Ismét moziban a Vissza a jövőbe - itt az előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
fel HDre? Viccelsz? Az eredeti celluloidnak nagyobb a felbontasa mint HD..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Ezt hogy erted?

Aki nem látta még, azoknak új izgalmak 😊)
Ha meg nagyon akarnád, most is le tudod szedni, HD-ben is.
Ez nagyon nagy volt az angol hang azokat mondja, hogy: új izglmak mag minde, de egy új jelenet se volt az egészben <#conf> de a film ötlete régen is tetszett remélem, hogy az új is jó lesz!<#nyes>
Legalább lehet majd Torrentrõl leszedni magint valami újat<#email>

Sajnos még nincs gyógymód a Parkinson-kórra. Az idegvégzõdésekrõl leoldódik a zsír... Mire lesz gyógymód, MJF már bizonyára öregember lesz. 😞

Ebben a trailerben nem volt újraforgatott jelenet, csak digitálisan feljavították szerintem, úgy fél-HD-ra. Re.
csuszi
nem a remeg a jó szó, izeg-mozog. jó lenne ha meggyógyulna, végül is fejlõdik a tudomány komoly léptékben...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
mert remeg mint az állat, nem tudja kontrollálni. ez van, sajnálom, csak csodálkozom hogy egy olyan nagyon megmondóember mint te, ezt nem vágod.
m j fox 😞

m minnifield
jah, én meg meg se néztem ezt a videót, egybõl a másikra gondoltam ami pár napja sok helyen megjelent 😛

Ó, valóban. Csak én ezt a trailert még nem láttam, azt hittem, a hírbe beágyazott videóra gondolsz, hogy újraforgatták. Pedig abban csak filmbeli jelenetek vannak, azért csodálkoztam.
m minnifield
az egész trailer újra van forgatva
akkor és most

Tetsuo
Nagyon beteg, allitolag egy teljes mozifilmet keptelen vegigcsinalni.. kulonben csinalna, hiszen az volt az elete.

Veled ellentetben en nem remelek semmilyen 4. reszt, foleg MJF nelkul. A trilogia pont eleg. Szvsz jo lenne vmi uj nagydurranas, uj otlet.. amitol Hollywoodban felnek ugye.

miért ne tudna játszani. az elmúlt pár évben kát sorozatban is ott volt, díjakat is kapott.
És az hol található?
igen...nem...😊
lesz egy nagy banzáj a jubileum miatt,ahhoz forgatta le újra a régi elõzetest..csak ennyi történt...
mármint mjf-szal
Ebben csak én nem láttam most forgatott jelenetet?
Rage47
😞((
Mellesleg én attól félnék,ha itthon is moziba került volna,talán már az új szinkronnal menne a tárhangzású hang miatt,arra meg sok régi motoros be nem tenné a lábát😊
csuszi
ha nem lenne beteg mjf akkor már rég lenne 4. rész, és engem nem is zavarna. de sajnos a traileren - amit most forgatott le - is látszik hogy már nem tud játszani. nagyon sajnálom😞

Az egyik legjobb film.... ( vagyis trilogia)
csak csinálják. én egy negyedik résszel is beérném.
Ez az elsõ lépes hogy csináljanak egy újra feldolgozást.
Marty apja.
bertino
csodálkoztam is valamelyik nap, hogy itt miért van a moziban mûsoron ujra 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Õ ki volt a filmben?
Engem is érdekelne. Elkezdték újra forgatni ha jól tudom. De az eredeti hátterek elpusztultak egy éve A nagy studió tûzben. A kedvenc óra tornyos hely is :S
Crispin Glover a legjobb az egészbõl... csak kár, hogy az elsõ rész után lelépett.
mai napig az egyik legjobban összerakott trilógia...
KIrály!!! Sztem én elmennék megnézni...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Na, ez baromi jó lehet. Nem lenne rossz, ha nálunk is rákapna valamelyik forgalmazó.
chase
OCT 26 1955
OCT 26 1985
OCT 26 2010

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad