15
-
kalapos01 #15 Seymour kábé mindennek jó lenne, mert jó színész. A másik meg nem az. -
Jagdgeschwader #14 Seymournál bárki jobb Venom lenne. Manu Bennett szerintem tök hitelesen el tudná játszani a pszichopata Eddie Brockot. -
xido #13 Az a baj,hogy elfelejtik..MJ nem egy lepukkant felszolgáló,majd színházi színésznő,hanem elég komoly modell...tehát ahhoz mérten kéne eltalálni egyszer a színészt,aki eljátssza:)) -
Bren X #12 szakállas, kapafogú, elhízott pasi vagyok :-) -
#11 Képet! :)
-
Bren X #10 ...ennél a lánynál még én is szebb vagyok... -
#9 -
beef #8 Nekem úgy tűnt, hogy Dunst kisasszony annyit tett hozzá a filmekhez, mint 1db fogpiszkáló.
Elég lett volna helyette egy felfújható guminő, olcsóbb is lett volna és érzelem gazdagabb is :) -
#7 Seymour olyan oki doki alkat, és ahhoz még feje is lenne. A medvedisznóember pedig nem létezik. -
xido #6 ...És az a baj,hogy most is puhapöcsök lesznek és nem merik meglépni a komoly hangvételt..nem azt mondom,hogy darkosítás a trend,mint Batmannél..de szivesen megnéztem volna a drámai jellemváltozást amit Gwenn Stacy halála okoz..mert szép,hogy benne volt úgymond a hidas utalás az 1.rész végén,de nem MJ-vel történt meg..és nem mentette meg...vagy oké..legyen megint az elejétől,de akkor az Ultimate képregény alapján... -
Alex Pécs #5 Háát szerintem ezzel a lépésével a Sony nagyon mellé fog nyúlni... 3 részen keresztül jól szerepelt Kirsten Dunst - Tobey Maguire páros és most nyitni 1 új vonalat, ezt sokan nem fogják megemészteni... én se :s
Persze ha 20 évvel ezelött lett volna az utolsó rész akkor megérteném. -
Real Ebola #4 Spaceghost @ TÖBBEN VAGYUNK ÍGY VELE! :) -
xido #3 Seymour mint Venom..röhög a vakbelem:)..már Topher-rel is mellényúltak,mert Venom egy kigyúrt medvedisznóember volt a képregényben:) -
#2 Hű! Jobb mint az a Kirsten micsoda. -
Spaceghost #1 Emma Stone-t nagyon bírom. :)