197
Mafia Wars
  • Carlos
    Mennyi kéne?
  • LoSA
    Tessék Mafia Wars... :S
  • Garfield
    Csináljátok a mission-öket, lírát lehet kapni értük.
  • akyyy
    nem kell elérni hozzá a level 120-at?
  • Fillmore Dude
    Én meg nem tudok mától naponta többször ajándékot küldeni :((( Nem tudom mi történt.
  • Carlos
    Nem arra megyek, hanem az 1 trilliós acsikra NY-ban. :)
  • Garfield
    De jó volt, hogy pont az Assassin utolsó küldetésének 4. szintjénél kapcsolták be...
  • Garfield
    LV8-ban valamelyik küldetés nem érné meg jobban a lootok (Ballista, Bighorn, stb.) miatt?
  • Carlos
    Most érdemes Bangkokot erőltetni, mert tripla mastery van!
  • Carlos
    Én már hetek óta csak a 57 milliós NY-i melót csinálom, mert nincs más és rabolom a NY épületeket a Thief mastery miatt...
  • Garfield
    Engem mondjuk határozottan idegesített, amikor az elmúlt hónapokban egymás után jött Vegas, előtte-utána London, Dél-Afrika, Írország, Beat the feds, San Juan, meg a többi, az ember csak nézett, hogy akkor most mi a rákot kellene csinálni. Most kihozzák Olaszországot 5 várossal, télre plusz 3-at, gondolom, lesz idén még egy "Beat the feds"-es boss fight, de legyen már egy kis nyugi, hogy el lehessen molyolni velük.
    LV6 már ruby-n, csak a küldetések vannak hátra, LV7 gold-on, a küldetések kb. fele ruby-n, illetve LV8 silveren, csak a boss fight hiányzik a gold szinthez. Erre most ittvan Olaszország, ami azért csábító, mert az elején nagyon gyorsan lehet majd skill pontokat szerezni. Franckivanmá'.
  • Garfield
    Addig kell csinálni, míg nem ad, nincs más.
  • Garfield
    Bangkokon kívül minden masterelve teljesen?
  • Garfield
    2,329-szeresen.
  • Carlos
    persze
  • Jana32
    Lvl 548 létemre majdnem minden ki van akasztva, úgyhogy lassan nem lesz cél. Persze Bangkok közelsem, mert kevés a pénz oda. Még jó hogy most jön Italy. Nektek megvan az 501 mafia?
  • Carlos
    Ezt most komolyan kérdezted?
  • akyyy
  • Carlos
  • akyyy
    Multi-Purpose Truck kéne nekem, hogyan tudok szerezni? azt irja végezzem el a Break Into the Armory küldetést, level 1-en végigvittem, még se ad. csomószor rámegyek, és akkor sem :S HHEEEEEEELP
  • Carlos
    LvL 1007 és még nem unom.

Mondjuk a munkám miatt jól tűröm a monotóniát. :)
  • tommygear
    na nehogy már
  • toysoldier
    én lvl 408nál untam meg
  • AntiHero
    lvl 213-n meguntam..
    Haver nem, ő már 446-os:D
  • Carlos
    nem használok semmilyen külső programot.
  • Fillmore Dude
    Bookmarklet-et használsz ajándék küldéshez/fogadáshoz? Ha igen, milyet?
  • n3whous3
    számomra ez olyan, mintha nem is nyílt volna topik
  • Fillmore Dude
    Ha Te nem akkor miért vagy itt? Nincs 1000 másik topic, ami téged is érdekelhet?
  • LoSA
    Úristen, valaki még játszik ezzel?!?!
  • Carlos
    35
  • Carlos
    én reggel 9 körül szoktam, majd olyan 13 körül, majd este. Szerintem 4 óra körül szoktam küldözgetni.
  • Fillmore Dude
    Köszi :)

De mennyi időnek kell eltelnie két free gift küldése között ugyanannak az embernek a számára? (Így értettem)
  • Garfield
    Várhatóan szombat hajnalban (nálunk) jön Italy, a bétateszt olyan 4-5 órája tart.
  • Garfield
    Ha jól tudom, akkor napi negyvenet vagy valami hasonló.

Azt mondjuk észrevettem, hogy ha egyszerre küldök sok embernek giftet, akkor talán 40, de ha a FB-os üzenetekre kattintok egyenként, belépek a MW-ba, és köszönetképp visszaküldöm ugyanazt a cuccot, akkor gyakorlatilag nincs limit, a 40-en felül is tudok ilyen módon küldeni.
  • pxxl
    hurrá mégegy topig a fészpúkos játékoknak
  • Vaxi
  • Fillmore Dude
    Úgy gondoltam nyitok egy ilyen témát, talán érdekes dolgok alakulnak ki és sok kérdésre is válaszokat kaphatunk.

Elsőként: Free Gift-eket milyen időközönként lehet küldeni? Az már feltűnt, hogy naponta többször is.