13
  • gybfefe
    #13
    "A másik nagy visszatérő Elena Bodnar volt, aki tavaly a kétszemélyes gázmaszkká alakítható melltartójával borzolta a kedélyeket, idén azonban nem kapott jelölést, viszont a helyszínen bárki megvásárolhatta díjnyertes találmányát. " :)
    Azért elmennék egy ilyen hepajra jó lehet a hangulata, eme hölgyemény se lehet semmi, már hallom is ahogy járkál fel alá: Albatroszt tessék! Albatroszt tessék!
  • fv
    #12
    Szerintem hoznád azt a szintet, amit egy miniszterelnöktől elvárunk. :-)
  • hdo
    #11
    Most pedig jelentkezek miniszterelnöknek, mert wowban jó guildvezér vagyok!!
  • kvp
    #10
    A menedzsment dij elgondolkodtato. Ezt mar tobb cegnel is lattam. Ennek a folyamatnak a felismerese sok ceg eletet es profitjat menthetne meg. Amennyiben egy cegnel atallnak a hierarchikus rendszerrol a capability alapura, tehat mindenki azt csinalja amihez legjobban ert es az elorelepes soran nem a munkakore valtozik hanem a fizetese, akkor elvileg maximalizalhato a termelekenyseg. Ez az altalam emlitett optimalizalt modell jellemzo a startup cegekre es ez okozta a sziliciumvolgyi fejlodest is. (tovabba az, hogy jopar ceg felsovezetese alkalmas maradt az osszes poszt betoltesere, tehat egyforman jok voltak mernoknek es vezetonek) Tipikusan rossz peldak a magyar allami vallalatok, a hivatalok es a politika.
  • Doktor Kotász
    #9
    Ha az a fogbaktérium egy operett főhőse, akkor művészileg meg van személyesítve, mint Törcsi (egy törülköző, aki állandóan marihuánát szív) a South Parkból. És ha meg van személyesítve, akkor ú egy aki, és nem ami.
  • philcsy
    #8
    Nem értem Tosijuki Nakagi miért került ide már másodszor is. A többi kritikán aluli volt.