Kitűzték a Vasember 3 bemutatójának dátumát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudj de mit vártál? Csak azért kérdezem, mert mielõtt lehúzod a filmet nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mik voltak az elvárásaid.
Azt hiszem nem sokan vártak megvilágosodást, vagy katarzist az Iron Man filmektõl, ahogy fröccsenõ beleket sem, és még lehetne folytatni a sort.
Ha pedig nem fedi az ízlésed akkor nem tudom miért kell lehúzni, rengeteg olyan film van ami stílusára nem tetszik vagy egyszerûen nem érdekel... szerintem "szar", de ettõl még nem kezdem fenn hangon, fõleg nem egy fél mondatban lehordani.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

fergusonpapa
akor menj nézni a macskajajt...az egy 10/9 a kettõ szar befejezés miat 10/8. mégha átlagos megértem.de 0.<#banplz>

www.icewebhu

"Haha, beleírom, hogy kalapoz, mert már hatszor szóltak, hogy helytelenül használom. Poénos dolog, hadd háborogjanak."
Tegnap végre megnéztem a vasember 2-t. Az elsõ is nagyon szar volt, de ez egyszerûen a 0/10-es kategória.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"... ha a folytatásra megugrik a nézettség, mint például az újkori Batman elsõ két epizódja között."

Mihelyst Nolan mester fogja rendezni, garantálom, hogy meg fog ugrani.

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Amerika(i) Kapitány? ^^
nem kötözködni akartam, csak feltûnt.