StartTalking - SMS-zés vezetés közben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes, ezzel szemben te gyerek cipõket emlegetsz, azt hiszem egyik sinc közel a valósághoz, de ezek közül mindkettõt te állítottad. elõbbit a nevemben, utóbbit saját véleményedként közölve.
Te figyejjé máh. Én dolgozok Dialogic IVR kártyákkal is, amikben/hez szintén van text to speech feature (és egy ilyen kari van vagy 3-4milcsa). Na azokra sem bíznám rá az életemet. Majd ha én magam kitesztelek egy ilyen szoftvert és ÉN azt mondom, hogy ez perfekt, akkor TALÁN elhiszem, talán nem. Vajon miért nincs ebbõl a DNS-bõl letölthetõ, szabadon kipróbálható, MÛKÖDÕ demo?! Hmmm... Lehet találgatni.
De idéznék tõlük, saját maguk írják a honlapjukon, mint feature-t: "Speech recognition improves over time." Gratulálok! Ezek szerint mégsem "abszolúte tökéletes" a felismerés, ahogy írják.
De idéznék tõlük, saját maguk írják a honlapjukon, mint feature-t: "Speech recognition improves over time." Gratulálok! Ezek szerint mégsem "abszolúte tökéletes" a felismerés, ahogy írják.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dragon Naturally Speaking? Mielõtt okoskodnátok...
Tetszõleges szabad beszédet hangból szöveggé kovertálni biztonságosan és egyértelmûen még nem igazán lehet (pláne életszerû körülmények között, zajban, torzulva). Soxor az emberek sem értik mit gagyarászik a másik, még akkor sem, ha azonos anyanyelvet beszélnek. A beszéd és hangfelismerés még mindig gyerekcipõben jár. Arra meg várhatunk, hogy ebbõl mikor lesz magyar nyelvû változat... 😄
Jelesül a mai telefonoknak annyira szar a mikrofonjuk (de még a kihangosítóknak is), hogy soxor csak torz nyökögést sikerül felvenniük abból, amit az ember pofázódik nekik, ha nem megfelelõ távolságról/szögbõl beszélünk hozzájuk.
Jelesül a mai telefonoknak annyira szar a mikrofonjuk (de még a kihangosítóknak is), hogy soxor csak torz nyökögést sikerül felvenniük abból, amit az ember pofázódik nekik, ha nem megfelelõ távolságról/szögbõl beszélünk hozzájuk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3