299
Gossip Girl (TV)
-
#259 -
#258 -
#257 Gossip Girl returns with all new episodes Monday, October 8 at 9/8c! -
#256 6.évad ismertető
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Serena eltűnt. Még Gossip Girl radarjáról is. Barátai a legrosszabbtól tartva, de legjobbat remélve keresik őt, azonban még csak elképzelésük sincs arról, hogy vajon hol fogják megtalálni. Blair felajánlotta a szívét Chucknak, de vajon a szerelem elég lesz ahhoz, hogy segítsen visszanyerni Mr. Bass birodalmát? Lonely Boy új könyve az elsőnél is nagyobb botrányokat ígér, sőt ezúttal Dan nem a névtelenség mögé bújva élvezi a könyv sikereit. Nate eltökélt célja, hogy – nem csak a Spectator, de ő is – híressé váljon, amit csak úgy tud elérni, ha felfedi Gossip Girl igazi személyazonosságát. Lily és Rufus kapcsolata még jobban elmérgesedik, mikor Rufus olyan szövetségesre talál, aki komoly fenyegetést jelent Lily és a van der Woodsen család számára. Túl sok dráma, nemde? De mint tudjuk, ez az Upper East Side. Mi történik akkor, ha Bart Bass, Jack Bass és az ördögi Georgina Sparks is megjelenik Manhattanben… Hadd segítsek, nagyszabású harc várható a Gossip Girl záró évadában. Ki lesz a győztes? Azt sosem árulom el! xoxo, Gossip Girl. -
#255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úúúú baaz ez mi rész volt :D
giga mega failok rufusz fail, dan fail, serene fail, omg
hát igaz volt a spoiler hogy látjuk a gossip gilrt de hát nem lettünk okosabbak ... :S
de várom már az utolsó évadot :D remélem alkotnak keményen
lonly boyék vissza kerülnek oda ahol az első évadban voltak? :D
durva lesz dan könyve , ivy meg hogy fogja elintézni lilyt... :D tyűűű
és gorgina mi szart fog kavarni :D háhá
remélem little j-ét vissza hozzák :D
nah meg behoznak egy értelmes szép csaj akivel lonlyboy összejön és happy end -
#254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jaja és állandóan kavarja a sz*rt :D
Bartnak meg szerintem igaza van (mint már említettem, kedvenc karakterem). Blair egy r*banc, hol vinném én csődbe a cégemet egy lányért, aki össze-vissza kavar mindenkivel. Mondjuk be is vallotta Chuck a rész végén, hogy hibázott, de azért meg akarja szívatni a fatert :)
Humphrey meg egy idióta, sosem volt szimpatikus karakter, de az apja sem. Serenát egész nyáron dolgoznia kellett volna elölről-hátulról, ehelyett inkább elviszi Georginát, aki remélem ezúttal tényleg teherbe esik tőle, abból legalább tanulna lonely boy.
Az utolsó évadra Jennykét követelem, de fogadok, hogy előbb hozzák vissza Vanessát...
-
#253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó nagy kavarodást csináltak, de úgyis 2 részen belül visszatér az egész társaság :D
De hogy tényleg minden évad végén előkerül Georgina, vicc :D -
#252 Még nem láttam, de még ma megnézem. :) -
#251 én még nem láttam remélem lesz felirat, elvileg már tudni fogjuk ki a gossip -
#250 Hát a tegnapi részben megadták a megfelelő alapot az utolsó évadhoz :) -
Így kell ezt, ha nem megy a szekér, nem úgy, mint a Heroes-nál, hogy 4 évad után gondolnak egyet és elkaszálják befejezés nélkül, a néző meg le van sz*rva. -
#248 Berendeltek egy rövidített, záró évadot (11 rész). -
#247 wtf wtf wtf rész volt :D:D:D:D:D jővőhéten évadzáró robban a bombaa huuuu :D:D:D -
#246 Holnap kiderül :D -
#245 nah sikerült megnéznem a múltheti részt hát a vége :O :D:D:D
mit hoznak ki ebből vajon.. -
#244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is kiváncsi leszek, remélem nem valami bődületes baromságot találnak ki.
