Ultras Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most intézett el pesten két vidis, s eszembe jutott erre a gyõri cimbim reakciója: "1. TILOS magyart verni Budapesten és Pozsonyban!" - Sötétvárit se?

kurvára nem tartják be...

ahogy nézem egy csomóátalakítás is volt a napokban 😄

nagyobb a térkép, szerintem több város is lesz (Rotterdamot hiányolom még, meg Liverpoolt és 1-2 délolaszt), ahogy látom kezdi túl nõni magát kelet-európai felhasználóikon a játék.

A csésze rendszer is átalakulóban.

Néztem a nemzeti szabályokat is:
Post Nemzeti információk
1. TILOS magyart verni Budapesten és Pozsonyban!
2. Ha ezeken a városokon kívül egy magyar nemzeti színekbe van öltözve, akkor egy másik
magyarnak TILOS megtámadnia õt, de a nemzeti színû sem támadhat meg más magyarokat!
3. Nemzeti ünnepeken TILOS magyarnak magyart vernie!
4. Vonulás kizárólag nemzeti színekben!
5. Aki nemzeti színeket visel, annak kötelezõ az egységes avatar használata!

hû ha😄 háát 36 55 asszem csakduplaütésseltudok valamit kezdeni :S:S kurva lassan fejlõdök:S

milyen szinten vagy? Level ?
S a támadás, védekezés??

És a többiek milyen szinten vannak??
Én most kihagytam egy jó idõt
1es szinten megálltam
63 támadás, 80 védekezés

BP ismét😊

beregisztráltam magam, de a magyar oldalon a bejelentkezésnél nem enged tovább.......

Budapest😊

na igen, ha sok az online, akkor lassul a szerver, meg akadozik is, hogy már másodpercig megáll, de mivel nem egy hitech a grafika, ezért nem számottevõ.

hunbasser
nekem nagyon lassú a játék. most regeltem be

ReaL MaDRid x siempre

sikerült!!!😊 Bratislavat lefoglaltam 😛

s kép ügyben van vmi szerverrel

A képeket a "fõtérképen", legfelül, a bal szélén, a "profilban" lehet variálni, JPG formátum és nagyon nagyon picike méretû legyen,

és hogy kerül fel a magyar címer? vagy bekell állítani képet??

gyertek az ultrasonline.com fórumára,már elég sokan vagyunk.
talán ha az utolsó ütés a tied.. nekem is sikerült már egyszer felfirkálni hehe 😊

ForzaInter
azt hogy lehet, mármint összefirkálni kocsma falát?

Yo, Bitch!

ma kocsma túra, és kocsmik falának pingálása volt 😊))
Berlin

Athén

ahogy nézem level 2 (200.000 pénz, és 200-200 szint kell hozzá) után indul be, s hogy nõk is vannak azon a szinten már 😛 ...addig nem egy call of duty, tény

nem egy nagy grafika, ha jól értem ez még csak beta verzió.

igen

alsó azt jelzi hogy mennyi olyan nemzetiségût vertél le?

én nem tudom, eléggé nem érzem a játékot, számomra kicsit unalmas lett :C

Most fejlõdni nem tudok, idõ, hely miatt.
50-50 szinten vagyok.
Ti hogy toljátok?

fõleg az Olympiakoszosok mindig szerbekkel együtt....
A Panathinaikoszosok csípik a Fradistákat, de azért ott a görög virtus.

BADE
a görögökkel vigyázni kell,van 1-2 nehézfiú

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
jó kis buli volt😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hehe Pozsonyt szétvertük

ForzaInter
görögöt látom már te is levertél párat😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem látok semmit

Yo, Bitch!

byzhouse
ajj megütöttem a rendõrt és 1sec alatt leölt 😄 amuyg most ne harcoljak? csak várjak a tokenekre?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

A mai athéni buli
(párszor lagolt 😛😛)

Nálam a "csészék" 😛, ezt is lengyel anyanyelvû fordította 😊))

Apus
köszi már mûködik.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ezzel mindenki így van, én kibe járok a kórházból dettó. Majd javulni fognak a képességeid 😊

inkább spurizz el ha zûr van, hogy az elején csak a fejlõdésre koncentrálj.

gyûjtöd a kis kék tallérokat, azokat beváltod a "H" épületben a "speed" feletti ikonnál.

S a játékban a "spance"szel kapcsolod be a gyorsaságot, amit 60mp ig tart.

bazd......... de szar az írányítás 😄 többször voltam már kórházba mint az utcán 😄

van vmi server zûr az tuti, nekem is hetedszerre sikerült, próbálkozzál több jelszó variációval s legyen benne számi is, úgy könnyebben bekajálta.

ForzaInter
hogy tudok eljutni városokba gyorsan? mert így hogy megyek nem találok el..

Yo, Bitch!

Tatyla
az ultrák nagy része nem is tud olvasni se <#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Apus
ugyanazt a jelszót adom meg, mégis kiírja a másodikra, hogy hibás<#fejvakaras>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

na elvileg elfogadta.hehe

ForzaInter
próbáld többször, elsõre nekem se sikerült

Yo, Bitch!

"Bejegyzés"-re...

nem magyar neked??

én reggeleni akarok ráklikkelek hogy register de nem csinál semmit.

Athénban összejött a magyarok 3/4e

én is bent vagyok😊 volt 1-2 vadállat Bukarestbe bunyó...😄
am itt beszélhetnénk bunyót elõre

Doomista
Mi ez a szar?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bakkerman
testhezálló játék fradi szurkolóknak 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

...és az akkor az elsõ nagyobb számú magyar program a játékban:

Hogy ma (2010.10.18.) este, 20:00 Budapest

Nemzeti szinekben!
20:15 kor indulás a göröghöz együtt, és ott tartjuk magunkat ameddig lehet😊

Ultras Online

Online játék ultráknak
Lengyel fejlesztés, magyarosítással. Sok magyar játékossal (és még több lengyel játékossal)

www.ultrasonline.com

"BEJEGYZÉS" -->> Regisztráció

Felhasználónév – 3-10 karakter
Jelszó – legalább 8 karakter. Kérjük válassz összetett, nehezen kitalálható jelszót, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a fiókodhoz.
Email – Érvényes e-mail címet adj meg, ellenkezõ esetben a kérdésekre, észrevételekre, nem tudunk válaszolni!

A jelszó szabadon változtatható, viszont a klubcsapat csak minden hónap elsõ napján. Az ezekhez szükséges linket a megadott e-mail címre küldjük ki. A felhasználónév nem változtatható.

A - Profilképet tudsz feltölteni és itt tudod megváltoztatni az embered ruházatát (pulóver, nadrág, cipõ), illetve a megadott linken keresztül meghívhatod barátaidat (egy meghívással 10 zseton és egy nap maximum 500 zseton szerezhetõ).

B - Az embered kinézetét tudod változtatni.

C - Trófeákat és az eredményeidet tudod figyelemmel kísérni.

D - A nyitott (main) csatornán tudsz a többi felhasználóval chatelni, a zárt csatornán pedig a szövetség tagjaival.

E - Zsetont (token) lehet vásárolni: SMS, PayPal, FortumoPay.

F - Hangbeállításokat változtathatod meg.

G - Itt harcolhatsz a többi felhasználóval, gyûjtheted a pénzt és a zsetonokat.

H - A zsetonokat tudod beváltani dupla ütésre, illetve dupla gyorsaságra.

I - Pénzügyeket lehet figyelemmel kísérni és zsetont lehet pénzre váltani (1 zseton=50$).

J - Ha elérted a megfelelõ kritériumokat (200-as erõ, 200-as állóképesség és 200.000 pénz), akkor szintet léphetsz.

K - Itt növelheted az erõdet.

L - Itt növelheted az állóképességedet.

M - Regenerálhatod az életerõdet, ha meghaltál.

Egyéni harc

Pénzt és zsetont szerezni a pályán található tárgyak segítségével (autók, rendõrautók, telefonfülkék, parkolóórák, stb.) lehet. A többi játékossal lehet egyénileg boxolni. Ha megölöd, pénz jár érte. Ha meghalsz, akkor regenerálódnod kell, majd visszatérhetsz a játékba. Egy órán belül maximum kétszer jár ugyanazon játékos megöléséért pénz.

Szövetségek

Két ligából áll: 1.Liga és 2.Liga, illetve egy eliminációs csoport. Minden ligában 16 csapat van. Havonta az 1.Liga négy legkevesebb pontjával rendelkezõ szövetség kiesik a 2.ligába, illetve a 2.Liga négy legtöbb pontjával rendelkezõ szövetség feljut az 1.ligába. Az eliminációs csoport négy legtöbb ponttal rendelkezõ szövetsége feljut a 2.ligába, illetve a 2.Liga négy legkevesebb pontjával rendelkezõ szövetség kiesik az eliminációs csoportba. Egy nap 2 ciklusban folynak a harcok, oda-visszavágó alapon. A harcra a megbeszélt városban kerül sor és a megbeszélt idõpontra kell érkezni. Maximum 30 fõ vehet részt a küzdelemben szövetségenként. Az életerõt ezekben a harcokban tízszeresen számolja a rendszer, viszont nem lehet regenerálni a harc alatt. Az a szövetség kerül ki gyõztesen, amely legyõzte a másik szövetség összes emberét, vagy az adott idõ alatt kevesebb emberét vesztette el. Szövetséget minimum level 2 szintû felhasználó tud csinálni.

Csatamezõk

A pályán kívüli füves területek, ahol a szervezett boxok kerülnek lebonyolításra. Egy csata 5 percig tart, ha meghaltál, a regenerálódás után visszatérhetsz. Fontos, hogy nem a csatamezõkön zajlik a szövetségek közötti harc, hanem a megbeszélt városokban és megbeszélt idõpontban!

E-zine

A szövetség magazinja. Szervezett harcok, versenyek, stb.

Rendõrség

A járõrök különbözõ erejûek a különbözõ szinteken. Ha megölsz egy járõrt, azért pénz jár, viszont ha elkap és megöl, akkor börtönbe kerülsz. Az óvadék 40 zseton. Ha nem tudod kifizetni, akkor 5 percig bent kell maradnod és csak azután térhetsz vissza a pályára

Irányítás

Ö - Chat ablak megnyitása.

Z - Sima ütés.

X - Dupla ütés (Ha váltottál be zsetont. Lásd: H menüpont).

Space - Dupla gyorsaság 1 percig (Ha váltottál be zsetont. Lásd: H menüpont).

"Magyaros" ruha kollekció:

Egy összecsapás a mezõn Fradisták és Újpestiek között: