5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#3162 Igazad van, a matchmaking sajnos valóban 50-50 winratet sorsol nem pedig 5 egyenlő erősségű embert egymás mellé mindkét oldalon. -
#3161 nem az a gond. az a gond, hogy ezt elérje a matchmaking, ezért úgy néznek ki a gamek, hogy egyszer velem van 2 feeder, egyszer meg ellenem. alig lehet élvezetes meccseket tolni. -
sanyiiiii #3160 Gogo kani apem pro, lesz 90% winrated és örülhetsz... -
#3159 legalább hamarabb elmennek az ilyen játékosok :) -
Tehat amibe nincs farmolasi lehetoseg abba neked nincs cel?Mert akkor nem sok hobbid lehet...egyszeruen csak az a cel,hogy jobb legyel benne es minel jobb vagy annal jobb meccseket is tolhatsz,de menjel lolozz itt nem fogsz hianyozni. -
#3157 Milyen rendszert? Lol-ba pénzért veszel hőst, itt meg sapkát a hősödnek. Juj de jó!!! Ja bocs, random dobálja a game még annak is aki 5. percben leavelt. Ebben a játékban semmi nincs ami ott tartaná az embert hosszú távon, mert nincs cél... -
#3156 Kicsit kezd frusztráló lenni, hogy játszhat bármilyen jól az ember, a matchmaking elintézi neki az 50-50 win lose arányt, teljesen balance nélküli meccsekkel. Nem hiszem hogy ennél nomrálisabb rendszert nem lehet összehozni. -
#3155 Egyesek meg telhetetlenek...had ne adjak ki es orulj, h ingyenes lesz,vagy nem ilyen lol/hon tipusu hanyas rendszer,bar en jobban orultem volna ha alapbol 30 euroert adjak,vagy amennyiert most lehet kapni a betat. -
#3154 Egyesek nagyon naivak... -
#3153 Nem erröl beszélek...de akkor lesz teljes a port... -
#3152 Igazad van, ez így teljesen játszhatatlan 92 db hőssel. -
#3151 Szerintem pl. Kenta tipikusan olyan hős akinek ha hétfőn nekifognak dolgozni, következő hét szerdán már adhatnák is kifele. -
#3150 Azért nem megy ám pikk-pakk a szerverek felállitása szerte a világon hogy azt a rengeteg játékost kiszolgálja, nem véletlenül nem eresztenek rá mindenkit a játékra.
Amugy meg nem teljes a játék, ha nincs benne az összes dota1 hös... -
#3149 Azt megjelenés után is tudják csinálni. Simán csak húzzák az időt, mivel van az a hülye aki fizet a bétáért és megéri nekik nem kiadni... -
#3148 mondjuk azt a 20höst? -
#3147 Mit kell befejezni a DOTA 2-ön? -
#3146 Hát a kiszivárogtatott kézikönyv óta tudjuk, hogy a Valvenál mindenki azon dolgozik amin szeretne.
Ezek szerint senki se akarja befejezni a Dota 2-t, nem akarnak Half Life 3-at, nem adnak ki újabb tartalmat a Portal és L4D sorozatokhoz, mindössze egy CS-re futotta az erőből -
#3145 Lots of stuff happening behind-the-scenes, so a light update this week
vagy csak szarnak ránk :D -
donatus13 #3144
GAMEPLAY
- Added Meepo to Captain's Mode.
- Added Magnus to Captain's Mode.
- Fixed Reverse Polarity not pulling units from the right location.
- Fixed Necromastry loss count for odd numbers.
- Fixed Reverse Polarity stunning cycloned units.
- Fixed Incapacitating Bite working against Wards.
UI
- Fixed enemy Meepo illusions displaying the wrong health bars.
- Team profile shows tournaments that a team has participated in.
- Fixed bugs with cooldowns and disassembling Tranquil Boots.
VISUALS
- Updated Necronomicon visuals.
BOTS
- Added Templar Assassin to the list of heroes that bots will purchase invisibility-detection items for.
- When leading a target, bots will no longer target an ability in impassable terrain.
- Added more usage cases for Poison Touch.
- Earthshaker and Tidehunter bots are now more aggressive when they have Echo Slam and Ravage up, which should help them initiate more often.
- Fixed excessive lead time in Light Strike Array usage.
- Fixed case where AoE targeted abilities could be targeted on invisible enemies.
- Fixed bug with Shallow Grave where Dazzle bot would only rarely cast it on teammates.
- Windrunner bot will now more often follow up a successful Shackleshot with a Powershot.
- Ranged heroes will be slightly more aggressive when laning.
- Fixed issue where bots with lifesteal were overestimating their tankiness.
- Fixed Jugg's loadout to not have him buy boots first.
- Dazzle bot is now a bit more judicious about using Shadow Wave. -
#3143 Ha tudsz valamit a dota 2 cserébe adni akkor: steamtrade -
#3142 thx az infot! -
donatus13 #3141 Tévedtem, bocs, 28 bár ehez jár még sok csili vili cucci s ingame. -
donatus13 #3140 25 euro -
#3139 munkahelyrol nem tudom megnyitni a linket, de a latom, hogy a steam store-hoz vezet. Abban a hitben voltam, hogy ott csak nyerni lehet a kulcsot, vasarolni nem, ezert nem is neztem. este megnezem, mennyibe kerul -thx. -
sanyiiiii #3138 persze hogy tudunk -
#3137 sracok tudtok olyan oldalt, ahol lehet kulcsot szerezni/venni?
Regebben lattam 1-2 site-ot, de nem voltam benne biztos, hogy eleg megbizhatok-e?
2 haveromnak szeretnek szerezni.
kosz a tippeket.. -
puca007 #3136 ez mekkora :D:D
-
#3135 Ez hatalmas! :D
(nem árt ismerni hozzá a Tenacious d-t) -
puca007 #3134 hát a fagyasztása most már nem úgy működik, hogy létrehoz egy "ice path" -et ami nem csak létrejövetelnél stunol, hanem ha valaki belelép akkor is, nem? -
#3133 elvileg full táp hero lett, valami buffot kapott, redditen olvastam 5%el elemkedett a won/lose aránya -
#3132 EG vs Clan Poland meccsen pickelték Jakiro-t és nyert vele az EG :) -
#3131 csak akkor ha marhaságokat irsz :) -
#3130 Te mindig ilyen vicces vagy? Vagy csak ma jó napod van? -
#3129 holnap este majd rádírok -
#3128 szerintem add el az accountod, az megoldja a problémád. -
#3127 Volt mar valaha pozitiv hsz-ed?Csak kerdem.
Am rengeteg a jo valtoztatas. -
#3126 úúú de jó hogy ilyen nyomorék változtatásokat csinálnak. Ha unatkoznak, miért nem inkább kártyáznak?
Tocsek cseréljünk -
#3125 Ez nem is imba, mer sven túlélte... -
#3124 erre gondolsz? :D
-
puca007 #3123 Rikinél régen is volt olyan bug, hogy halál után ha feltámad kell valami képességet nyomnia, hogy az ultija "aktiválódjon". Sok emebrt láttam így meghalni, kiszalad halál után, azt hiszi ő a fasza stealthes gyerek, és legelső lehetőségnél leölik.