Amúgy valami üzleti, nem túl legális dolgot sejtek a háttérben, amiért el kellett tűntetni :D -
#243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy az egyik kedvenc karakterem, szal orulok is neki! -
#242 Hagyjuk mar :-D:-D
Na ennek a magyarazatara nagyon kivancsi leszek. -
#241 Epic rész
a vége meg:
What the hell? -
#240 -
#239 Köszi! Akkor az én tippjeim a következők:
- Kiderül, hogy a Gossip Girl (mindannyiunk nagy örömére) az eredeti hang tulajdonosa, Kristen Bell lesz.
- Terrorista támadás éri az Upper East Side-ot, aminek következtében a szereplők nagy része elveszíti vagyonát, az utolsó évadban pedig mindenki csövezni fog. Az egyik epic mondat az lesz, amikor Rufus beolvas a csöves Lily-nek: "Keress magadnak egy másik Brooklyn-i férfit, aki eltart!" -
Look at the cat #238 még jó-hogy nem olvastam el!! még van 3 rész addig -
#237 triple post, bocsi :D
akit érdekel hogy miről fog szólni az évadzáró annak tessék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Epizódismertető: Gossip Girl Blair után ered, ahogy még eddig soha, Serena pedig beismeri, hogy akaratán kívül talán fontos szerepet játszott Blair valóra vált rémálmában. Eközben Nate megkéri Lolát, hogy költözzön hozzá, illetve Lilynek is fontos döntést kell hoznia a házassága jövőjéről. Az epizód végére pedig Blair végre döntést hoz... Chuck vagy Dan? -
#236 úúú ez a rész adta :D:D:D:D
itt mosolyogtam :D:D:D:D
btw lily mi geci lett már, remélem elüti egy sárga taxi brooklynban :D:D:D:D
várom már hogy hogyan fog vele kicseszniSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ivy és lola -
#235 semmi komoly csak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyi hogy elvileg kiderül ki a gg, függővége lesz az évadnak és valami durva nagy változás lesz ami megváltoztatja az upper east side-ot
-
#234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is kezd sok lenni, de várható volt, hogy bedobnak valamit, mert különben nem nagyon lehet mit kezdeni Chuck karakterével. -
#233 S05E21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Chuck Bass családi szál kezd már sok lenni nekem. Jack Bass az apja? :D Ne már :D
Lily meg szép lassan az anyjára hajazó jellemfejlődésen ment keresztül, ez egyre jobban tetszik!
ToCsEk: Spoilerben vagy privátban fejtsd már ki légyszíves a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1286224672&no=219]#219[/URL]-et :) -
Look at the cat #232 -
#231 hát ez tényleg epic rész volt :O
g*ci lola. g*ec lily, szegény chuck, diana wtf -
Look at the cat #230 -
Look at the cat #229
-
#228 Epic rész volt :D -
Look at the cat #227 én ezt nézném gg forever :D -
#226 +1 -
#225 hát ez van, de azért kíváncsi leszek a lezárásra 5.végé és a végső 6.évadra :) -
#224 És állítólag kurva sok a reklám is közben. -
#223 Azért ilyen gyenge a nézettsége, mert a barmok hétfőn adják. Ha amcsi lennék én se ezt nézném, hanem pl. a Houset, a Bonest vagy a Castlet. Bár nem tudom ezek közül melyik van 8kor. -
#222 megjegyzem:
"És az az igazság, hogy a Gossip Girl-nek nagyon kijárnak a kasza, hiszen össznézettségben a leggyengébb CW-széria, de tippre a csatorna a “rajongók miatt” jelszóval még berendel egy lezárást – csak éppen kvázi már nincsenek rajongók.
Gossip Girl (CW, 20.00) – 970e (18-49: 0.5, #11), W18-34: 1.0"
Forrás: SorozatJunkie -
#221 Blairék adták:D
Na de az utolsó 5mp:O:O:O picit volt awesome:D -
Look at the cat #220 nagyon keményen adnám neki