434
Mi az, amit unsz benne?
  • Pretorian
    Jaja, eléggé lefoglal mostanában a mindennapos akármilyen valami :)
  • bigapó
    De régen jártál erre. Vagy ez egy másik topik? :D mindegy, témánál vagyunk:)
  • Pretorian
    A nyak majdnem minden csaj gyenge pontja. Kicsit csókolgatod, harapdálod, és vége mindennek, már tépi lefelé a gatyádat.
  • bigapó
    Fuh, hát egy női nyaknál szexisebb részt nehezen lehetne találni, az nekem is gyenge pontom :) és igen, nekem is tetszik, ha örömet tudok okozni. Erogén zónám nekem sincs különösebb, bár egy jó csók mindig beindít, úgyhogy más izgatószer(hely) már nem is kell :)
  • F1re
    Így nyomom én is de engem vmiért az ge.ire felizgat ha látom h a csajt én izgatom fel úgy h már rendesen szenved :DD az a legjobb amikor elkezdem harapdálni 1 lány nyakát ill csókolgatni és már attól elalél/nyög stb, viszont fordított helyzetben nekem 1általán nem jön be v is nincsenek ilyen pontjaim amit élveznék csak a farkam
  • mangalány
    Sztem ennyi idősen már illik ennyire ismerni a testem...
  • IXEMGabeo
    hmm a kis tapasztalt:P:D
  • mangalány
    Én érzem mind2-őt...sőt...nálam a csókolózás naon beindító dolog, szal ha van csókolózás, sokkal jobb a szex számomra...
  • bigapó
    ez velős és lényegre törő válasz :D

Azt hiszem itt egyenlít a természet, hiszen nektek általában nehezebben sikerül orgazmusig eljutni, úgyhogy a testetek minden porcikáját igénybe veszitek és egyszerre :)
  • clio1616v
    mutass rá mi felesleges?

lehet számodra felesleges meghallgatni egy zenét ami nekem az elégedettségi szintemet növeli

én ezt elmondom, hogy ezt és ezt tapasztaltam, szerinted engem érdekel, hogy neked ez felesleges információ volt... nem, engem az érdekel, ha hasznos volt az infó neked akkor tudatsd, egyébként nem érdekel, ha közömbös vagy negatív, hozzáteszem, ha ismernélek és tisztelném a véleményedet akkor fontos lenne, de így nem értem miért kommentálsz egy számodra felesleges hozzászólásomat
  • chhaya #424
    Rossz nektek. :)
  • NessieGraf
    Számomra nem okoz se irigységet, se szándékot, csak értetlenül állok a felesleges dolgok előtt.
  • salsoul
    Könyvből van ám ...
  • clio1616v
    "Ki minek gondol, az vagyok annak..."

olvadgatsd sűrűbben, hátha elhiszed
  • salsoul
    tehát akkor maszturbálni jársz ide?
  • clio1616v
    a lényeg, hogy nekem essen jól amit írok ez az elsődleges cél az nem zavar ha te nem leszel tőle boldog, mert esetlegesen rosszándékot vagy irigységgel töltöd magadba általa az érzéseidet

ezekért csak saját magadat hibáztathatod
  • NessieGraf
    Vettük észre, hogy nem célod, tudjuk, mit is akarsz mondani. Találjuk ki. Csak még azt nem értem, ha nem akarod, hogy tudjuk, minek koptatod a billentyűzeted?
  • IXEMGabeo
    legalább abba gondolj bele, hogy a volt feleséged mostmár boldog...ez is egyfajta gondolat, elvileg neked is itt jó érzésekkel kellene visszaemlékezned rá, és, hogy milyen jól alakult a további élete. Nyílván az fordult meg a fejedbe ilyenkor, hogy miért nem veled ilyen az ő élete;) ez természetes, hogy frusztrál, de jobban éreznéd magad, ha boldognak látod és te ettől megnyugodnál mondjuk.
  • bigapó
    témainditáshoz: Csajok, amikor szexeltek és közben van csókolózás is, akkor mindkettőt egyszerre érzitek? :)

ez tipikus férfi kérdés, de köztudott, hogy mi csak egy dologra vagyunk képesek koncentrálni (többnyire), tehát ha Én smárolok, akkor lent kevésbé érzem a dolgokat, ilyenkor tudok kikapcsolni, hogy ne legyen túl korán ejakuláció. tudjátok a dobozos példa :)
  • bigapó
    minden idekapcsolódik, elégedettségről van szó. nincsen topikgazda, amíg nem a kétszikűek életéről írsz minden idetartozik. Én megengedtem, capisce?

