44
  • Murder3
    #44
    tv-be a sportcsatornákon kívül még a discot,natgeotv-t nézem.
    többit nem nagyon csak ha épp pont van rajta vmi ami nézhető vagy ha nincs jobb.

    amúgy igen aki sorozatokat netán filemket akar nézni az a neten jobban érvényesül mint tv-be:D
    meg úgy általába minden szempontból
  • bippo
    #43
    Akkor miért nem csinálod meg, hogy rákötöd antennára a tévét, a kábelt meg kikötteted a francba. Ha ennyi ablakon kidobott pénzetek van, mondd meg hol laksz, hova kell állni :)
  • B0nFire
    #42
    Miért nem lehet elhinni, hogy a tévé a mai formájában lassan kikopik a divatból? Ha nem lenne az a kurva Barátok közt, aminek egyetlen célja, hogy addig a tévé előtt tartsa a nézőt, míg az összes többi adón már elkezdődik a film, így kénytelen legyen továbbra is az RTL-t nézni... szóval, ha az nem lenne, már rég kiköttettem volna a kábelt, mert 6000 Ft, és kábé két éve nem néztem benne műsort. Csak DVD-n. Anyám viszont rá van guvadva a BK-re, ezért fizeti a kábeltévét, amit egyáltalán nem is néz (a maradék 44 csatornát és a maradék 10000 műsort), csak kizárólag a BK-öt, pedig elmagyaráztam már neki, hogy az RTL-klubot egy bicikliküllővel is venni lehet, akkora teljesítménnyel ad. Egy botantennás készülékkel vehető, amíg még van sugárzás.

    Én is nézek sorozatokat, Discovery-ről, MTV-ről, Sherlock Holmes kalandjai, egyebek, de ezeket letöltöm, és úgy nézem. Akkor, amikor akarom, annyi részt egyszerre, amennyit akarok, eredeti nyelven, felirattal, ócska, gagyi magyar szinkron nélkül, nincs megszakítva egy 30 perces rész 3× reklámmal meg ajánlóval, és a többi... (Abból a havi 6000-ből kitelne minden hónapban egy 8 Gigás pendrájv, nem kéne itt a DVD-kkel hülyéskednem.)

    És ehhez még csak különösebben kockának sem kell lenni, mert warezolni már a 9 éves unokahúgom is tud (pedig nem mutatta neki senki, és szigorú szülői felügyelet van a gépen, mégis...), számítógép meg internet hozzáférés pedig nem számít ma már luxusnak egyáltalán.

    Vannak jó sorozatok, de utoljára a Sara Connor krónikái elé ültem le, majd amikor 4 rész után abbahagyták szó nélkül, akkor én is abbahagytam a tévénézést. Levetítik egy sorozat első évadát, és a másodiknak a felét. Aztán nuku egy fél- egy évig, majd folytatják a második évad elejétől, amit szintén ugyanott hagynak félbe, mint előzőleg. Újabb fél év szünet. Aztán lejátsszák zsinórban az 1., a 2. és a 3. évadot, majd újabb mosolyszünet. Utána megismétlik a 3. évad második felét, valamint az első évad első felét. Szünet. Ezután a többi évadot már meg sem veszik, mert sajnálják rá a pénzt, pedig van még a sorozatnak 2, és a befejező évadot soha nem akarják leadni. Ez miféle eljárás?

    A másik, az epizódok számozása: Miért nem lehet úgy kiírni, hogy 3. évad 11. epizód, hanem úgy, hogy 53. rész?! Ki számolja úgy? Ha megvesszük DVD-n ott is évadonként van csomagolva. Ezek az évadok általában témában is változnak, nem biztos, hogy a következőnek sok köze van az előzőhöz. Max a szereplők. Meg tudja valaki kapásból mondani pl, hogy a Lost 114. része, az hányadik évadban van? Számolgatás nélkül még azok sem, akik nézik.

    Szóval semmi nem indokolja manapság, hogy tévét nézzünk. Sorozatot azt igen, de azokat le lehet tölteni. Mindet. Ha kell rá várni egy fél évet, azt sem bánom. A tévében is évekig csak ugyanazokat az évadokat ismételgetik, semmivel sem naprakészebbek.
  • winnie
    #41
    "Pfu de nagyon unom már ezeket a sorozatokat ... mindegyik egyforma ... "
    "Nincs már kreativitás."

    ohohohóóóó:))) muhahahahaaaaa:))

    attól, hogy te unalmas és egyforma sorozatokat nézel, még nem unalmasak a sorozatok. egyszerűen ilyen az ízlésed. botrányos. legalábbis nem tudok másra gondolni, hiszen, mint írod, a kreatív sorozatokat nem nézed.

    ezzel persze nincs gond, ízlés kérdése. viszont azt írni, hogy nincs _MÁR_ kreativitás? ha valaha voltak kreatív sorozatok, akkor most és az elmúlt pár évben. mert annak idején 20-30-50 éve rengeteg nagyon hasonló sorozat, csupa klón.

