5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
donatus13 #3082 Kár ,hogy nem működik még és totális random az egész, de azért ja. -
#3081 Még jó hogy van matchmaking, ami a saját skilledhez viszonyítja az ellenfelet + társat. -
#3080 Szerintem írjátok be az összes hőst, és lehetőleg carryket.
Egyesek olyan hősöket írogatnak be, amikhez elengedhetetlen a farm -> megfelelő cuccok megléte. Aztán meg kikap a csapat, mert egy lámára rábízták a late carry szerepét. -
#3079 venge, veno legkönnyebb de lesharc is easy ha ráérzel stunra, w-el úgy lehet tornyot bontani hogy úú :D -
#3078 Volt, hogy már rikivel 1-10en voltam, kicsit farmoltam és ~28-11 körül végeztem. :) Jól skálázódik és nehéz előle elszaladni. -
#3077 Tényleg, Lich, Bloodseeker is könnyű, de Treant és Ursa azért nem annyira egyértelmű. Igen, tényleg tápos tud lenni Ursa, HA elfeedelődik és/vagy az elején jól farmol. Ő azért annyira nem kezdő hős. Rikimaru is könnyű, de carry. Szintén kell neki a játék eleji ks-elgetés, különben lószart sem ér, és ezért nem is ajánlom kezdőnek, mint ahogy Snipert sem, pedig annak 2 skillje van összesen. Vagy nem ajánlom kezdőnek Skeleton Kinget sem, az egy aktív képességével. Egyszerűen nem velük kell megtanulni, hogy hogyan érdemes ezt a játékot játszani. -
#3076 Szerintem a legjobb kezdő kasztok, amikkel könnyű játszani és garantáltan jó lesz a k/d arányod:
Ursa, Bloodseeker, Lich, Treant Protector.
TP-nél még a skilleket, se kell nagyon használnod. :D -
donatus13 #3075 Nagyjából egyet értek, bár én witch doctort kezdőnek semmi kép sem ajánlanám, többi stimmel. -
#3074 Death Prophet is elég kezdő barát:) -
#3073 köszönet! -
#3072 Szerintem Rikimaruval el lehet lenni még kezdőként is. -
#3071 Olyan karakter nincs, amivel ha rosszul is játszol nem oltanak le, ugyanis még azt is oltani szokták aki jól játszik. :D
Kezdő karakternek sztem support karakterrel érdemes lenni, ezek közül néhány könnyebb: Crystal Maiden, Zeus, Sven (bár ő nem annyira support), Venomancer, Witch Doctor, Dazzle.
Ők jók ahhoz, hogy beletanulhass a játékba. Ezután majd kapom a ragekommentet, hogy "ők se könnyűek áááám", de valahol el kell kezdeni (és a többi hőshöz képest ők könnyebbek). :D -
#3070 Már jópár hete behívtak bétázni, de eddig egyetlenegyszer sikerült rávenni magam hogy kipróbáljam, de akkor is ki kellett lépnem mert dolgom volt, így aztán most 0 win, 0 lose, 1 abandoned van. :D
milyen karaktert ajánlanátok egy kezdőnek? a lényeg az lenne, hogy ne legyen (nagyon) fontos szerepem, ha hibázok/bénázok ne vegyék rögtön a fejemet. és lehetőleg ne a legbonyolultabb (értsd: legnehezebben kezelhető) karakter legyen. :) -
DraVIDA #3069 Sziasztok! Egyedi problémával jelentkezek: valamiért állandóan kifagy nálam a Dota 2. Valamikor letudok 1-2 menetet tolni, de általában már a főmenüben belépéskor fagyás. Nincs valaki aki hasonló problémával küszködött? Ha igen hogy oldotta meg? -
#3068 Eladó az accountom! 50 perc játékidő van benne. Ha érdekel írj pm-et! -
Newfronter #3067 Van. Sőt, én ma reggel kaptam meg az invite-ot a Valve-től. Rakd kívánságlistára és egyszer sorra kerülsz! -
#3066 yup, elvileg karácsonyra kész lesz
6lose streak zsinórban
-
#3065 sziasztok, van még béta? leszedtem a játékot, de csak spectatolni tudok, fizetnem kell ha játszani is akarok? -
#3064 nem jön be a kép :( -
#3063 Eladó steam account, csak a dota 2 van benne, 50 perc játékidővel!
-
#3062 epic fail. :D -
#3061 mi fail? :D
az egyik ott Dendi :D -
#3060 fail. -
#3059 :D -
#3058 -
#3057 first blood -
#3056 http://www.joindota.com/en/live/tobiwan
Dendi pudge-al :D -
#3055 epic, 5:20nál az a jelenet a legjobb :) are u kidding me?: D
az az egész il2 best of jelenete :D ugyan olyan mint az első il-enn puppey creep blockja :O :) -
#3054 -
#3053 Hmmmm... imádom, hogy mennyire lelkesítőek tudnak lenni ezek a veterán játékosok. :) -
#3052 This week we're shipping an embarrassing lack of content. We're saving it all for next week.
