Sony Ericsson X10 Mini Pro

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Üdv! Arra van vmi megoldás, h a X10 mini pro-n is menjen a Google Play? Előszedtem a kis masinát, h a gyerekek ne nyüstöljenek a teló miatt és persze a Market van a telefonon és kellene a mostani Play-es bazár. A másik dolog, h a régi oprendszer miatt a szoftverek régi verzióját meg lehet vhol találni? Előre is köszönöm a válaszokat!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Le van zárva a védelmi cuccal, add meg, amivel lezártadvagy a biztonsági kédést. Mert ugye saját telóról van szó. Esetleg garipapír, szolgáltató, sw.
Gps kidobra hátha bejön egy master reset, sw update. Vagy csak a master reset, vagyis teljes visszaállítás,telefon gyári állapotra menüpont. Csak elõbb mentsd le a telószámokat.
atinq
Nem tudom mi az ellenszer de nekem is volt már egy két ilyen program leállás nem éppen a maps de sok minden más. Nekem egy teló restart segíteni szokott. Esetleg töröld le és telepícsd ujra vagy keress rá frissítést ha nem a legujabb verziód van.

No.

sziasztok. egy problémám lenne.amikor használom a gps-t akkoe olyat csinál hogy hirtelen csak kidob,és azt irja ki hogy a google maps alkalmazás váratlamul leáll. mit lehet ez ellen tenni,hogy müködjön a gps. szoftver frissitést már végeztem rajta hátha segít de nem. köszönöm a válaszokat
Azt is megértem amit te mondasz,de akkor mit csináljak? Fáradjak be aztán adjam le valamelyik szolgáltatónak,hogy vágják zsebre? Na mindegy majd olvasgatok még.<#worship>
theone91
ST15i az nem X10 Mini, hanem sima Mini. De ilyen jellegû kérdésekben szerintem nem sokan szeretnének segíteni. Én legalábbis így vagyok vele.

Sziasztok.Van egy talált X10(ST 15i) telefon.Azt csinálja hogy ha bekapcsolom akkor csak segélyhívást lehetne kezdeményezni vagy pedig képernyõ feloldása. Lehet valamit kezdeni ezzel? A választ köszöntem. Üdv.
Fabio Capello
köszönöm, átnyálazom :)

atinq
Itt böngészeld át az androidos fórumot mindent megtalálsz.:http://www.seria.hu/forum/index.php?f=325

No.

Fabio Capello
ha valakinek van egy leírása arról, hogy lehet okosítani a ketyerét, kérem ossza meg velem, kétszer futottam neki a recovery felrakásának és mindkétszer besült a telefon (root még simán ment)...

elõre is kösziek!

atinq
Vissza lehet az 1.6-ot de nem egyszerû. Szerintem jobban jársz ha csak simán ujra huzod a szoftvert SEUS-al vagy a PC companionnal.

No.

sziasztok probléma a következõ lenne:
korábban a számítógép felismerte a telót majd egyszer csak kirta az usb ezközt nem lehet felismerni.Mondom nemgond majd egyszer..erre tegnap lemerültem teljesen feldugom töltõre nem csinál semmi a piros led villog vágig mig felvan dugva egyszer csak bekapcsol majd ki...ezt csinálta egy napig...most megy.aszongyák az okosok szoftverbaj:( nemakarom szervízbe vinni mert messze van hogyan tudnám visszatenni rá az 1.6-ot?
atinq
Én is jártam már így. Nekem az illesztöprogramot kelett frissíteni. Nem biztos hogy ez a megoldás de nézd meg a telefonbeállításoknál/alkalmazások/alkalmazásfejlesztés/ usb hibakeresést pipáld ki ha nincs.

No.

Tibi7
Sziasztok! Van nálam egy ilyen ketyere, 1.6os androiddal. PCcompanionnal szeretném frissíteni 2.1-re, de nem sikerül. Addig eljutok, hogy ki kell kapcsolni a telefont, majd csatlakoztatni miközben nyomom a vissza gombot. Na ilyenkor elkezdi tölteni a telefont, és nem frissít. Egyáltalán meddig kell a vissza gombot nyomva tartani? A számítógép kiirja hogy érzékeli, meg kiirkálja nekem hogy huzzam le az állapotsort (haha ki van kapcsolva), és csatlakoztassam. Mit rontok el?? Segítsetek, kérlek!
Rendelkezésre álló telefon tárhelyhez 124 MB-ot jelez. Annak elégnek kellene lenni, nem? Meg közben kaptam olyan infót is, hogy nézzem meg az alkalmazásokban a Market adatokat, de nekem ott nincs semmi az OfficeSuite-on kívül. Akkor lehet, hogy a gyári telepítés nem tartalmaz mindent, amit kellene?
Higany
Szia! Nem lehet, hogy tele van a telefonod memója?

