29
-
Szecsi #29 360- on toltam, nekem naon bejott az 1ik kedvenc
, hiaba van tele kolcson vett otletekkel. Lehet ujra neki ulok. Allat
-
Szerintem is, elég sok összeszedni való akad a játékban -
Zaraki Kenpachi #27 A 25-30 új jön ki (gondolom én), hogy miden rejtett helyre elmész. -
Ja a vége nagyon tetszett: "Not alone...!" -
Nem, tényleg ilyen rövid. Nekem 18:35 volt a végigjátszás. Néha elszutykoltam az útkeresésekkel... :( -
Evoluti0N #24 Az előbb játszottam végig a játékot. A Stats-nál 16 órát ír. Vagy én voltam nagyon gyors, vagy a cikkben leírt 25-30 óra erős túlzás. :P -
-_- -
lammaer #22 REmek, akkor fel is rakom, a proto nagyon tetszett... -
Én boxon játszottam ki már jópárszor, szerintem nagyon jó játék!
War utolsó mondata pedig cooool! -
Igen. Ebben is százméter magasakat ugrász a levegőbe, Sértetlenül ugrassz le a felhőkarcolók tetejéről és a lehető legváltozatosabb módon mészárolsz le embereket egy hatalmas,szabadon bejárható városban. Tökugyanaz -
nekem is prototype jutott eszembe elsonek,de ez sokkal jobb -
lammaer #18 Mert? Nagyon ugyanannak a koncepciónak tűnik... -
Szefmester #17 köszi ez végre működik, bár ugyanezekkel a fileokkal próbálkoztam, de úgy látszik itt az .ini jobban be volt konfigolva, bár a rezgőmotorok nem működnek, és pár gombot is át kellett állítani de legalább irányítható :) még a motorokat kell bekapcsolnom a teljes élményhez :)
még1x kösz -
Egyeltalán nem. -
jol -
lammaer #14 Jol erzem hogy nagyon hasonlo a Prototype-hoz? -
Itt keresd
Második bejegyzés. -
Szefmester #12 leszedtem a gamepad emut... bekonfigoltam hogy az én gombjaim ott legyenek ahol kell lenniük.. de a játék meg cseszik elfogadni ezt, és ugyanúgy a karakter seggét látom ahogy eddig. ötlet? nem az első emut teszteltem.. -
Evoluti0N #11 Egyetértek. Nem vártak sokat a játéktól, de az év egyik legkellemesebb meglepetése számomra. -
Én Logitech Dual Action-nel játszottam végig. Megoldás: x360 controller emulator (Google-ben meg lehet találni).
A játék pedig 10/10, idei év egyik legjobbja számomra. -
mikor a kezembe kaptam én (ps3 verza), sokat nem fűztem hozzá, de hamar elmerültem benen és az év egyik legjobb játékához lett így szerencsém.
a történet nem egetrengető, de megfelelően kidolgozott és érdekes. a harcok valóban izgalmasak és jók, a grafika pedig kitünően illik ehhez a világhoz.
aki csak teheti szerezze be szvsz. -
Evoluti0N #8 Nincs nagyon összehasonlítási alapom más hack 'n' slash játékokkal, lévén PC-n szoktam játszani és ott kevés játék képviseli ezt a stílust. Ennek köszönhetően a Portalos kapukat leszámítva nem érzékeltem lopásnak a játék többi elemét. Eddig 12-13 órát játszottam kb és remélem, h még sok van a végéig. A fejtörőknek és a rengeteg fajta fegyvernek, képességnek köszönhetően 1 pillanatra se untam meg eddig és nem vált át a játék monoton mészárlásba. -
fantasztikus játék egyszerűen lenyűgöző engem a god of war ps2-es játékra emlékeztet letudja kötni az embert 10/10 csak ajánlani tudom. -
Egyetértek, tényleg eléggé pofátlanul csinálták, de nekem sikerült hamar elfelejteni, és élvezni a játékot :-)
Meg nagy valószínűséggel nem mindenki ismeri az alapul szolgáló játékokat, így egyeseknek ez fel sem fog tűnni.
A játék maga jó, nekem tetszik :-) -
Történet: 3*
Játékélmény: 4*
... és XBOX360 portról van szó.
Cikkhez: "melyen egy percig sem érezzük a lopást, mivel mindezt sikerült egy roppant hangulatos egyveleggé összegyúrni"
Végig kínosan éreztem a lopásszagot... olyan pofátlanul csinálták, hogy pl. a Portal teleportkapuinak még a színe is u.a., a GoW ládáiról nem is beszélve, etc. -
történet 5*, játékélmény 5*, nagyon jó game, imádom az ilyeneket, csak ajánlani tudom.
Ui.:Csak azt nem értem, hogy ez a game PS3-ra jött ki, és nem látok a 2 között grafikailag semmi különöset, de az én gépem nem egy atomerőmű, mégis tökéletesen futott rajta. Kérdem én, miért nem tudják a többi PS3-mas játékot is így "átkonvertálni" pc-re, mert 1-2-vel igazán játszanék :D:D -
PC-n a stílus ritka volta miatt, zseniálisnak számít.
Konzolon, meg egy a sok közül, még annak ellenére is, hogy 10/10-et is szórt rá egyik lap. Gondolom ők nem unták úgy, mint én sok helyen... -
Szerintem nagyon ász játék :D iszonyatosan teccik :D -
Szefmester #1 Biztos jó a gampedapes irányítás, de csak akkor ha xbox kontorllered van. Pl egy rumblepad -2vel vagy bármilyen ps2 utánzat paddal nem tud mit kezdeni a játék és bevált egy "nézd a seggem alulról" nézetbe, letiltani nem lehet a padot ahogy konfigolni sem. Csak akkor megy bill+egérről ha kihúzod a vezérlőd a gépből a játék indítása előtt. A grafika konfigurálhatósága meg kimerül a felbontásban aminél meg furcsa módon 1280*960as 4:3 arány hiányzik, de előtte és utána vannak 4:3as felbontások elég nagy mennyiségben.
A játék zseniálisan hangulatos, kb 85%os a cucc. A portolás miatt PC-n olyan 60%.