Lehetséges geoglifákat azonosítottak Peruban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
szerintem meg inkább félelmetes hogy ezek az indiánok már akkor miket építettek ma meg szánalmas pálmaszigetet nem tudnak megcsinálni igaz azt nem is a földönkívülieknek építették mint ezek a fantasztikus alkotásokat <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

és milyen kecsesen pukedlizik <#taps>
egy megjegyzés sparavignának: a tavakat ki kellett kerülni, a környékükön azért nem egyenesek a vonalak... <#wow1>
Julius Caesar
"I'M THE GREAT CONRHOLIO! I'M FROM LAKE TITICACA!"

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

a londoni metrót az inkák istenei (akik földönkívüliek) építették!
már megint a szabad kõmûvesek...
Christian88
ha mar asszocialunk...
hogy is hivjak? sparevagina?
ezek egyre komolyabbak. ma lattam egy rakas szart, pont ugy nezett ki, mint egy masik rakas szar. miert kell mindenre valami magyarazat? egyebkent a flamingo tobb, mint rohejes. a tobbi csak szanalmas. az a h.jeqrva.anjukat mar. kar, hogy ilyenekert fizetnek, es meg nagyobb kar, hogy ezt itt kell olvasnunk. jo pont viszont, hogy ez nem brit. ez olasz. igy jobban ertem. az egesz a csizma otletre alapul. az meg mubor.
szerintem meg a Télapó!!!<#eplus2>

iSS!

Szerintem a Mikulás van a képeken.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Én meg vagyok professzor, de úgy gondolom, hogy csillagászati képelemzõ szoftverrel az eget, és nem a földet kéne vizsgálni. 😄

Valóban csak a véletlen mûvének tûnik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

norbre
sok mindenbe bele lehet látni sok mindent .. #1<#eljen>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

ez csak egy makett
a minták nem összetettek, hanem véletlenszerûek. nincs ebben semmi különös, mintha egy felhõnek akarnánk értelmes eredetet tulajdonítani...