17
  • Papichulo
    #17
    Meg mindig lehengerloek az erveid...
  • sanyicks
    #16
    még mindig nem szoktál le a az angol kifejezések magyar szövegbe csenmészéséről? Még mindig nem menő...
  • Papichulo
    #15
    Ez valoban igy van. Az Adobe eladasainak 50% szarmazik az OSX platformon.
    Azonkivul az MS trosztellenes multjaval a szovetsegi kormanyzat sem engedelyezne a merger-t.
    Azt is tegyuk hozza, hogy az Apple keszpenztartalekait figyelembe veve, akar hostile takover-ben is barmikor megszerzhetne az Adobe-t, az MS csak almodozik ilyesmirol.
    Azert tovabbi szep wet-dream-eket az itteni gyulolkodoknek :)
  • Balazs127
    #14
    Előre félek ettől a kifejezéstől: Microsoft Flash :D Most is egy kalap szar az Adobe-nál, de ezek szerint lehet, hogy lesz még lentebb :D
  • passatgt
    #13
    szerintem több legális adobe van macen a 4-5%-os részesedésével mint az összes winen együttvéve:) adobe nem mondhat le erről a piacról szerintem még akkor sem, ha az ms felvásárolja őket
  • pixx
    #12
    Ha MS felvásárolja az Adobét, amit én már évek óta remélek, akkor az Apple gépeket mindenki lehúzza a retyón, és csak divat buzik veszik, komoly szakember nem fog venni almás gépet...na akkor kíváncsi leszek mennyit zuhannak a részvények...
  • sanyicks
    #11
    hát psd fájlt kb 534 program beolvassa, és 403 formátumra tudja alakítani.

    Nem vásároltam, de arra a havi max 1 programra nekem tökmindegy milyen. A béna appokat ki tudom kerülni, eddig is ki tudtam, nem mindha a szifonos store nem lenne teli híg fossal.
    Én nem vagyok almás hogy mind a 200000000000 appot összegyűjtsem :D
  • sanyicks
    #10
    Az a különbség hogy te hülye vagy, nekem meg igazam van.
  • bigjoe
    #9
    Hát nem nagyon vagyok oda az apple üzletpolitikájáért illetve azért, hogy a kifejezetten buta kütyüiket (Amit tudnak azt jól tudják,de pl az sms státusz alap lenne, flash támogatás, stb) arany áron árulják.

    VISZONT le a kalappal, mert évekkel vannak a többiek előtt (Iphone no comment, Ipad a többi gyártó még mindig nem tudott előrukkolni egy épkézláb táblával sem).


  • ppista
    #8
    A tied sem egy matyó himzés, de ez nem igazán ide tartozik.
  • DjDano
    #7
    Már az aláírásod is mutatja, hogy milyen korlátolt vagy, hát még amikor megszólalsz...
  • tntmax
    #6
    2010.10.10., röviden 101010, amit ha binárisan nézünk az 42, ma ne lepődjünk meg semmin!
  • RoadkilleR78
    #5
    Azért az nem teljesen fedi a valóságot, hogy alma kivételével megy rajtuk a flash. Egyedül 2.2-es androidos telókon van teljes flash támogatás. A csodálatos, vadonatúj win 7 phone os-ben sincsen flash. Ha jól tudom a böngésző a silverlight-ot sem támogatja, ami azért is érdekes, mert a gui, meg silverlight alapú.
  • NEXUS6
    #4
    Én aztat nem értem, hogy azt a rengeteg pénzt minek kifizetni?
    A két vállalatnak kölcsönösen jót tenne az egyesülés.

    A másik, meg hogy egy vállalatnak, hogy a faxomba keletkezik ilyen rengetegsok pénze a válság kellős közepén.
  • roliika
    #3
    Megpróbálom neked tömören összefoglalni az összefüggéseket, hogy én itt mire gondolok.

    Adobénak az okos telefonokhoz annyi, hogy alma kivétellel megy rajtuk a fless.

    A MS nak az Alma elég nagy konkurencia, pl mert a win fon oprendszerük azért elég sok eszközön megtalálható, és nyilván, ki akarják szorítani az Almát a win7 fonnal, ami képességeiben azonos, de hardveresen erősebb készülékekre alapoz, mint az Alma, plusz sokkal jobb fejlesztő eszközük van rá, és így jön a képbe az Adobe a flessével és fotosopjával,

    hiszen a Win7 fon fejlesztése jelenleg a Visual Studion alapul (hát ennek kicsit lebutított verzióján), kibővítve az XNA-val és a Silverlighttal. (XNA egy függvény könyvtár ami a játékkészítést próbálja emészthetővé tenni és a Silverlight, meg nem csak, hogy a fless babérjaira tör, de már több képességben túl is szárnyalta, és érdekes, hogy pl a Blend - ez a MS Photoshopja erősen támogatja a Photoshopot, úgy, hogy a PSD fileokat XAML-é tehát szöveges állománnyá képes alakítani amit fel tud használni akár játékhoz, akár silverhez amit futtat a fon)

    Továbbá, ha felvásárolnák, igencsak fel lehetne javítani a Blend képességeit, animációban, és egyéb területeken amiben az Adobénak elég nagy tapasztalata van! Szerintem nagyon jó ötlet. És Jobbs sem fintoroghatna, mert ha a Silvert nem engedi a telefonjára, akkor egyértelmű, hogy azért tenné, mert félti az Appstore bevétek kiesését.

    Android... hááát...a marketen vásároltál már? Tömören. Gáz. Kiforratlan, béna, és béna appokkal.
  • passatgt
    #2
    hát ez tényleg nagyon titkos volt
  • sanyicks
    #1
    mi köze az adobe-nak az okostelefonokhoz?
    Az m$-nek meg mióta konkurrencia az eplő mint okostelefongyártó? Ha jól emléxem nem túl sok telefonos próbálkozása volt az m$-nek, inkább os-ben versenyezne. Csak az os-ben az eplő már elavult ellenfél, ugyanis az android már túlszárnyalta... kicsit le vannak maradva az m$-nél? Nem meglepő, mindig le voltak.