Amúgy tudod, hogy Én is az elváltak statisztikáját erősítem, de nálunk nem volt gyerek. most jön az új csávótól és nem volt könnyű feldolgozni a hírt, elhiheted..
  • IXEMGabeo
    rendben...a sok hsz közepette már nem tudom mit hoznék fel...ez a téma nem ide kapcsolódik szóval sztem hagyjuk is, más a véleményünk andersh is és neked is hasonlóan gondoljátok, én meg máshogy 295 vagy 306...biztos van benne baromság, lehet, hogy a gyerekek megsínylikkel hülyeséget mondtam, de minden más adat igaz, amit nem keresek elő neked
  • bigapó
    ne keverd már össze a nem érdemes házasodni dolgot azzal, hogy jó a gyereknek ha elválnak a szülei, nem ugyanarra a dologra hozod fel a példát.
    nem azt mondtam, hogy jó ha alkoholista apja neveli fel a kölyköt, de a válást mindenképpen megsínyli, eleve érzelmi vihart kavar az alig érett lelkében, hogy a szülei most már nem egyek, neki ez óriási szakadás. egy 18 éves már másképp fogja fel, de még neki is megterhelő lehet. Ugyan ezt jó kommunikációval lehet csökkenteni, de mindenképpen rossz. Talán kisebbik rossz, mint egy aggressziv/alkoholista szülő, de rossz. Az már egy másik kérdés, hogy mi vezet oda, hogy elváljanak és ezen az úton a gyerek mit él át, akkor az tudatosulhat benne,hogy igen, jobb lesz nekünk nélküle és végül is ez igaz is, de amíg nem talál egy megfelelő apa/anyaképet, addig mindenképpen "sérült" lesz.
  • IXEMGabeo
    most én is OFF-oltam úgyhogy bigapó fejezzük be, ezt már lezártam mással ezt a témát...
  • IXEMGabeo
    te nem hallottad, hogy milyen világban vagyunk? nem hallottad mennyire primitívek a mai fiatalok? és miért? azért mert a szülők a túlzott munkahelyi feszültségek után a gyereken vezetik le a dühüket és ezáltal nagyrészt nem foglalkoznak velük, mit csinál a gyerek, gyakorlatilag azt amit akar. Munkahelyi stressz, az, hogy bármikor elvesztheted az állásod az anyagi gondok rengeteg családot tesz tönkre és ezt nem tagadhatod. Én most elsősorban a szegényebb rétegre gondolok, akik dolgozni is akarnak...Van fogalmam a dolgokról, nyitott szemmel próbálok járni mi másból tájékozódnék én is, mint a mindennapokból...

és a mindennapokból hallom innen-onnan nem érdemes házasodni, nem nagyon divat manapság és épp a napokban hallottam, hogy a születésszám megint alacsonyabb a halálozási számhoz képest, =65000/86000 kb az arány, és már 10 millió alatt vagyunk
  • IXEMGabeo
    ja és lassan feleslegesen nem a topikokhoz méltóan flémelgetnek:D
  • IXEMGabeo
    nem keresgélek statisztikát, nézz híreket és megtudod, amiket én hallottam...és ezek nem hazugságok...
  • bigapó
    olvasd el a másik topikot, ott válaszoltam még egyet miért tettem.
  • clio1616v
    a te hibád :) ne akard ránkkenni
  • bigapó
    ennyi süketelést bazdmeg...

köszi, hogy elvettetek 15 percet az életemből a nagy semmiért...
  • bigapó
    ez meg amennyire fáj annyira igaz :D
  • bigapó
    nem a szart nem sinylik meg, legalább hülyeséget ne beszélnél..már bocs. van olyan szülő aki válás után is tudja ugyanúgy nevelni a gyerekét, gyerekeiket, közös(!) utódjaikat, de vedd elő azokat a csodálatos mindentudó statisztikáidat és nézd meg azokat az adatokat is (már ha őszinte egyáltalán) és fogadok veled egy ezresbe, hogy 10-ből 2 ilyen család lesz. a többi 8-nak mit mondasz? hát evvan?? ...

Gabeo, olyanról ne nyilatkozz amiről kevés fogalmad van...van valami ahogy hallottam, olvastam, de az kevés barátom, az Én tapasztalatom nem ezt sugallja amit Te itt összeirkálsz.
  • chhaya #403
    Már vagy egy éve ezt csinálják, ha nem több, egész biztosan élvezik. :D
  • mx18
    Hogy szórakoztató legyen? Meg titokban tuti élvezitek is a vitázást :)
  • clio1616v
    személy szerint örülök neki, tulajdonképpen ez a célja a hozzászólásaimnak
  • mx18
    Komolyan, titeket olvsva úgy érzem, h személyes ellenségek vagytok, folyton beleköttök egymásba, és mindketten csak a magatokét hajtogatjátok. Ráadásul néha olyan emelkedett hangon, és annyi metafórával teletűzdelve, h az ember elveszti a fonalat. De azért szórakoztató olvasni :)
  • salsoul
    legyen így, ámen
  • clio1616v
    nem célom, hogyha magyarázni kell hogy értsd hogy mindenárod tudd mit akarok megosztani

ha nem érted az a te problémád, oldd meg, ha nem tudod megoldani akkor meg ne legyen problémád, mert feleslegesen hozod magad kellemetlen helyzetbe... tedd azt mint eddig is... hidd el azt, hogy hülyeség amit mondok azért nem tudsz rá magyarázatot találni a hozzászólásaimból, abból nem jöhetsz ki vesztesen, hovatovább az elégedettségeden és önbecsüléseden sem esik csorba
  • salsoul
    mármint nem célod, hogy más által érthető legyen amit írsz?
    ez látszik ...
  • clio1616v
    ha ezt mondom, ezt is meg kell érvelni?

• clio1616v
    nem azért írok ide, hogy magyarázkodjak és érveljek, hanem megosztom a véleményemet, ha azt nem értitek azért nem vállalok felelősséget természetesen :) ez ugyanis nem célom