GAMEPLAY
- Fixed Illuminate going 400 further than intended.
- Fixed Psi Blades being slightly too wide in its spill.
UI
- Fixed range cursor always using the player's main hero instead of the currently casting unit.
- Fixed bug where connecting during CM pick stage resulted in a broken pick/ban view.
- Added control groups 7, 8, 9, and 10.
- Enabled equipped Pennants showing up in your base.
AUDIO
- Added custom sounds when Tiny has an ultimate scepter equipped and is attacking with a tree.
BOTS
- Added Luna bot.
- Added Dazzle bot.
- Only use suggested heroes if we have bot implementations for them.
- Lich bot will now use Frost Nova when laning to harass, if he has plenty of mana.
- Fixed bug that would cause Viper to use Poision Attack on creeps when laning.
- Bots will now sell TP scrolls if they need the inventory space to buy an item from the Secret Shop.
- Made Bane bot less likely to use abilities when doing a mild retreat.
- Fixed Razor's Plasma Field usage in-lane which was just completely broken. He should spam it less now.
- Tiny will now Avalanche at a slightly further distance when trying to do his combo.
- Windrunner will try to Shackleshot when retreating less now, and only when Windrun isn't active.
- Bots will no longer want to do Roshan when they aren't sufficiently tanky.
- When buying TP scrolls, bots will now try to purchase two of them since they tend to run around without any too often
- Fixed bug where bots wouldn't lower their farm desire when they reached enough money to make a big purchase, resulting in them farming forever.
- Fixed bug in Armlet toggling.
- Fixed bug that was causing bots to use Mekansm when no one needed healing.
- Fixed bug that was causing bots to incorrectly extrapolate movement positions (breaking abilities that need to lead their targets like Torrent or Light Strike Array). -
sanyiiiii #3051 Dehogynem :D -
#3050 Értem amit mondasz, de ez minden játék, minden klánjával így van, ha valaki azt hiszi, hogy a klán az ő személyi sleppje azt ki kell vágni. Én sem kedvelem azokat, akik önfejűen vagánykodnak vagy sz@rnak az egészbe bele, mikor össze kellene fognia a csapatnak. Ha ilyen előfordulna, akkor a játékélmény érdekében meg kell szabadulni attól az embertől, ha pedig nem megy, akkor ki kell lépni a klánból, akármennyire nehéz is.
Dota hál' Istennek egy kiscsapat-alapú játék, elég 5 tapasztalt, összeszokott, értelmes ember hozzá. Talán nem nagy elvárás a több száz magyar Dotás között 4 normálisat találni. -
#3049 Össze lehet szedni olyan csapatot, de ahhoz kell egy szigorú kéz is. Szóval csak azért bent hagyni valakit, mert az illető valakinek a barátja és együtt járnak WC-re vagy mert jól játszik, de közbe ugat meg csérvog hátrányos helyzetben, azt nem szabad.
Engem szabályosan kiidegel a csérvogás. Az főleg, ha a saját hülyesége miatt hal meg vagy ilyeneket mond: HÁT PERSZE HOGY RÁM NYOMJA AZ ULTIJÁT AZ A @! LINA!
Igen észkombájn, a Lina az ultiját nyilván rányomja valakire, főleg ha low hp-s és olyan idióta béna gyökér, mint te, hogy ugranál bele egy pöcegödörbe és fulladnál meg...
Másik kedvencem a kapitányszellemű hibbant barom, aki kiossza, hogy ki mit csináljon, holott semmi agya nincs a játékhoz (jellemzőjük, hogy akkor akar a legjobann pusholni, amikor a másik csapat kissé el van feedelve), vagy ha őneki szar a farmja, akkor már afk, mert ez a game el lett vesztve És hogy őnélküle ezt bizony már nem lehet megnyerni.
Na az ilyeneket rúgd ki, csak egy javaslat. -
#3048 Attól még, mert sokaknak nem jött össze, nekünk még bejöhet. S amúgy sem kell rögtön le csillámlámázni vagy ig-lightnak nevezni azokat, akik megpróbálkoznak a csapatépítéssel. Ha belebukunk legalább ennyivel is bölcsebbek leszünk. -
#3047 *gyozelem (autocorrect ftw). -
#3046 rosszul fogalmaztam. arra gondoltam, hogy olyanokat keresek, akiknek maga a jatek fontosabb, mint a gyozelebb. Mar "oreg" vagyok a feszultseghez :-).
-
#3045 Hát akkor nosza. Minél többet beszéltek róla, annál többre juttok. Időről időre mindig előrukkol valaki azzal, hogy elege van a hülyékből és hogy csapatba akar lenni. Aztán kiderül többségéről, hogy ő is ugyanolyan csillámláma vagy iq-ja alulról csapkodja a 90-et. -
#3044 Lesz, ha alapítunk... -
#3043 Nem pro csapatot keresek, inkabb egy olyan gardat, ahol jo a hangulat, es nem gurul el a gyogyszer, ha esetleg veszitenek.
Nincs ilyen. Magasabb szinten már lehet ilyet találni.