  • Laza
    #40
    Pfu de nagyon unom már ezeket a sorozatokat ... mindegyik egyforma ... vagy valami sima nyomozós, vagy valami extra tudományra építős-koppintós, borzalmasak.

    Nincs már kreativitás.
  • Doktor Kotász
    #39
    Bukta szaga van.
  • Julius Caesar
    #38
    Ebben az országban senki nem néz tévét, főleg nem szenny műsorokat. Ezt tudjuk :D

    Amúgy ilyen oldalon még csak-csak elhiszem. Dehát ilyen 8 általánosos panelhuszároktól elég viccesen hangzik :D
  • Misi az ezredes
    #37
    Spekuláció...

    A TV2 nem támadja a konkurenciát, csak a fiatal nézőket akarja a képernyők elé varázsolni. Erre legjobb mód az ilyen sorozatokra való lecsapás. Persze csúcsidőben esetleg híradó után leadott filmben a reklámköltségek is minden bizonnyal magasabbak. És nézettebbek. Azaz részben anyagi részben fennmaradási indíttatást látok a dologban. Ugyanis ha nem a TV2 akkor az RTL..

    Megjegyzés : Nem is nézek nagyon TV-t :D
  • Rotcsa
    #36
    De komolyan gondoltam... tényleg nem tudom milyen javak állnak a háttérben, amiért le kel szinte gyalulni a konkurenciát.
    Ezek az adók az állami szabad,kereskedelmi frekvenciákra nyertek pályázatot még kb 97' tájékán. De nem tudom, hogy most az állam támogatja-e ezekt, vagy nem, vagy mi a fene van...
  • Julius Caesar
    #35
    Ezt a HSZ-t ugye nem gondoltad komolyan. Ha igen, akkor no komment
  • Rotcsa
    #34
    Valaki mondja már el, hogy mire jó ez a verseny?
    Több pénzt kap Pl. az RTL,ha többen nézik, vagy mi?

    Vagy a reklámosok oda tolják a reklámot, amelyik adót a legtöbben nézik?
    Az utóbbit még megértem, mert abból tényleg százmilliók lehetnek.
  • Julius Caesar
    #33
    Ez a nő nem Boomer (Nyolcas, ha jól emlékszek) a BSG-ből?
  • Alfa Of NS
    #32
    "nézze meg mindenki a pilot első 10 percét, ha látott már másik, ilyen jellegű szériát, garantáltan le fog esni az álla!"

    Igen, azért csinálták izgalmasra az első 10 percet, hogy elhitesse a nézőkkel, hogy érdemes nézni, az amúgy ugyanolyan sablonos sorozatot, mint az éppen futó másik 120.
  • Fresh Duke
    #31
    A TV2 biztos tartogat még meglepetéseket, ha a Hősök 3. évadjának első részét csak szombat hajnali 3-ra tudták berakni... :)
  • winnie
    #30
    "Amúgy ritkák azok a sorozatok, vagy filmek, amik olyan erővel bírnak hogy odacsalják az embereket, és direkt vissza is térjenek miatta."

    huhh, film is rengeteg van ilyen, de sorozat még több. az egy dolog, hogy nem ismersz sok ilyen sorozatot, de ez nem a sorozatok hibája, hanem.
  • MsUser
    #29
    Hát nem kicsit túllihegik, nem néztem TV.-t több éve rendszeresen!
    És az ismeretségi körömben dolgozók sem érnek rá, annyira azért nem a világ közepe a TV. A cikk is reklám szagú, ezzel többen foglalkozunk mint azzal hogy melyik TV adót nézzük. Amúgy ritkák azok a sorozatok, vagy filmek, amik olyan erővel bírnak hogy odacsalják az embereket, és direkt vissza is térjenek miatta.
  • winnie
    #28
    az a nézettségnek nem sokat számítana és a jogaik sincsenek náluk.
  • G22
    #27
    Smallville 9. és pláne a 10.évadot is leadnám a helyükben.
  • ProGabe #26
    kedves, hogy páran úgy véleményezik a sorozatot, hogy még egy percet sem láttak belőle :)

    az általam látott akciósorozatok közül ez az első, ami annak ellenére, hogy komolyan veszi magát nem egy blőd baromság!

    egy-egy akciójelenet nagyon drága. egy sorozat pedig - a hollywoodi filmekhez képest - aprópénzből készül. namost, nézze meg mindenki a pilot első 10 percét, ha látott már másik, ilyen jellegű szériát, garantáltan le fog esni az álla!

