Az okostelefonok ássák a PC sírját?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanyi. tudod mi az a dx10.1 és dx11? Mindent tudsz róluk? Vagy csak annyit,hogy "Ezek nagyon jó dolgok" ? Csak mert elõször utána kéne olvasni a dolgoknak 😊
Solten
Ja, tul sok a bulvarvir.

Saor Alba

Nem hiszem, hogy a PC meghalna, az még elképzelhetõ, hogy csak munkára és a HC játékosok használják.
Temetném a munkát, jaga diga diga diga diga dom
😄

10 év??? Inkább 50, de akkor már nem okostelefonokról, hanem mini-PC-rõl lehet majd beszélni ami akkora lesz mint most egy okostelefon, és olyan hardvere lesz mint ma egy komolyabb bladecenternek.
Na ez egy marha nagy hülyeség.

A PC és okostelefonok felhasználása és erõforrása lényegesen eltér egymástól.

Ki fog okostelefonon mondjuk photoshop-ozni?

Ilyen irdatlan hülyeséget.
Gerygrey
Halálhónap van az SG-n?

Pont tegnap volt egy ilyen cikk, hogy kihalóban a 13'' laptopok és már oda is bekommenteltem, hogy az SG-n mostanában minden ki akar halni. Szerintem ezt direkt csináljátok 😊
Megj.: A cikk címe "rókafogta csuka" ha jól idéztem/értelmeztem, mert ha kihal a PC, akkor okos telefon sem lesz, hiszen az is PC! ... a notebook is PC, sõt ez egy elég tág fogalom, hogy személyi számítógép!
PC kifejezés abból fakad, hogy a központi (kliens/szerver architektúrájú) számítógépeket megkülönböztessék a személyes felhasználásra szánt számítógépektõl. Ebben az értelemben a PDA, smartphone, táblaPC is PC.

Azonban ha a cikkíró az IBM által szabványosított úgynevezett IBM kompatibilis PC-re gondol, mely a személyi számítógépek kategórián belül egy speciális kivitel, az elképzelhetõ, hogy kihal, mert egy szabvány sem öröklétû, hisz már 30 éves...

zola2000
Jó, õ sem úgy gondolja, hogy nem lesz pc, de az persze lehet, hogy ez a "mindenkinek van egy pcje" dolog a jövõben nem így lesz.

A

Felvásárlás elõtti tüneteket mutat magáról a cég, az ilyen nyilatkozatoknak részvényár felhajtó szerepe van, nem nekünk szólnak....

nvidia folyamatosan faszságokat beszél, nem tudom miért nem kell felvenni...

directx 10.1-re nincs szükség szar. Aztán még is megcsinálták.
directx 11-re sincs szükség, most meg arra verik magukat
fermi fúúú mindent szépver de durva... ja mindent szétvert fogyasztásban meg árban, másban nem.
tegra fúúú de jó és mindenben az lesz. 2 év eltelt és ritka mint a fehér holló.
innen lehet tudni ez a kijelentés is mennyit ér.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

x86 kipusztul, és helyét átveszi az x64😊

Ez a Kepler így elsõ olvasatra érdekesnek tûnik, csak vajon mi lesz a végeredmény?

A PC pedig nem fog kihalni az okostelefonok miatt. Nekem is van és mégis a PC-n játszom, nézem a filmet, hallgatom a zenét, netezek, 3D-zek stb. Az okostelefon csak akkor van használva netre ha nem otthon vagyok és kell valami tényleg fontos infó. Többnyire jegyzetet készítek és otthon elolvasom és majd megnézem a pc-n.
már annyi minden ásta a pc sírját és még mindig van... bírom nagyon az ilyen cikkeket
Majd okostelefonról fejlesztenek okostelefonra, emelett pedig webes alkalmazásokat se pc-n fognak már csinálni. Sõt! Az egész média átmászik okostelefonra mert azon könyebb cikket írni, videót szerkeszteni.... és még sorolhatnánk.
10 év múlva lesz ez érdekes..... kb. szerintem.
← ElőzőOldal 2 / 2