299
Gossip Girl (TV)
-
#219 simán jó volt :D blairen meg lonlyboyon szakadtam :D
olvastam pár spoilert évadzáró durva lesz :O
ezt meg most találtam :D
-
#218 Nem volt rossz rész, tegnap megnéztem. :) Bár volt már jobb is. -
#217 felirat kész köszi meme :)
mindjárt nézem is -
#216 ohh :( :D -
#215 Senki, csak a ruháját tervezte ugyanaz, aki a sorozatban lévőket. Ő a #213-ban lévő sorozat szereplője lesz. :D -
#214 gg style -
#213 Pedig elnéztem volna itt is -
#212 Here's your first look at AnnaSophia Robb as Carrie Bradshaw, as styled by Gossip Girl costume designer Eric Daman.
nah ő vajon ki lesz? -
#211 itt a szó! -
Look at the cat #210 énis dugnám... -
#209 Én annak örülnék a legjobban, ha az eredeti szinkron, Kristen Bell lenne a Gossip Girl. Sőt meg is jelenhetne most már, hogy ne csak a hangját halljuk :)
A Heroes óta nagy kedvencem a lányka :) -
#208 ÚRISTEN! blowed my mind! ennyi mindent egy részbe! zseniális!! egy hónap az most szendvedés -
Look at the cat #207 fuu de idegesít már ez a kurva ivy remélem elüldözik a picsába -
#206 de még mennyire :D:D ekkora epic failokat mint ami ebben volt :D:D:D:D
vége nagyon soo cute volt :)
nah de 1hónap szünet most..... :S -
#205 Fasza rész volt ez is :D -
#204 azt a picsa mi rész volt :OOOOOO
kíváncsi vagyok mi lesz itt még :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!blaire, dan és chuck hármasával.
chuck a végén humphrey you bastard :D:D:D:D:D mi lesz itt :D -
Look at the cat #203 meg spoiler ON is :D -
#202 reméljük lesz holnapra felirat is :) -
#201 Nem semmi rész volt :D -
Look at the cat #200 nah megéltük a 200 hozászolást is :D -
Look at the cat #199 az addig oké de , hogy a faszba került oda csaj vicc :D -
#198 rákos mint már kiderült, haldoklik -
Look at the cat #197 magyarázatot kérnék a végén a nagyiról most mivan wtf??? :D -
#196 Nekem sokkal inkább úgy tűnt, hogy letakarta, Louist simogatta. :D Ez sokkal reálisabbnak tűnik. :D -
#195 akkor miért blairt simogatta? :D vagy csak letakarta? -
#194 Nem az ő képét néztem, hanem Louisét, mert szerintem abba szerelmes. :D -
#193 giga mega lol rész volt, itt aztán kiderült minden :D:D:D
blairnek a kísérője lezbi vagy csak szimplán megsajnálta amikor a képet nézte? :D -
#192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem esett le csak amikor felvitte a virágokat :D GG személye szerintem még mindig ismeretlen. Telóval / fényképezővel sztem még mindig Georgina kavar -
#191 huh :D akkor esett le hogy a nate csaja charlie mikor a sört hozta neki addig nem ez gáz? :D:D
másik meg ki lehet a gg? :D jenny? :D kíváncsi vagyok, és ki hagyta ott a telót? remélem nem lonlyboy volt, mindent rákennek, már sajnálom néha a lúzer szerepét :( -
#190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy sejtettem, nem G az eredeti GG. -
#189 Évekig V-re tippeltem. Aztán átterelődött a gyanúm és voila! -
#188 Pont erre gondoltam, hogy ha ő, akkor nincs helye több évadnak, mert már lelőtték a legnagyobb nézőkényszert okozó tényt. :/ -
#187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha tényleg ő az, akkor vagy nagyon elhúzzák még, hogy kiderüljön (ami unalomba torkollna), vagy ez az utolsó évad. -
#186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, nekem már 1-2 éve felmerült, hogy ő az. Csak egy röpke gondolat volt. Mondom nem lehet véletlen, hogy mindig megjelenik 1-2 részre és eltűnik és most mikor megláttam, úgy éreztem igazam lett. Kicsit kiakadtam. De most nem tudom mit higgyek. -
Look at the cat #185 -
#184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos vagyok benne, hogy kamu. -
#183 georgina , ugye ez csak kamu ? :'D
nehogy már ellőjék... -
Look at the cat #182 nagyon durva volt néztem egyet énis louin mekkora geci , nah majd jövőhetén -
#181 100.rész húúú :D
utolsó 5 perc adta keményen
dark loui -
#180 Már megnéztem kedden, speciel én örülök neki, hogy kihagyták a kórházat, de ez a rész annyira nem tetszett nekem sem.