Windows Phone 7: a Samsung és az LG is korán rajtol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEXUS6: Persze, hogy csúcs HW-el akarta bevezetni az új OS-t, ez az árán is meglátszik (hasonló képességû androidos Samsung drágább, pedig ugye ott sincs licencdíj...) Amúgy én tartózkodom a Badától, Omnia2-re való fejlesztéskor is annyi gondom akadt, mint az összes többi készülékkel együttvéve, bele sem merek gondolni, milyen lehet egy teljesen Samsung által fejlesztett platform<#idiota>#idiota> (félig csak viccelek:))
roliika: Silverlighthoz/WPF-hez még nem volt szerencsém, úgyhogy csak a WP7S dokumentáció alapján alakult ki bennem az asszociáció, hogy XNA = játék, tehát "nem érdekel":)
/*WTF?!*/
XNA jó ötlet de csak ha kell a 3D is.
Mert 2D alatt Blendben azért szerintem könnyebb a dolog...bár simán bele lehet írni XNA szintaktikát is, végülis csak egy függvény könyvtár.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
És mindig elõjön, hogy a hardvere végül is parasztvakítás, az egyetlen konfighoz halálra optimalizált OS-e mögött csak egy jó eséllyel közepes vas lapul.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem ez új.... programot utoljára C64-en írtam....... azt is 10 évesen..... most 27 vagyok.
Ez a mai programozás meg nekem bonyolúltnak tûnik.... lehet azért, mert nincs elmagyarázva.....
Mivel fingom nincs ezekrõl (de érdekel) ...valakinek meg kéne nekem ezt tanítani, ,,, úgy hogy elmagyarázza... meg ilyenek.... no de ki segítene??
coolbboy83: elsõre sokkal áttekinthetõbbnek tûnik számomra a Silverlight for Windows Phone API, mint az iOSé (bár egyesek nagyon esküsznek a Cocoa-ra...), lehet azzal lenne érdemesebb kezdened, ha úgy gondolod, belevágsz. Amúgy itt egy WP7 programozását taglaló ebook (még nincs teljesen kész), elsõ blikkre egész jónak tûnik, de még nem volt idõm tüzetesebben átnézni.
sanyicks: Maemo-ra meg már van.
/*WTF?!*/
Ja mondjuk az a mai embereknek már túl bonyolult, mert agyat kell használni benne :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
részletek: ([email protected])
Az applikáció értékesítése könnyû lenne a szakmai körömben.... százalékot megbeszéljük !
Bár eddig nem tetszett, de ma tüzetesebben nézegettem ezt a Win7-et és bevallom nekem is szimpatikus, hogy nem olyan mint a többi kaptafa...és használható..sõt.
Csak meg kéne tanulni programozni ezt... én nem értek sajna hozzá.
NEXUS6: Samsung hivatalosan nem a többi smartphone ellen indította a Badát, hanem a saját "butatelefonjait" akarja ellátni vele. Amúgy furcsa látni, hogy a Bada 1.0-s API-ja is mennyi "hardverközelibb" jellemzõhöz enged hozzáférést, míg WP7 ilyen téren nagyon el van maradva...
/*WTF?!*/
Mondjuk nem tudom mire akarnak kilyukadni. Mert szerintem a bada sem rossz, ha erre állnának rá, még el is terjedhetne, így viszont maguknak csinálnak csak konkurenciát.
Viszont ezt a videót azért nézd meg.
coolbboy83: hát hogy nézne már ki egy androidos készülék Windows gombbal?!<#idiota>#idiota>
Ferrer: a szó, amit kerestél, "négyzet", de vannak téglalap alakú live tile-ok is, amelyek -nevükhöz méltón- nem statikus kis képecskék. Egyébként is érdemes videót nézni a felületrõl, végre egy friss ötlet a sok egykaptafa "ikonok mátrixban" felület után, s nem is tûnik használhatatlannak, sõt...
Amúgy a platform tetszik, bár én még biztosan kivárok, MS-nél amúgy is a "2.0"-s dolgok szoktak jól sikeredni, WP7-en is látszik a sietség (pl 2011 elején pótolni tervezett Copy-paste).
/*WTF?!*/
flamekeltés meg másik topikban végezd, köszi:)
LZ forever
Kiegészíteném a cikket azzal, hogy DirectX9-es videóchip is van benne!
(tehát android erre bár felmenne, de minek...erre Visual studióval lehet fejleszteni XNA alatt és Silverlight alatt...XNA alatt gyakorlatilag portolható az összes gém iPhone alól erre, hiszen lényegesen erõsebb hardveresen)