27
  • Mast3rBoYHD
    Szisztok! Csináltam egy online meccset, amiben a magyar kupa 2 versenyzője harcol egymás ellen!
    http://www.youtube.com/watch?v=UJCQBvIGa30&feature=plcp
    UI.: Feliratkozni nem szégyen!
  • szatmaripetya08
    Sziasztok. Azt akarom megkérdezni tőletek,hogy nem-e tudnátok nekem segíteni a fifa 11 telepítésében.Eredetibe van meg a játék. Az a gondom,hogy telepítem a játékot és a telepítés közben azt irja ki,hogy hiba a data2.big fájl másolása közben és kiadta azt hogy újra.Rámentem telepítette tovább és egyszer csak kiirta hogy error. Nem tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet a baja? Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném :)
  • alberti83
    sziasztok segitsetek 2 játszunk a fifa 11 és 2 mecs után lefagy mi lehet az oka???
  • haluciii
    Sziasztok.. egy olyan problémám lenne, hogy most lett újra rakva a gépem windows 7 került rá, előtte a fifa szépen ment, mikor neten játszottan vagy csak single-be.. most h a 7es felkerült single-be megy csak szépen, neten minimum és maximum grafikán is egyáránt akad egy kicsit.. kellemetlenül.. nincs vkinek vmi ötlete mi lehet a probléma? :S előre is köszönöm a választ!
  • decoy
    de lehet állítani a billentyűkiosztáson csak nem a játékban.főkönyvtár game/fifasetup/ fifaconfig.exe
    nekem az lenne a kérédse hogy mi történik ha menedzsermódban felmegy a bizalomszint csíkja?
  • juviktor9
    Sziasztok, ha érdekel online játszani közvetlen ip-vel FIFA 11-et, akkor gyertek el a honlapomra...:)
    www.fifachampions.5mp.eu
  • utasikz
    Sziasztok! Lehet-e a játékban csapatot létrehozni?
    És sehol nem találtam a training mod-t a játékban.??!!
  • Etinger
    Nem lehet állítani a billentyű kiosztáson... ez azért fekete pont.
  • zsoflas
    Most lesz ez a mozivásznon fifa11-et játszani dolog a corvinban, szerintetek nem veszi el a játékélményt, az hogy esetleg nem olyan lesz a grafika/megjelenése, mint amit megszoktam itthon? Nem akarok benne csalódni
  • bfgbobo
    Én 4-5 éve rendszeresen tolom a PES-t meg a FIFA-t, eddig ugye a PES volt a befutó, de ez a FIFA most szarrá veri, klasszisokkal jobb, az meg baromság h kontroller kell hozzá, én billentyűzettel is toom tolni
    richard45: hülye lennék bármelyiket is megvenni :D
    Adamex9: nálam k.rva szép a játék
  • Loverman
    inkább tanulj meg írni?
  • fergusonpapa
    pc se rossz,csak controller kell hozzá ami meg 2000ft a tescoba...

egyébként nem erösködés de én inkább pest megveszem (mikor letöltötük)fifa meg marad warezolva.de te tudod..
  • Keroz1n
    Na ezt én sem értem...fejlődött vmit a konzolos verzió is (pc-set nem próbáltam) de kb annyit amit 1hónap alatt simán össze lehetne dobni csak hát akkor nem valós az a kijelentés h ,,1évet dolgoztunk rajta":P.
    Viszont mivel én még egy fifát sem vettem meg,pc-n meg ugye szar ilyet játszani ezért talán eljött az én időm is,és kifizetek végre életem első fifáját:D.
  • fergusonpapa
    jééé még1 troll.

-hozzá szoltál a témához??
    +nem?
    -vártál commentek közt valakit akibe beleköthetsz??
    +igen.

és mást nem is tudsz.nem irigyellek.
  • neoG
    Ohh...nem bírjuk a kritikát?Bocsánat.További sok sikert az életbe
  • ADAMEX9
    Csak nekem tűnik csúnyának a game?
    Amúgy csatlakozom Ferrerhez: én is a Fifa 98 World Cup-al játszottam utoljára.
  • richard45
    Én csak egy valamit nem értek a Fifával kapcsolatban: hogy mi ösztönzi az embereket arra hogy minden évben megvegyék ugyanazt a játékot?
  • Rotyoka
    Fifa-t én a 2004 óta rühellem
  • fergusonpapa
    szar ügy.
  • Voltan
    Ez attól még parasztvakítás. Meg az összes EA-s sport szarság is.
    Dead Space-ből adnának ki inkább minden évben egyet!
  • neoG
    Katasztrofálisan kibogozhatatlan amit írsz.Helyesírási hibákról nem is beszélve.
  • Ferrer
    De jó. Asszem 98-ban játszottam utóljára ilyennel :)
  • fergusonpapa
    ésmiaz?
  • kalapos01
    Én a logikát nem értem. Tényleg van, aki minden évben játszik ezekkel? Én 4 éve találtam egy jó fociprogramot, azóta az megteszi.
  • fergusonpapa
    egyetértek de egymásellen pesnél nincs jobb.ez 5 csillagos kivácnsi lennék majd a pes véleményre.met most kapot uj enginiet fifa mig pes már 3 éve.stb stb.nem akarok flamelni nincs kedvem.fifával is néha elehet hülyülni de inkább akkor mikor apest agyon játszotuk.

talán elönnye és egyben hátránya h sokal több gól esik a mecseken.mint pesnél

több éve szokás nálunk összeülni sörözni és játszani,és pesnél ritka az alázás.föleg kiscaspat vs kicsapatnál.fifánál meg 2 passzal kapunál az ember :D
  • Itsuki
    :) ezzel a fifával azért játszok mert a pes mesterséges inteligenciája meghalt. inkább mindjárt pes6ozok:) de szerintem 2002 v 2003 óta ez a legjobb fifa. csak 1 új menürendszer kellene...
  • ProGabe #1
    PES vs FIFA flame: ON!

[elfut]