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Szeretnék belépni a Market-be, de nem tudok, mert folyton hibaüzenetet ír: "may not be provisioned for data services". A google-be és a you tube-ra is be tudok jelentkezni, nem értem ide miért nem, és a telón is tudok netezni. Valaki tud valami tippet, hogy mit csináljak? Elõre is köszi!
szia.javasolnék neked egy oldalt ahol kicsit intenzivebb az élet.itt már nem igazán válaszolnak a kérdésekre. http://www.seria.hu/forum/index.php?f=309

szerintem ez tutibb forum
mila69en
meg lehet valahogy szabadítani a simlock-tól ezt a telót is mint ahogy az androidos samsungokat? xda-n nézelõdtem de nem találok semmi leírást

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sziasztok nem tudtok egy oldalt ahonan tdnék rendelni egy komplet müködö alaplapot x10 mini pro-hoz? nagyon kéne. köszi
Higany
Köszi!

Higany
Sziasztok! Mi az adatkábelnek a neve(USB + mini USB???), amit adnak is hozzá, mert akarnék venni még egyet, de számtechboltba nem tudtak segíteni? Köszi elõre is!

:) ki kéne függetleníteni, ha tudsz valami kódot?
whiskeyman
fotózd le, aztán megmondom melyik az
neken nincs ilyen telefonom, csak nap, mint nap foglalkozok vele, több tízzel is

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

esetleg fénykép róla? vagy neked mi után van?? egyszerûen nem találok rajta dátumot
whiskeyman
ott kell lennie, minden típuson ott van

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Niincs :) van olyan h: si, type, fcc id, ic, s/n,
whiskeyman
pedig ott van az
pl : 10w32...2010.32. hete

ilyet nem látok :S
whiskeyman
az akksi alatt, az IMEI matricán van rajta, év és a hét jelöli

gyártási idõt hogy nézem meg? kód? hogyan és hova írjam??SÛRGÕÕS
hallo. meg lehet valahogy oldani hogy amit a teloval fényképezek és videot veszek fel azt külön külön mappába tegye??
Kösz a segítséget!

Higany
Nem kell! Beépített...

ezeken a mini pro készülékeken,milyen elven mûködik a GPS?
Kell hozzá gps adapter?

hello. egy olyan kérdésem lenne hogy a jar formátumu játékok nem jók az xperia 10mini prora? vagy kell valami progi hozzá?
Sziasztok ! Jelenleg a 2.1-es szoftver van a X10mini pro telefonomon. Megoldható hogy 2.3-as legyen rajta ? Mármint úgy hogy felmegyek a sony honlapjára és onnan megfrissítem ? Mert olvastam valahol hogy a sony nem tervezi kiadni X10-re a 2.3-as szoftvert. És ha ilyen úton nemlehet frissíteni akkor ha a leírtak alapján rakom föl, akkor ugrik a garancia is ? Elnézést ha esetleg teljesen hülyeségeket kérdezek,,,és köszönöm elõre is a válaszokat :)

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

atinq
Mp4-et lejátsza alapból de ha töltessz le marketrõl egy alap video lejátszó progit az avit is le fogja.

No.

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy videókat, hogy tudok lejátszani, ha felmásolok a memória kártyára? Gondolok itt avi-ra, mp4-re, bármire. Csak mert ez a fos telefon semmit nem játszik le csak aaszem 3gp-t. Köszi elõre is!

Breki33
ha apk akkor kell hozzá egy filekezelõ
htr93
nekem egy egyszerûbb kérdésem volna. hogyan kell telepíteni a már felmásolt játékokat? XD

sziasztok.nagy problémám lenne a teloval.megcsináltam a robotolást,particionáltam az sd kártyát.és müködött is.csak az öcsém nyomkodta a telot,és most azt irja ki hogy az sd kártya nem érhetõ el.nem látja a telo se.mi lett vele? hogy lehet helyre hozni? kérlek segítsetek.
tibicsoki4
Hello:)
a mai napon 1 leírás alapján felszerettem volna telepíteni az app2sd-t a telefonomra , de ennek az lett a következménye hogy se az usb-t se az sd kártyát nem ismeri fel, esetleg valakit tudja hogykell újrahúzni a telefont, és segítene is nekem?:)

HELLO WE ARE IGY NÉZ KI A TELOD? NAGYON COOL.
LEIROD NEKEM HOGY MIT TEGYEK HOGY AZ ENYÉM IS IGY NÉZEN KI?
EZER HÁLA
Breki33

nem lehet beállítani hogy Memóriakarira mentsen de van hozzá megoldás
ez itt !!

2dolog lenne még itt.az elsõ: olyat lehet csinálni hogy minden dolgot játékot programot a memo karira tegyen? lehet valahol állítani hogy hova pakolja a dolgot? a másik: meg lehet oldani hogy a kamerával készítek képet,meg videot.és két külön mappába tegye.ne legyen együtt a kép a videoval. köszönöm a segítséget
Breki33
Oldal 1 / 5Következő →