Az első WarCraft IV infók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
oké...
MJ rulz Pink Team The Only One
Itt a diamond win rate. Diamondosok már megtanulták a játékot használni azért ezt másoltam be.
Win % in Diamond (accounting for player skill)
49.6% win rate for Protoss when fighting Terran.
52.8% win rate for Protoss when fighting Zerg.
49.6% win rate for Terran when fighting Zerg.
Ha nem tetszik a játék, nem veszed meg. Talán lewarezoltad, játszottál kicsit singlebe és azt hiszed ismered a játékot. Engem is érdekelt a történet, de tisztában vagyok vele, hogy ez a játék a multira készült, konkrétan esport-ra lett tervezve. Ha majd játszol is vele, akkor talán ér valamit a véleményed, de így csak szánalmas, hogy szapulsz valamit, amit nem is ismersz. Egyébként sem értem azokat, akik minden hírnél elkezdenek szidni valamit, amit nem is ismernek. Ha a játék darabja ezer dollárba kerülne, de te nem veszed meg, miért fáj, ha mások igen? Egyébként tuti nem lesz 2 éven belül W4. Blizzard nem készít játékot két év alatt, amikor kieget. is min. 1,5 év alatt rak össze. Valamint az sc2 mellett, melyre jön két. kieg, nincs szüksége arra, hogy saját magának csináljon konkurenciát az rts piacon. Ha be is jelentik még legalább 5-6 év mire kiadják. Egyébként biztos véletlen, hogy a blizz játékait a szakma és a játékosok is magasra értékelik.
There is no peace. There is only WAR!
There is no peace. There is only WAR!
Szerintem egy játékos sem engedheti meg azt hogy ne ismerje mind3 fajt alaposan ahhoz hogy egy esetleges random-nál ne legyen magabiztos. Vagy netán lehet látni hogy a másik játékos éppen milyen fajt választott ki, és gyorsan az ellen választ amolyan kõ-papír-olló formán?
ahogy látom, az emberek teljes félretájékozottsága vezet általában az értelmetlen vitákhoz, mint itt is.
pl. azt sem tudják, hogy multiban lehet mind a 3 fajjal játszani, azt hiszik, hogy mindenki terrannal nyomja...
de a dicséreted köszönöm bezsebelem, szerintem is jól beszélek/kommunikálok ékes anyanyelvünkön, a grammar nazit azért félre tehetnéd, amikor egy közösség nyelvezetét kritizálod, logikus hogy amikor sc-rõl van szó, a bevált szavakat használom, használja mindenki, majd ha a katedrán kell szónokolnom más témában, nem fogok olyna szavakat használni ami sérti érzékeny füledet.
de hogy kérdésedre válaszoljak:
az sc2/1ben magában a játékban lehet játszani a többi fajjal.
screenshotozzak?
amúgy pont példa az ilyen félretájékozottság arra, hogy az antihype és a hype hogyan befolyásolja az embereket és terjed a hülyeség, de legalább már ennek fényében nálad nem csodálkozom hogy az 1-es leülhetsz klisét használod.
az is játszik hogy nincs tv-éd x ideje? de ha lenne csak spektrumot és national geographic-ot (elnézés a nem magyar szavakért) nézel? vagy hogy csak nehogy a terroristák kezére kerüljön?
segítek:
22 of the top 100 players by win % are Zerg
a gyõzelmek 22% zerg által van elkövetve 100ból. most komolyan nehéz elismerni hogy baromságot beszéltél?
A RANDOM SZERINTED 4%ban NYER???? ... nem, csak a top 100-ban 4%választja, hisz ott azért magasabb szinten megy a mûfaj.
a mathcmaking valóban (ahogy írtam is) arra törekszik hogy az adott liga mutatóit hozd, de más adat nem is áll rendelkezésre. pont, mivel minden meccset a matchmaking befolyásol.
taatttaattaam, sc2ranks-et szerinted nem ismerem?
