Az RTL Klub álláspontja a kábeltelevíziós díj bevezetésével kapcsolatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen csak annyi, hogy a kábelszolgáltatóknak fizetni kell érte, ha be akarják tenni a csomagba. És mivel a szolgáltatós is az elõfizetõbõl él, az rtl-t meg sokan nézik, be fogja tenni a csomagba.
A nézõ csak annyit fog látni, hogy valamennyit drágult a csomag. De az rtl-ért külön nem kell fizetni.
A kereskedelmi televíziózás pont attól más, mint a közszolgálati, hogy õk égbe-világba reklámokat nyomathatnak, ebbõl szedik be a millióikat, tehát eltartják magukat, sõt nyereségesek is! (Induláskor tudták, hogy így lesz!)
Namármost, ahhoz, hogy a reklámperceket milliókért tudják eladni, ahhoz nézett (minél nagyobb nézõszámú) mûsorokat kell adniuk...
Lehet, én hülye vagyok, de azt hittem eddig, hogy érdekes mûsorokkal+ingyenességgel lehet minél nagyobb nézõszámot produkálni.
Én jelen pillanatban ingyen sem nézem a Retekklub és a TV2 mûsorait, olyan mérhetetlen szenny ömlik belõlük, hogy köcce, nem kérek belõle...
Nézem a HBO-t, Univerzum Channelt, Spectrumot, és a többi normális adót a kábelTV kínálatomban (vagy 40 csatorna)...
Felõlem nyugodtan lekódolhatják ezt a két Kanálist, én tuti nem fizetek majd elõ rájuk, viszont a HBO-csatornákra most is és a jövõben is, gondolkodás nélkül fizetek!
Kellene javasolni Szalai Annamáriának, hogy vezessenek be kódolást erre a két Kanálisra, akkor nem is kell többé törnie a fejét, hogyan vessen véget a színvonaltalan mocsári kultúra terjesztésének! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
De egyébként tényleg rondán vannak megvágva helyenként ami elég kiborító valóban.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szalai Annamarika meg nem aprózza. Gondolom ezért nem kevés zsetont fog zsebre vágni amellett, hogy 9 évre!!! beválasztották ennek a testületnek az élére. Ilyen a világon nincs, hogy valakit 9 évre választanak. A 9 évrõl nem tehet, mert nem õ találta ki, hogy ennyi legyen, de gondolom nincs ellenére. Kedves Annamária, inkább arról tessék nyilatkozni, hogy mi a véleménye a retekklub népbutitó mûsorairól?
Õk (RTL, TV2) mikor fogják megfizetni azt a mérhetetlen erkölcsi kárt, amit a magyar lakosság szellemi színvonalának lezüllesztésével okoztak?! Persze, lehet mondani, hogy nem kell nézni. De vannak bizonyos dolgok, amit nem lenne szabad az embereknek mutogatni (valóságsók, mónikasók, szenzációhajhász mûsorok, amelyek mások szerencsétlenségébõl kovácsolnak tõkét, interjú gyilkosokkal (Sztojka), Tansádi maffiózó szerepeltetése fõzõmûsorban, stb. ). Pénzért minden kapható? Na errõl tessék nyilatkozni, kedves RTL!!!
Azt kellene csinálni, hogy a TV2-t, meg az RTL-t kipakolni egy külön pakkaba, mint a hbo pakkot, aztán kérjenek érte 2000-t. Akinek kell, az fizessen érte!
ja és tényleg nem vagy egy "sz.rf.szu barom", csupán igénytelen, ha neked ez jó amit a 2 kertv-n adnak
ja és néha nézek tv-t, szóval nem vagyok intellektuel😊
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Nem mellesleg pedig pontosabb képet lehetne kapni a nézettségrõl. Lehet a vége az lenne hogy bizonyos csatornákat a kutya se néz (max azok nézik jelenleg akiknél bent van a kis mérõdoboz).
Emellett pedig jöhetnek az extrák a csatornákhoz mint a feliratozás (ha van több nyelv akkor választható) és szinkronválasztás. pl az elõzõ szolgáltatónknál a BBC magyar felirattal ment és simán néztem a jó kis vígjátéksorozatokat, most meg semmi, de helyette a "kedves" banda szlovák/lengyel vagy mittudomén milyen nyelvû felirattal és reklámokkal boldogít pár csatornán. Folyamatosan..
Az új TV készülékek is már inkább kijelzõk, mint TV-k. Mindegyik fel van készítve hogy bármikor egy LAN eszköz lehessen rá tolni, hogy széllessávú neten keresztül te azt nézhess, amit akarsz. Jó kezdeményezés erre a GoogleTV-is.
Továbbá: Nem akarok belemenni a részletekbe, mert semmi közöd hozzá, de egy nagyobb LCD tévé árából kijön a teljes házimozi cucc (projector, 5.1), és még marad a DVD-kre is. Ne gondolj semmi spéci cuccra, csak olyanra, ami bérházban, szobába bõven elég. Persze nyilván ez nem arról szól, hogy egész nap megy és kattintgatják mint a bolond, hanem arról, hogy este megnézem mondjuk a Jurassic Park 1-et n+1X is, mert nekem nagyon tetszik, és újra, meg újra befosok, mikor a tirex rám ordít a szoba falról. 😄
(Mellesleg pl a foci VB-t is közvetítették az Interneten.)
Vérlázító, hogy meló után egy bögre kávé mellett nem Dzsingiszkán életére, Az amerikai favágókra és egyéb agytágító mûsorokra vagyok kíváncsi, hanem egyszerûen csak szeretnék valamit nézni. Mongyuk tv2-t, rtl klub-ot. Szerintem egy sz.rf.szu barom vagyok. De legalább jól érzem magam...