    James Caan-ból pedig még lehet valaki! nagyon jó úton halad, hogy elérje a fater szintjét
  • bracsek #25
    Hogy a nézőknek(efeszté, hogy a kettő közül valamelyik gazdagabb legyen.) vagyis nekünk jobb legyen.
  • Bren X
    #24
    Miért érzem, hogy a kutya se fogja nézni?
  • DjDano
    #23
    Én meg azoknak akik kimaradnak a jó sorozatokból... A cikkben szereplőről egyelőre nem nyilatkozok, mert nem láttam a Pilotot.

    Fringe, House M.D, Supernatural, Stargate Universe, The Event na ezek a jók, szigorúan angolul és felirattal nézve :)
  • Wolfman017
    #22
    Részvétem a családodnak.
  • gombabácsi
    #21
    részvétem azoknak akik sorozatokon élnek
  • ldavid
    #20
    választ gondolom nem vársz
  • hitman08
    #19
    Ahová a segge :)
  • Alfa Of NS
    #18
    Bukás-szaga van a dolgonak. Amúgy hová tünt a csaj melle?
  • winnie
    #17
    mi értelme lenne olyan sorozatot behozni, aminek iszonyatos nézettségi adatai vannak?:) az event a tv2 sorozata, de azzal ki kell várni, mint ahogy az rtl is kivárt tavaly a flashforwarddal. most már nem is akarják erőltetni itthon, ahogy látom. a nikita meg talán kap 1-2 év múlva egy félutáni sávot vagy 23 utánit, máshol nincs sok értelme.
  • sanyicks
    #16
    Ezaz csí: hawaii! A változatosság gyönyörködtet! :DDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    #15
    A "The Event"-el kapcsolatban értékeld át újra a dolgot :)
  • Andr0
    #14
    Én a The Event-et hoztam volna be.. azzal nem tudott volna befürödni vagy a Nikita-val. mind2 új sorozat és iszonyatos nézettségi adatokat mutat... nem mellesleg jók is:D
  • micski2
    #13
    Miért kell az RTL KLUB-nak és a TV2-nek versenyezni-e???
  • Zolivok
    #12
    nem kispályázik :) de érted előző cikkben a legjobb film és ott is lehordják kedves viktort hogy 2 naponta van meg neki az év filmje aztán van aki védi erre kapjuk ezt hát igen
  • zola2000
    #9
    "pár héttel az amerikai premiert követően elkezdi adni a legnézettebb új sorozatot."

    akkor az amerikai filmek rajongói örülhetnek : )
  • Wolfman017
    #8
    Jaja a cikk maga egész normális, de a címmel vannak bajok :D
  • mynameisbence
    #7
    Ha a sorozat nem is érdekel legalább olvashattam Viktortól egy normálisan megírt cikket:D Vagy csak azért írom ezt mert most jöttem haza a buliból és túlságosan "józan vagyok"?
  • boond
    #6
    Az időpont talán tényleg nem a legszerencsésebb...
  • winnie
    #5
    akciósorozat nem fogsz találni itthon nagyon.

    "Ez egy újabb melléfogás, ha a TV2nél azt hiszik, hogy ezzel megverhetik az RTLt."

    te akkor úgy véled, hogy a magyar közönség nem a hawaii five-o-t fogja nézni, hanem a jelenleg az ncis ismétléseitől kikapó vámpírnaplókat?

    megjegyzem itt a sorozat másodlagos. a jelenség viszont annál érdekesebb. mármint, hogy van-e értelme ilyen hamar behozni egy sorozatot? nem várnak vele fél vagy egy évet, hanem azonnal. ahhoz képest elég gyógynak tűnik az időpont.
  • Irwine
    #4
    Offenzíva, hool? Magyarosrszágon nem ismert és különben is telített a "piac" a hasonló sorozatokkal. Sztem nem nagy durranás. Ez egy újabb melléfogás, ha a TV2nél azt hiszik, hogy ezzel megverhetik az RTLt.
  • OstOr
    #3
    Biztos tele lesz eredetiséggel. Pl. mit szólnátok ha a négy zsaruból egyik mondjuk nőcsábász lenne, a másik jól értene a fegyverekhez, a harmadik számítógépes/tudóska okoska lenne és negyediknek mondjuk lenne egy szexis csaj! Na milyen eredeti is vagyok :P