197
Mafia Wars
-
#37 Mennyi kéne? -
#36 Tessék Mafia Wars... :S -
Garfield #35 Csináljátok a mission-öket, lírát lehet kapni értük. -
#34 nem kell elérni hozzá a level 120-at? -
#33 Én meg nem tudok mától naponta többször ajándékot küldeni :((( Nem tudom mi történt. -
#32 Nem arra megyek, hanem az 1 trilliós acsikra NY-ban. :) -
Garfield #31 De jó volt, hogy pont az Assassin utolsó küldetésének 4. szintjénél kapcsolták be... -
Garfield #30 LV8-ban valamelyik küldetés nem érné meg jobban a lootok (Ballista, Bighorn, stb.) miatt? -
#29 Most érdemes Bangkokot erőltetni, mert tripla mastery van! -
#28 Én már hetek óta csak a 57 milliós NY-i melót csinálom, mert nincs más és rabolom a NY épületeket a Thief mastery miatt... -
Garfield #27 Engem mondjuk határozottan idegesített, amikor az elmúlt hónapokban egymás után jött Vegas, előtte-utána London, Dél-Afrika, Írország, Beat the feds, San Juan, meg a többi, az ember csak nézett, hogy akkor most mi a rákot kellene csinálni. Most kihozzák Olaszországot 5 várossal, télre plusz 3-at, gondolom, lesz idén még egy "Beat the feds"-es boss fight, de legyen már egy kis nyugi, hogy el lehessen molyolni velük.
LV6 már ruby-n, csak a küldetések vannak hátra, LV7 gold-on, a küldetések kb. fele ruby-n, illetve LV8 silveren, csak a boss fight hiányzik a gold szinthez. Erre most ittvan Olaszország, ami azért csábító, mert az elején nagyon gyorsan lehet majd skill pontokat szerezni. Franckivanmá'. -
Garfield #26 Addig kell csinálni, míg nem ad, nincs más. -
Garfield #25 Bangkokon kívül minden masterelve teljesen? -
Garfield #24 2,329-szeresen. -
#23 persze -
Jana32 #22 Lvl 548 létemre majdnem minden ki van akasztva, úgyhogy lassan nem lesz cél. Persze Bangkok közelsem, mert kevés a pénz oda. Még jó hogy most jön Italy. Nektek megvan az 501 mafia? -
#21 Ezt most komolyan kérdezted? -
#20 -
#19 -
#18 Multi-Purpose Truck kéne nekem, hogyan tudok szerezni? azt irja végezzem el a Break Into the Armory küldetést, level 1-en végigvittem, még se ad. csomószor rámegyek, és akkor sem :S HHEEEEEEELP
-
#17 LvL 1007 és még nem unom.
Mondjuk a munkám miatt jól tűröm a monotóniát. :) -
#16 na nehogy már -
#15 én lvl 408nál untam meg -
#14 lvl 213-n meguntam..
Haver nem, ő már 446-os:D -
#13 nem használok semmilyen külső programot. -
#12 Bookmarklet-et használsz ajándék küldéshez/fogadáshoz? Ha igen, milyet? -
n3whous3 #11 számomra ez olyan, mintha nem is nyílt volna topik -
#10 Ha Te nem akkor miért vagy itt? Nincs 1000 másik topic, ami téged is érdekelhet? -
#9 Úristen, valaki még játszik ezzel?!?! -
#8 35 -
#7 én reggel 9 körül szoktam, majd olyan 13 körül, majd este. Szerintem 4 óra körül szoktam küldözgetni. -
#6 Köszi :)
De mennyi időnek kell eltelnie két free gift küldése között ugyanannak az embernek a számára? (Így értettem) -
Garfield #5 Várhatóan szombat hajnalban (nálunk) jön Italy, a bétateszt olyan 4-5 órája tart. -
Garfield #4 Ha jól tudom, akkor napi negyvenet vagy valami hasonló.
Azt mondjuk észrevettem, hogy ha egyszerre küldök sok embernek giftet, akkor talán 40, de ha a FB-os üzenetekre kattintok egyenként, belépek a MW-ba, és köszönetképp visszaküldöm ugyanazt a cuccot, akkor gyakorlatilag nincs limit, a 40-en felül is tudok ilyen módon küldeni. -
#3 hurrá mégegy topig a fészpúkos játékoknak -
#2 -
#1 Úgy gondoltam nyitok egy ilyen témát, talán érdekes dolgok alakulnak ki és sok kérdésre is válaszokat kaphatunk.
Elsőként: Free Gift-eket milyen időközönként lehet küldeni? Az már feltűnt, hogy naponta többször is.