15
-
#15 3 rpg is ami igen jónak néz ki.
ha az egyiket megtudnám venni már annak is örülnék.:S
perzse a lost planet 2-őt is megvenném...ha lenne rá pénz...
amúgy ne higgyünk a lehordásnak, először próbáljuk ki, ha a single playerbe a túlságosn coopra éíptő elemektől eltekintünk igen hangulatos játékot kapunk, és igen van sztorija is ami magával tud ragadni, bár gyenge a történetvezetése ezért nehéz megérteni és ezért tűnhet úgy h random missziókról van szó.
multit meg én az egybe is élveztem persze amikor én elkezdtem vele már szinte senki nem játszott vele.
ezt nem tudom de ha az első részbeni multi pár újjítással akkor nekem már az is megfelelne.
-
Evoluti0N #14 Úgy tudom, h a Fable 3 29-én fog megjelenni ebben a hónapban. -
#13 Pl a front mission is kijött már, kicsit elmaradt a cikk, valamint a Fable 3 az nem ebben a hónapban jelenik meg? vagy csak én tudom rosszul? egyébként én azt várom nagyon no meg a diablot :) az örök klasszikusoknál maradok abban sosem lehet csalódni :) -
Wittgen #12 Én a King's Bounty-ra szavazok. Kellemes órákat töltöttem az alapjátékkal is, remélem a kieg. is hasonlóan tetszeni fog.
FPS-sel utoljára a COD2-nél toltam még multiban. Ez van. -
#11 multis fps-ek terén engem már csak a bf3 fog érdekelni, ha nem csinálnak belőle egy ilyen cod vagy moh féle eccerű butaságot. -
#10 egy fallout new vegas-ra befizetek! -
#9 Ezek közül összesen 2 játék keltette fel az érdeklődésemet egy picit, a Shaun White Skateboarding és a Front Mission Evolved... Kb. a jelenlegi fejlesztések közül is ennyi van, egyszerűen borzasztó! :o -
#8 "a megújult MoH sokkal realisztikusabb, mint a Call of Duty és jobb a multija, mint a Battlefieldnek"
Szakadok:DDDD
A megújult MOH olyan mélységekbe repíti az arcade multiplayer szemetek fogalmát amennyire csak lehet.
A COD sorozatot megszégyenítő Norecoil fegyverarzenállal (pedig a COD6-ot elég nehéz lett volna überelni,de itt sikerült,gyakorlatilag a csipákon kívül semmi sem ránt fel), a ritkagyenge hitbox-al (csipával sokszor még a fejlövésből is kettő kell), és a ritkagyenge lagos fedezékrendszerrel (a BETA alatt számtalanszor előforduló,és BFBC2-ben mai napig nem kijavított hiba,ha lőnek rád,fedezékbe ugrasz de még a fedezék mögött is "megkapod" a skulókat és borulsz)....
Mindez megfejelve azzal hogy maga a multi egy mezei BFBC2 mod, amit egy jobb modder csapat kb 1-2 hét alatt rak össze.
Szánalmas szemét. Sajnos bukni nem fog a témája miatt,és a célközönsége miatt. -
Zoliz #7 "és még mindig érdekes a "jófiúkat" játszani."
Erre csak azt lehet mondani, hogy motherfucker Sötét Vödör rulez- menj játszá a Postallal, az a neked való, ha mág tűzoltó sem szeretnél lenni, menjé gyújtogassá -
nessboth #6 Fallout: ismét elzárkózom napokra a világtól!
Sims jó rákapott erre a vámpír őrületre, szinte látom, ahogy a kis tini csajszikák visítva rohannak, hogy megcsinálják a szerelmes vámpírokat... -
#5 De szuper hogy a polcomon van a Tom Clancy's H.A.W.X. 2. Kb 3 hete . -
Aestus #4 Fallout: New Vegas-t várom nagy erőkkel. Amihez Feargus Urquhart-nak is köze van, az rossz nem lehet. Nem tudom, miért kell mindig kiemelni az Alpha Protocol-t. A stúdió letett már jónéhány kultcímet az asztalra, a Black Isle-ös időkben is és mostanában is. Én azokhoz mérten állítom fel az elvárásaimat. -
#3 Doom 2 jó játék. Szerintem jobb is, mint a szar cod. -
kanduhr #2 "A kritika szerint "a megújult MoH sokkal realisztikusabb, mint a Call of Duty és jobb a multija, mint a Battlefieldnek"
Nem tudom miért lenne jobb multija egy olyan FPS-nek, amiben már recoil sincsen. Ennyi erővel Doom 2-őt is tolhatnánk... -
#1 Moha,WRC,Gothic 4,Lionheart: King's Crusade,NBA,Fallout: New Vegas,Two worlds 2,Star Wars: The Force Unleashed 2 ezek amik érdekelnek!