Gyozelmek %-a alapjan..ez az 1. lista: 22 vs 43 vs 31 (random felejtos)
vagyis a 100 top playerbol (a gyozelemei alapjan )43 human...
pontok alapjan..ez a 2. lista: 27 vs 36 vs 26...(same as above)
A matchmaking fecskeszart se szamit,hisz igyekszik ugy osszesorsolni az ellenfeleket,hogy kijojjon az 50-50-50....
Amugy nem en talaltam ki a listat,hanem...tatatatam az SC2 jatekosok😛
Legalább azt használnád magyarul, aminek <és mindegyik "szakszónak" van magyar jelentése>és mindegyik "szakszónak" van magyar jelentése> van értelmes megfelelõje...
A SC2/1-ben hol játszhatsz Zerg/Protoss fajokkal?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
zerg, viszonylag olcsó, massolható, hirtelen rengeteg, más spellek, terjeszkedés a mapon, kezdõ egység melee, no aa, regen., épület regen is, gyors mozgás, harass típus.
terra: középút árban, hp-ban, def faj, lassan haladva megy elõre, más spellek, gyógyítás egységgel, repair egységgel, kezdõ egység range
prot: legdrágább faj, legerõsebb, közepes terjeszkedés, kezdõ egység melee, pajsz egységeknél (leverhetõ emp-vel), no harass egység, más spellek.
a nem számolom meg de közel 50 egységbõl találomra:
reaper (úgyis nagy téma fórumokon) cliffen ugrál, igazi parasztgyilkos, lassan épül, fejl. nélkül lassan mozog, drága, de ha hamar hozod a gazdaságát az ellennek kinyírod, védekezés ellene armored egységekkel könnyû, semmit nem sebez rájuk szinte, de a light-okat leszedi secc pecc. NINCS ILYENHEZ HASONLÓ sem a többinél. és ez az összes egységre leírható, mindegyik másra jó, mindegyiknek más az erõssége, más az ellenszere, más helyzetben alkalmazható. pont az összetettség a játékban akulcs arra, hogy
1. mindenki ért hozzá ez csak egy gógyjáték, gondolom sakkozni is mindenki polgár szinten tud.
2. mindenki 6 paraszttal indul, és mégis a meccs egy diamond és egy bronz-silver játékos között az elsõ másodpercben eldõlt...
eszem megáll, a 3 faj ugyanolyan. hogyne. legalább logikád lenne, ha ugyanolyan akkor hogy van balance kérdés amit te vetettél fel?
amiben igazad van:
ha te nem vagy multis, akkor ez nem a te játékod. ha neked zavaró a realizmus hiánya, szintén nem, ez szíved joga. az is, hogy hülyeségeket beszélj, de nem igényesebb olyanhoz hozzászólni amihez halvány fogalmad van?
22% zerggel osztja az észt a top playerek között.
vagy szerinted a randomosok 4%ban nyernek? használd már az eszed, ehhez még angol sem kell.
amit én mondtam, az valóban matchmaking, de más adat nincs rendelkezésre, pont emiatt. de a 2 közül melyik is áll közelebb ahhoz hogy mennyit nyer egy zerg és egy terra vagy egy protoss? nem az enyém? hisz az valóban azt mutatja, csak torzítja az eredményt a matchmaking ügyessége.
amúgy szeretem hogy mindenki osztja az észt a balance-ról, boldog boldogtalan.
ennél ez sokkal bonyolultabb, nem mindegy a map, az ellenfél, a liga, és a legfontosabb, hogy a meccs melyik szakában járunk, van olyan amikor a zerg az imba elárulom. és ami a legfontosabb, a balance az nem ilyen túlzó, a fajok pár százalékban vannak egymáshoz képest hátrányban.
A realizmushoz meg: az 1 emberrel megölök mindenkit sem éppen az, de én nem is hoztam fel ilyen példát. 😊 Másrészt pedig egy reál-fantasy vagy reál-scifi komolyabb hangulattal tud rendelkezni mint egy meseszerû fantasy/scifi. Az hogy most élû ûrhajók vagy repkedõ gyíkok vannak az nem érdekel bõven jó lenne, de az hogy egy kis hydralisk akkorát köp hogy egy battleship is lepottyan.. hát nem igazán ok. Ha a léptéket megnövelnék akkor lenne realizmusa, mert az hogy (asszem) max 200 egységed lehet pl 1000 helyett... Ott legalább lehetne olyan hogy a battleshipbõl le tudsz gyártani max 1-2-t. De hogy 50bogár vs 50 ûrhajó.. nekem egy vicc kb.
