27
-
Mast3rBoYHD #27 Szisztok! Csináltam egy online meccset, amiben a magyar kupa 2 versenyzője harcol egymás ellen!
http://www.youtube.com/watch?v=UJCQBvIGa30&feature=plcp
UI.: Feliratkozni nem szégyen! -
szatmaripetya08 #26 Sziasztok. Azt akarom megkérdezni tőletek,hogy nem-e tudnátok nekem segíteni a fifa 11 telepítésében.Eredetibe van meg a játék. Az a gondom,hogy telepítem a játékot és a telepítés közben azt irja ki,hogy hiba a data2.big fájl másolása közben és kiadta azt hogy újra.Rámentem telepítette tovább és egyszer csak kiirta hogy error. Nem tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet a baja? Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném :) -
alberti83 #25 sziasztok segitsetek 2 játszunk a fifa 11 és 2 mecs után lefagy mi lehet az oka???
-
haluciii #24 Sziasztok.. egy olyan problémám lenne, hogy most lett újra rakva a gépem windows 7 került rá, előtte a fifa szépen ment, mikor neten játszottan vagy csak single-be.. most h a 7es felkerült single-be megy csak szépen, neten minimum és maximum grafikán is egyáránt akad egy kicsit.. kellemetlenül.. nincs vkinek vmi ötlete mi lehet a probléma? :S előre is köszönöm a választ! -
decoy #23 de lehet állítani a billentyűkiosztáson csak nem a játékban.főkönyvtár game/fifasetup/ fifaconfig.exe
nekem az lenne a kérédse hogy mi történik ha menedzsermódban felmegy a bizalomszint csíkja? -
juviktor9 #22 Sziasztok, ha érdekel online játszani közvetlen ip-vel FIFA 11-et, akkor gyertek el a honlapomra...:)
www.fifachampions.5mp.eu -
utasikz #21 Sziasztok! Lehet-e a játékban csapatot létrehozni?
És sehol nem találtam a training mod-t a játékban.??!! -
Etinger #20 Nem lehet állítani a billentyű kiosztáson... ez azért fekete pont. -
zsoflas #19 Most lesz ez a mozivásznon fifa11-et játszani dolog a corvinban, szerintetek nem veszi el a játékélményt, az hogy esetleg nem olyan lesz a grafika/megjelenése, mint amit megszoktam itthon? Nem akarok benne csalódni -
bfgbobo #18 Én 4-5 éve rendszeresen tolom a PES-t meg a FIFA-t, eddig ugye a PES volt a befutó, de ez a FIFA most szarrá veri, klasszisokkal jobb, az meg baromság h kontroller kell hozzá, én billentyűzettel is toom tolni
richard45: hülye lennék bármelyiket is megvenni :D
Adamex9: nálam k.rva szép a játék -
Loverman #17 inkább tanulj meg írni? -
#16 pc se rossz,csak controller kell hozzá ami meg 2000ft a tescoba...
egyébként nem erösködés de én inkább pest megveszem (mikor letöltötük)fifa meg marad warezolva.de te tudod.. -
#15 Na ezt én sem értem...fejlődött vmit a konzolos verzió is (pc-set nem próbáltam) de kb annyit amit 1hónap alatt simán össze lehetne dobni csak hát akkor nem valós az a kijelentés h ,,1évet dolgoztunk rajta":P.
Viszont mivel én még egy fifát sem vettem meg,pc-n meg ugye szar ilyet játszani ezért talán eljött az én időm is,és kifizetek végre életem első fifáját:D. -
#14 jééé még1 troll.
-hozzá szoltál a témához??
+nem?
-vártál commentek közt valakit akibe beleköthetsz??
+igen.
és mást nem is tudsz.nem irigyellek. -
neoG #13 Ohh...nem bírjuk a kritikát?Bocsánat.További sok sikert az életbe -
ADAMEX9 #12 Csak nekem tűnik csúnyának a game?
Amúgy csatlakozom Ferrerhez: én is a Fifa 98 World Cup-al játszottam utoljára. -
richard45 #11 Én csak egy valamit nem értek a Fifával kapcsolatban: hogy mi ösztönzi az embereket arra hogy minden évben megvegyék ugyanazt a játékot? -
Rotyoka #10 Fifa-t én a 2004 óta rühellem -
#9 szar ügy. -
#8 Ez attól még parasztvakítás. Meg az összes EA-s sport szarság is.
Dead Space-ből adnának ki inkább minden évben egyet! -
neoG #7 Katasztrofálisan kibogozhatatlan amit írsz.Helyesírási hibákról nem is beszélve.
-
Ferrer #6 De jó. Asszem 98-ban játszottam utóljára ilyennel :) -
#5 ésmiaz? -
kalapos01 #4 Én a logikát nem értem. Tényleg van, aki minden évben játszik ezekkel? Én 4 éve találtam egy jó fociprogramot, azóta az megteszi. -
#3 egyetértek de egymásellen pesnél nincs jobb.ez 5 csillagos kivácnsi lennék majd a pes véleményre.met most kapot uj enginiet fifa mig pes már 3 éve.stb stb.nem akarok flamelni nincs kedvem.fifával is néha elehet hülyülni de inkább akkor mikor apest agyon játszotuk.
talán elönnye és egyben hátránya h sokal több gól esik a mecseken.mint pesnél
több éve szokás nálunk összeülni sörözni és játszani,és pesnél ritka az alázás.föleg kiscaspat vs kicsapatnál.fifánál meg 2 passzal kapunál az ember :D -
Itsuki #2 :) ezzel a fifával azért játszok mert a pes mesterséges inteligenciája meghalt. inkább mindjárt pes6ozok:) de szerintem 2002 v 2003 óta ez a legjobb fifa. csak 1 új menürendszer kellene... -
#1 PES vs FIFA flame: ON!
[elfut]