Más. A soha nem tévézõ olvasóközönségnek üzenem, hogy mások meg tévéznek. Sokan. És képzeljétek, vannak olyanok is akiket a tv5 vagy a rai1 érdekel. Más meg lehet nem. Mégse mondja, hogy te barom vagy, mert csak a NG, Discovery X és egyéb mûtudományos csatornákat nézed. És egyébként tök jó,hogy egyesek ettõl érzik magukat intelligensebbnek.
DON\'T PANIC!!!
Én is csatlakozom a kiválogatható csatornákhoz! Továbbá tartok tõle, hogy az árakat nem viszik fel, csak éppen kiveszik a Discovery-t és még valami más nézhetõt (ahogy a Fibernet csinálta Bács-Kiskun megyében pfejj mocsok banda)
csak sorozatot? itthon is van 10-12 csatorna, amin nonstop sorozat van.
Kapcsolgattam egy darabig, hogy találjak valami "zajt", amíg dobok egy zuhanyt... este 11-kor ocsúdtam fel, hogy elment az idõ.
Több mint 500 csatorna!
Komplett csatornák csak sorozatokat adtak, mint pl.: Star Trek. Band of Brothers, Bonanza vagy régi filmek, westernek. Ha véget ért, akkor újra kezdték.
Borzalmas végig szenvedni akár egy Ophra showt is, nem hogy az összes évadot egy csatornán!!
Bõven megelégednék 1, azaz egy darab csatornával is, amin napközben dokumentum filmek, sorozatok, fõzõ showk, este pedig egy jó film menne le.
Másrészt neked megéri dvd-ézni, de sokan nem tudják megfizetni a 2-4-6 ezer forintos új filmeket, ahogyan házimozijuk sincsen. Ja, hogy te letorrentezed, amit akarsz, aztán bevágod a lejátszóba - csak abból senkinek sincs semmi haszna.
Én inkább azt mondanám, hogy ez a régi mûsorkészítés fog eltûnni, és a helyét átveszi a "bármikor pausálhatok" típusú adás. De a reklámokat ugyanúgy nézni kell majd, vagy fizethetsz 3-4ezer forintot egy csatornáért, mint mondjuk az HBO.
És mindez kevesebbe kerül mint egy TV és a hozzá tartozó elõfizetés.
Ez a jövõ. A TV, de legalább is a televíziós mûsorszolgáltatás halott! Kb. 4-5 éve van még hátra... de lehet annyi se.
LZ forever
Természetesen még az 1200 ft-os digi elõfizetésemet is visszamondom, ha fizettet az rtl klub valamit. 95%-ban nézhetetlen a tv2 és rtlklub mûsora számomra. ami meg marad azt nem sajnálom. amennyi reklámot adnak abból gazdálkodjanak. a közszolgálatiságban pedig amúgy sem jeleskednek semmivel, pár hiradót leszámítva. egy nagy felfújt hulladékzsák az egész.
az én tv-m még bedugva sincs, utoljára akkor volt, amikor vendégem volt.
amikor még néztem tévét is alig tudtam 1 héten egy (zoknipározós) filmet kinézni ami érdekelt volna és akkor is agybajt kaptam a reklámdömping és az össze-vissza vagdosás miatt.
kb másfél havi elõfizetési díjért meg meg lehet venni az indiana jones tetralógiát vagy a vissza a jövõbe trilógiát dvd-n és akkor nézem amikor akarom.
1részt értem, hogy a vezetõ csatornák nagyobb szeletet akarnak a tortából, ha már több alapanyagot vittek hozzá, másrészt azért kereskedelmi csatorna, hogy tartsa el magát. ez nem a nézõ dolga, az õ dolga, hogy kimenjen bagózni/klotyóra/akárhova vagy kattintgasson amíg a rohadt reklámok mennek s ebbõl a csatornát reklámbevételhez juttassa...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
De amikor az RTL leadja a forma 1-et akkor mindig ott ül, amikor híradó megy akkor is nézi, amikor van egy olyan film amit rég nem látott, és jó (mondjuk Vissza a Jövõbe, vagy Indiana Jones) akkor azt is leül megnézni, itt meg agyon fikázza az egészet...
Szerintem nincs ezekkel a csatornákkal semmi baj, van amikor rossz filmeket adnak, de nézzetek külföldi csatornát. 90 perc reklám és 1 film. És én szeretek leülni a családommal vacsora közben megnézni a Széfet vagy épp bosszankodni a híreken.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az RTL Klubot meg pont leszarom 😊
Ja meg hetfon az NCIS-t, a tobbit filmet sorozatot pedig maskepp...
Namert pont ez a 2 csatorna van a drágább díjjcsomagban mi? Loller, nekem ugyan nem fognak hiányozni.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
M1/M2/Duna: be sincs állítva
rtlklub 2 óra (f1 közvetítés)
tv2 0 óra
Discovery Investigation/Zone Reality: 50 óra (igaz ebbõl kb 20 órát alszik elõtte az asszony, de én akkor is hallom a másik szobában)
Discovery/Spectrum/Viasat History: 10 óra (én meg ezeket nézem)
Minimax: 50 óra (gyerek meg ezt nézi)
Szóval tegyék csak fizetõssé a retek klubot meg a tv2-t, és kerüljönek az opcionális HBO mellé. Amelyik kábeltv szolgáltató ezt meg tudja csinálni a t-tököm/upc/digi közül ahhoz megyünk jövõre, ha lejár a hûségszerzõdés. HD meg hasonló f.szságok nem érdekelnek - legyenek ezek a csatornák, és ne kerüljön többe mint a jelenleg 50 csatorna.