FIFA 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szisztok! Csináltam egy online meccset, amiben a magyar kupa 2 versenyzõje harcol egymás ellen!
http://www.youtube.com/watch?v=UJCQBvIGa30&feature=plcp
UI.: Feliratkozni nem szégyen!
http://www.youtube.com/watch?v=UJCQBvIGa30&feature=plcp
UI.: Feliratkozni nem szégyen!
Sziasztok. Azt akarom megkérdezni tõletek,hogy nem-e tudnátok nekem segíteni a fifa 11 telepítésében.Eredetibe van meg a játék. Az a gondom,hogy telepítem a játékot és a telepítés közben azt irja ki,hogy hiba a data2.big fájl másolása közben és kiadta azt hogy újra.Rámentem telepítette tovább és egyszer csak kiirta hogy error. Nem tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet a baja? Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném 😊
sziasztok segitsetek 2 játszunk a fifa 11 és 2 mecs után lefagy mi lehet az oka???
Sziasztok.. egy olyan problémám lenne, hogy most lett újra rakva a gépem windows 7 került rá, elõtte a fifa szépen ment, mikor neten játszottan vagy csak single-be.. most h a 7es felkerült single-be megy csak szépen, neten minimum és maximum grafikán is egyáránt akad egy kicsit.. kellemetlenül.. nincs vkinek vmi ötlete mi lehet a probléma? :S elõre is köszönöm a választ!
de lehet állítani a billentyûkiosztáson csak nem a játékban.fõkönyvtár game/fifasetup/ fifaconfig.exe
nekem az lenne a kérédse hogy mi történik ha menedzsermódban felmegy a bizalomszint csíkja?
nekem az lenne a kérédse hogy mi történik ha menedzsermódban felmegy a bizalomszint csíkja?
Sziasztok, ha érdekel online játszani közvetlen ip-vel FIFA 11-et, akkor gyertek el a honlapomra...😊
www.fifachampions.5mp.eu
www.fifachampions.5mp.eu
Sziasztok! Lehet-e a játékban csapatot létrehozni?
És sehol nem találtam a training mod-t a játékban.??!!
És sehol nem találtam a training mod-t a játékban.??!!
Nem lehet állítani a billentyû kiosztáson... ez azért fekete pont.
Most lesz ez a mozivásznon fifa11-et játszani dolog a corvinban, szerintetek nem veszi el a játékélményt, az hogy esetleg nem olyan lesz a grafika/megjelenése, mint amit megszoktam itthon? Nem akarok benne csalódni
Én 4-5 éve rendszeresen tolom a PES-t meg a FIFA-t, eddig ugye a PES volt a befutó, de ez a FIFA most szarrá veri, klasszisokkal jobb, az meg baromság h kontroller kell hozzá, én billentyûzettel is toom tolni
richard45: hülye lennék bármelyiket is megvenni 😄
Adamex9: nálam k.rva szép a játék
richard45: hülye lennék bármelyiket is megvenni 😄
Adamex9: nálam k.rva szép a játék
inkább tanulj meg írni?
pc se rossz,csak controller kell hozzá ami meg 2000ft a tescoba...
egyébként nem erösködés de én inkább pest megveszem (mikor letöltötük)fifa meg marad warezolva.de te tudod..
egyébként nem erösködés de én inkább pest megveszem (mikor letöltötük)fifa meg marad warezolva.de te tudod..
www.icewebhu
Na ezt én sem értem...fejlõdött vmit a konzolos verzió is (pc-set nem próbáltam) de kb annyit amit 1hónap alatt simán össze lehetne dobni csak hát akkor nem valós az a kijelentés h ,,1évet dolgoztunk rajta"😛.
Viszont mivel én még egy fifát sem vettem meg,pc-n meg ugye szar ilyet játszani ezért talán eljött az én idõm is,és kifizetek végre életem elsõ fifáját😄.
Viszont mivel én még egy fifát sem vettem meg,pc-n meg ugye szar ilyet játszani ezért talán eljött az én idõm is,és kifizetek végre életem elsõ fifáját😄.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
jééé még1 troll.
-hozzá szoltál a témához??
+nem?
-vártál commentek közt valakit akibe beleköthetsz??
+igen.
és mást nem is tudsz.nem irigyellek.
-hozzá szoltál a témához??
+nem?
-vártál commentek közt valakit akibe beleköthetsz??
+igen.
és mást nem is tudsz.nem irigyellek.
www.icewebhu
Ohh...nem bírjuk a kritikát?Bocsánat.További sok sikert az életbe<#mf1>#mf1>
Csak nekem tûnik csúnyának a game?
Amúgy csatlakozom Ferrerhez: én is a Fifa 98 World Cup-al játszottam utoljára.
Amúgy csatlakozom Ferrerhez: én is a Fifa 98 World Cup-al játszottam utoljára.
www.adamexdesign.hu
Én csak egy valamit nem értek a Fifával kapcsolatban: hogy mi ösztönzi az embereket arra hogy minden évben megvegyék ugyanazt a játékot?
Fifa-t én a 2004 óta rühellem
Ez attól még parasztvakítás. Meg az összes EA-s sport szarság is.
Dead Space-bõl adnának ki inkább minden évben egyet!
Dead Space-bõl adnának ki inkább minden évben egyet!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Katasztrofálisan kibogozhatatlan amit írsz.Helyesírási hibákról nem is beszélve.
De jó. Asszem 98-ban játszottam utóljára ilyennel 😊
LZ forever
Én a logikát nem értem. Tényleg van, aki minden évben játszik ezekkel? Én 4 éve találtam egy jó fociprogramot, azóta az megteszi.
egyetértek de egymásellen pesnél nincs jobb.ez 5 csillagos kivácnsi lennék majd a pes véleményre.met most kapot uj enginiet fifa mig pes már 3 éve.stb stb.nem akarok flamelni nincs kedvem.fifával is néha elehet hülyülni de inkább akkor mikor apest agyon játszotuk.
talán elönnye és egyben hátránya h sokal több gól esik a mecseken.mint pesnél
több éve szokás nálunk összeülni sörözni és játszani,és pesnél ritka az alázás.föleg kiscaspat vs kicsapatnál.fifánál meg 2 passzal kapunál az ember 😄
talán elönnye és egyben hátránya h sokal több gól esik a mecseken.mint pesnél
több éve szokás nálunk összeülni sörözni és játszani,és pesnél ritka az alázás.föleg kiscaspat vs kicsapatnál.fifánál meg 2 passzal kapunál az ember 😄
www.icewebhu
😊 ezzel a fifával azért játszok mert a pes mesterséges inteligenciája meghalt. inkább mindjárt pes6ozok😊 de szerintem 2002 v 2003 óta ez a legjobb fifa. csak 1 új menürendszer kellene...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!