Sony Ericsson X10 Mini Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
No.
No.
elõre is kösziek!
No.
korábban a számítógép felismerte a telót majd egyszer csak kirta az usb ezközt nem lehet felismerni.Mondom nemgond majd egyszer..erre tegnap lemerültem teljesen feldugom töltõre nem csinál semmi a piros led villog vágig mig felvan dugva egyszer csak bekapcsol majd ki...ezt csinálta egy napig...most megy.aszongyák az okosok szoftverbaj:( nemakarom szervízbe vinni mert messze van hogyan tudnám visszatenni rá az 1.6-ot?
No.
szerintem ez tutibb forum
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
neken nincs ilyen telefonom, csak nap, mint nap foglalkozok vele, több tízzel is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
pl : 10w32...2010.32. hete
Kell hozzá gps adapter?
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
No.
a mai napon 1 leírás alapján felszerettem volna telepíteni az app2sd-t a telefonomra , de ennek az lett a következménye hogy se az usb-t se az sd kártyát nem ismeri fel, esetleg valakit tudja hogykell újrahúzni a telefont, és segítene is nekem?:)
LEIROD NEKEM HOGY MIT TEGYEK HOGY AZ ENYÉM IS IGY NÉZEN KI?
EZER HÁLA