fallout 3, oblivion...stb, stb... -
l300d #14 mar vartam egy Ray78 tipusu juzer hozzaszolasat. Ray78 en tudod mit csinalnek veled? Mielott ilyen baromsagokat irsz magadba szallhatnal kicsit. Gondolom te sose nezel Jewtubot mert ugy a zenek amik azon vannak azert is megdolgozott a muvesz. sot konyvet se kersz kolcson mert aki megirta sokat dolgozott vele. Te minden szorakozasert fizetsz. te szerencsetlen barom. Tudom hogy neked ez tul magas de nem azer toltok le jatekokat filmet meg zenet mer tonkre akarom tenni amerikat hanem azer mer nincs havi 3000 euros fizetesem. Es ha te meg tudod engedni magadnak hogy legalisan megvegyel mindent orulj neki es ne nezz le mindenkit te hulye gyoker. Mer kelett felmergesiccs? -
Ray78 #13 2006-os színvonalon mozog a játék és ez elavult kész ez tény! Ergo mai szemmel nézve bizony [email protected] egy Code of Honor is ad 2000 Ft-ért.
Amúgy Gyuszopapa a PC társadalom magának köszönheti hogy a kiadók pont lesz@rják az átiratok minőségét. Nincs benne pénz mert mindenki letölt.Nem minden kiadó ér rá 10 évig fejlesztgetni egy játékot mint a Blizzard. Tetszik nem tetszik én támogatom ezt a hozzáállást.+ Pc re én mindent kb 1 év csúsztatással jelentetnék meg és totál gagyi színvonalon. -
Gyuszopapa #12 Egyre jobban süllyed lefele a játékok színvonala sajnos,nem csak ezé hanem az összes többié is.Ajánlom mindenki figyelmébe a jövö évben megjelenő:Red Orchestra 2. részét,állítólag csak pc exkluzív lesz vagyis mentes lesz a konzolok gagyiságától ergó nem port lesz hanem pc-re optimalizált játék.Csapatalapú csapatmunkát igénylő lesz,gondolom ezért is nem készítik konzolra.Nem a darálásra fog épülni hanem a taktikázásra.Bízom benne hogy jó lesz mert a mai játék kínálat egy fos. -
#11 szerintem meg rossz játék, és az idő be is fogja bizonyítani. már most is rengetegen hirdetik (már a megjelenés napjától kezdve) a játékot, mikor kijön a cod újabb része, tömegesen próbálják majd eladni (ezzel nem azt akartam mondani, hogy az új cod jobb lesz). 3 hónap múlva már csak egy rossz emlék lesz, bármennyire is fájni fog egyeseknek. -
#10 Köszi.
Akkor én is: rettenetesen gyenge, ötlettelen, koppintás, szar játék.
-
Lack #9 Nyugodtan lehet fröcsögni, meg fikázni, ez akkor is egy jó játék. -
#8 bfbc2+mw2 egy gagyi csomagolásban -
#7 1,5 millió konzolra és pc-re kollektíven? -
#6 4 óra játékidő? Az megéri! Akkor már inkább megnézek 2 filmet. -
kovadam87 #5 A multiját nem próbáltam de a single player módját egyáltalán nem is voltam képes végig vinni mert annyira nem éreztem úgy hogy foglalkoznom kéne ezzel a "programmal". Szerintem csúfot űztek a medal of honor névből és a frostbite motort is nagyon ócskán rakták az egész alá. Sem grafikailag sem játék élmény szempontjából nem tetszik.
Nagyon sajnálom hogy egy ilyen silány dolognak szenteltek időt pénzt és energiát, továbbá azt is hogy ezzel van aki foglalkozik és játszik. Természetesen tiszteletben tartom mindenki külön véleményét és látáspontját, de akkor is hova tartunk emberek?! :S
Nagyon silány ez a játékpiac mostanában és talán észre se veszik sokan de igenis lenne igény egy minőségi hosszú játékidőt biztosító, értelmes és érdekes új valamire amit a mai játékok egyszerűen képtelenek biztosítani, amit azért nem értek mert régen igen is voltak ilyenek. De ma már - mint azt sokan fel is emlegetik - egy kaptafára készül az összes, és igazán eredeti ötlettel nem állnak elő. Továbbá azt is sajnálom hogy az utóbbi időkben keveset hallunk a kisebb fejlesztő és kiadó cégekről, akik talán kicsit jobban nekifeszülnének ennek az egész játék piac előrelendítésében.
Én mint vásárló és gamer csak remélni tudom hogy a közeljövőben megint előjönnek nagy játékokkal, amiben csupa újítás van, és nem a grafikára gondolok mint azt szerintem sokan teszik, hanem tényleg, valami egészen új és megdöbbentővel, valami igazán új és eredeti alkotással ami százezreket lebilincsel és nem enged elszabadulni :) persze nem kizárólag fps irányzatban és nem kifejezetten multira kiélezve.
remélem nem bántottam meg senkit, nem volt szándékom offot indítani és ne gondoljátok azt hogy szélsőséges gondolataim lennének. Nem mellesleg azt se értsétek félre hogy manapság nincsenek jó játékok nem ezt mondtam. Csak igazi nagyokból van vajmi kevés.
írjátok le mit gondoltok erről. ;) -
Eriongtk #4 "valamint a sokak szerint csúnya grafika..."
Frostbite...csúnya...grafika? Nem tudom eldönteni, hogy vicces, vagy szánalmas... :/
MoH fan vagyok, tetszettek a régi részek, de ez a bc2 skinpack ez nem jött be. -
#3 nyugi, 3 éven belül a cod átvált a futurisztikus hadviselésre, és akkor majd játszhatunk sci-fi akciójátékokkal szarásig, mert mindenki őket fogja másolni -
KP27 #2 hamost kb. 1-2 évente jön ki egy új mohaa vagy cod/bf, és jól van megcsinálva, az nem tud unalmas lenni szvsz. a gáz akkor van, ha az elkészült játék kívánnivalókat hagy maga után... -
#1 Ez a modern háborus kor is kezd unalmas lenni...ugyanaz a helyzet, mint pár éve a 2. háborus játékoknál, most az ilyenek jönnek ki egymás után, és kezd unalmas lenni...