A trollkodás pedig a te reszortod amennyire emlékszem a kommentjeidre.
43 of the top 100 players by win % are Terran
31 of the top 100 players by win % are Protoss
4 of the top 100 players by win % are Random
27 of the top 100 players by points are Zerg
36 of the top 100 players by points are Terran
26 of the top 100 players by points are Protoss
11 of the top 100 players by points are Random
Most hogy mondod...balanced..(a matchmaking systemet ne keverjuk a balance fogalmaval..)
a zerget választják a legkevesebben, 25%. nem kell keverni a szezont a fazonnal.
Szal ha most jön a 4 ami Thrall szereplése miatt valószínûleg ugyanígy folytatni fogja a story-t akkor érdekes lesz hogy ezt miképpen fogják megoldani, elosztani a két játék között.
Nuclearity: én úgy emlékszem hogy még egy régebbi hírben azt mondták hogy az új MMOjuk egyik létezõ sorozatukhoz sem fog kapcsolódni. Persze azóta lehet már történtek változások.
Viva La Virus1!!!
rengeteg ideig tesztelték és mert emeber leleményes és ygorsna terjendek a taktikák(youtube, forumok)rájjöttek dolgokra de azért nem anynira durva a helyzet.Sc1nél is volt ilyen.jött párpatch és kész.legalább figyelnek sé fejlesztik javitják nem ugy mint sok cég összetákolják azt csá.
nemralisztiikus??mert többi játék igen??1 emberrel megölsz midenkit...meg hasonlok.kötekedni mindig lehet.de hát ilyen a troll élet.magyarnak lenni jó.<#boxer>#boxer>
www.icewebhu
- PC mellett X360-ra, PS3-ra és DS-re is megjelenik a játé
év vicce 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ennyit a híres balanszról (azt már csak éppenhogy jegyzem meg hogy illúzióromboló egy pajzsal felszerelt ûrhajót leköpjön a levegõbõl egy bogárszerû izé)
másrészt sztem is kamuhír, csak növeli a oldallátogatók számát
Igen, akár tetszik akár nem, az eléggé zsidó szokás, hogy egy játékot háromszor adnak el. Én nem siránkozom, már a bejelentés kezdete óta figyeltem a fejlesztést, de a megjelenéskor már annyira csalódtam, hogy nem vettem meg és a warez végigvitele után ez egy okos döntésnek bizonyult...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
miért, jó lett az SC2 vagy szar? ennyi. amúgy meg annyi játékóra van az elsõ epizódban mint egy rendes játékban. tehát joguk van így kiadni. ha nem tetszik ne vedd meg, de ne siránkozz. bár tudom ez magyar szokás. (meg az is hogy lezsidózod õket)
és most jöhetnek a commentek, hogy én is igy csinálnám meg bla bla bla, az igazság az, hogyha én játékfejlesztõ cég lennék, egy wow siker után (ami csupán annyi pénzt hozott az elsõ 2-3 év után is, hogy onnantól az ember unokái is elvoltak életük végéig) akkor onnantól kezdve nem a pénzen lenne a hangsulyom, hanem a játék minöségén, nem azt mondom, hogy adják ingyen, dehogy külön faj és mindér pénzt még ezekután is??....
(ez az én személyes véleményem)
Ati
mondjuk ezek a talalgatasok is erdekesek: nyilvanvalo, hogy thrallt bele kell tenni, nyilvanvalo, hogy az sc2 motorja helyett nem irnak megegy ugyanolyat, nyilvanvalo, hogy arra is rahuzzak az epizodokat. a 2012-ot realisnak tartom, vegulis a motor kesz van, sztori, design, hang oszt' kesz, par honap plusz masfel ev reklamozas es tolthetjuk/vehetjuk is 😊
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture