239
Sony Ericsson X10 Mini Pro
-
k tomi #119 hello.tudtok valami tippet,trükköt,programot,hogy hogy lehetne egy kicsit megnövelni az akumlátor idötartalmát.minden másnap tölteni kell. -
sanyiute #118 be épített FB ről hogylehet kijelentkezni??
-
sanyiute #117 ingyenes FB nektek se jelenik meg?? a telfonon?:S
-
sanyiute #116 kösze!!! -
2 GB t-mobile-nál -
sanyiute #114 srácok telefont hány GB-s kártyával adják?? -
sanyiute #113 https://market.android.com/details?id=com.ebuddy.android&feature=apps_topselling_free
e-buddy-sat találtam -
Skype marketen is fent van. -
k tomi #111 hello.xperia 10 mini prora kellene nekem skype vagy msn honnan tudnám leszedni.?
-
sanyiute #110 jaaa külön van Bill értem Gondolom aPRO-n van bill -
qwerty billentyűzet
természetesen megéri
van rá nemrég volt róla szó -
sanyiute #108 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a
Sony Ericsson Xperia X10 mini és a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro között mi a különbség??
és hogy meg éri-e ilyen telefont venni?és hogy van e rá ingyenes GPS Program ami használható?? -
Én operát használok sokkal jobb mint a gyári és észrevételem szerint az egyik leggyorsabb. Viszont ha flash videókat is akarsz nézni akkor a Skyfire-t használd az lejátsza őket. -
k tomi #106 böngészőt mit ajánlotok? jó a sima gyári vagy van nála valami tutibb? -
Nálam:
A buszon rendszerint használom a 3G-t és sokszor nézek YouTube-os videókat. Harminc perc után igen meleg a kis teló hátulja, szinte mindig! -
k tomi #104 oké megprobálom.
köszi -
nem biztos, hogy működik, de próbáld meg
http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ -
k tomi #102 még egy kérdés,és azthiszem hogy mindent tudok. van egy szerepjáték a SHAKES & FIDGET nevezetű. a telomon akarok vele játszani,de azt irja hogy töltsek le egy abode flash player-t. tudnátok jánlani valamit,hogy melyik kell rá vajon? köszi -
Valamilyen szinten normális a melegedés. Főleg ha töltés közben használod akkor a legmelegebb. De ha ez a melegedés nagyon erős akkor ajánlott szervízbe vinni. -
k tomi #100 és az normáéis hogy a telomnak a hátulja elég melg?! ott ahol az aksi van.más telonál nem tapasztaétam ilyet -
azt nemis ide kellett volna írnom ezek igazából fizetősek
pl a Sygics azt hiszem 15 napig kipróbálható
a korábban írt oldalon van ezzel foglalkozó topic
Itt vannak ingyenes offline térképek
vagyis leírás róluk
http://pcworld.hu/ingyenes-offline-terkepek-androidra-20110224.html -
k tomi #98 és ez a gps navigácio,az adatforgalmon kivül felszámol még plusz pénzt? -
k tomi #97 okéka.köszönöm szépen -
olyan nincs amit kell, csak olyan amit ajánlott
egy file kezelő
wi-fi mamager
Juice DEfender
http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kicsi_a_bors/hsz_1178-1178.html
Fasterfix stb #67
de ezek ugye szubjektív dolgok -
k tomi #95 sikerült belépnek a marketba. még egy kérdés. valamit le kell onnan szedni ami kell a telora (xperia 10 mini pro) vagy azokat szedjem le amit akarok.?
mégegyszer köszönöm a segítséget. üdv -
elég volt nálam a google fók -os jelszavam amit a youtube-hoz is használok
-
Igen elvileg első indításkor kéri a g-mailos felhasználóneved a jelszóvel együtt. -
k tomi #92 meg van a beállitás. és még annyit hogy a market-be hogy tudok belépni? kér valami bejelentkezés -
k tomi #91 sziaok.ey olyan segítség kellene hogy az internet beállitásokat hol tudnám megnézni.hogy mit kell beirni,t-mobilos. xperia 10mini pro.
a központ bekapcsolta,csak nem tudom miket kell beirni. -
k tomi #90 a VPN BEÁLLITÁSOK MIT TAKAR?HOL TUDNÉK UTÁNA OLVASNI? -
gondolom ezt nem nekem írtad :P
#71 -
Sztem látogassatok el ide itt szinte minden kérdére kaptok választ. A Gyik-ot olvassátok át minden benne van. -
a jobb alsó sarokban van egy gomb -
k tomi #86 még egy kérdés. a gverty billenytűzeten lehet ékezetes betűt irni?nem találom hogy kell -
k tomi #85 még egy kérdés. y billenytűzeten lehet ékezetes betűt irni?nem találom hogy kell -
k tomi #84 oké.köszi a választ -
le én elsők között szoktam astro-val -
amit megad az üzemeltetője
nyilvános wifiken nincs jelszó -
k tomi #81 hali.ezt a wifi managert le kell szedni a market-ből? -
k tomi #80 köszi a segítséget.érthető. csak az nem tiszta hogy mi a jelszó?