6
  • okosan gyerekek
    egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes, ezzel szemben te gyerek cipőket emlegetsz, azt hiszem egyik sinc közel a valósághoz, de ezek közül mindkettőt te állítottad. előbbit a nevemben, utóbbit saját véleményedként közölve.
  • Sir Quno Jedi
    Te figyejjé máh. Én dolgozok Dialogic IVR kártyákkal is, amikben/hez szintén van text to speech feature (és egy ilyen kari van vagy 3-4milcsa). Na azokra sem bíznám rá az életemet. Majd ha én magam kitesztelek egy ilyen szoftvert és ÉN azt mondom, hogy ez perfekt, akkor TALÁN elhiszem, talán nem. Vajon miért nincs ebből a DNS-ből letölthető, szabadon kipróbálható, MŰKÖDŐ demo?! Hmmm... Lehet találgatni.

De idéznék tőlük, saját maguk írják a honlapjukon, mint feature-t: "Speech recognition improves over time." Gratulálok! Ezek szerint mégsem "abszolúte tökéletes" a felismerés, ahogy írják.
  • shandix
    Ez a vezetés közbeni SMS -ezés.
  • okosan gyerekek
    Dragon Naturally Speaking? Mielőtt okoskodnátok...
  • Sir Quno Jedi
    Tetszőleges szabad beszédet hangból szöveggé kovertálni biztonságosan és egyértelműen még nem igazán lehet (pláne életszerű körülmények között, zajban, torzulva). Soxor az emberek sem értik mit gagyarászik a másik, még akkor sem, ha azonos anyanyelvet beszélnek. A beszéd és hangfelismerés még mindig gyerekcipőben jár. Arra meg várhatunk, hogy ebből mikor lesz magyar nyelvű változat... :D

Jelesül a mai telefonoknak annyira szar a mikrofonjuk (de még a kihangosítóknak is), hogy soxor csak torz nyökögést sikerül felvenniük abból, amit az ember pofázódik nekik, ha nem megfelelő távolságról/szögből beszélünk hozzájuk.
  • joebacsi
    Hibaszázalékra azért kíváncsi lennék. Főleg, hogy jó messze van a telefon és változatos az alapzaj.