Lucas el fogja készíteni a Star Wars 3D-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ugyanezt gondolom: amit utólag konvertálnak át 3D-be, az sohasem lesz olyan minõségû, mint amit eleve ezzel a technológiával rögzítenek...
Az Avatárt tuti nem fogja tudni felülmúlni...
Egyébként meg tervbe van véve egy új Star Wars trilógia is...
http://www.demonicplayer.hu/2010/10/24/george-lucas-uj-star-wars-trilogiat-tervez/
Az Avatárt tuti nem fogja tudni felülmúlni...
Egyébként meg tervbe van véve egy új Star Wars trilógia is...
http://www.demonicplayer.hu/2010/10/24/george-lucas-uj-star-wars-trilogiat-tervez/
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
én már megelégednék egy fasza han solos tv-sorozattal is. gondoljátok el, a fireflybõl kivesszük a szereplõket a kapitány kivételével, berakjuk csubakkát, a serenityt kicseréljük a falconra és már kész is lenne...
Mark Hamill nyilatkozta nemrég, hogy Lucas anno nem is három, hanem NÉGY trilógiát tervezett,az utolsót 2011 magasságába datálta, ebben feltûnt volna a már öreg Luke Skywalker. Mark alakításában.
hát... lucas 66 éves, kívánok neki mégegyszer ennyit, de kétlem, hogy 80 éves koráig akarja fejlesztgetni a teknikát. 😄 addigra már holoverzióban is láthatjuk 😄 az a mozi ahol én láttam, már meg sincs...
Lattam regebben meg 1980-81 kornyeken moziban.😊
En ugy ertettem, hogy ez a 3d meg nem olyan nagy szam mint pl lehetne majd talan vmikor....
Legalabbis En nem vagyok elajulva tole..
En ugy ertettem, hogy ez a 3d meg nem olyan nagy szam mint pl lehetne majd talan vmikor....
Legalabbis En nem vagyok elajulva tole..
még mielõtt valamelyik agyoniskolázott beírná, hogy a videokazetta nem új technológia, nem, nem arra gondoltam hanem a 3d-re...
én arra értettem a videokazit, hogy mivel ez egy viszonylag új technológia, lucas meg ilyen technobuzi, egyértelmû, hogy meg fogja csinálni. amikor elõször láttad a filmet videokazettán(már ha olyan idõs vagy, hogy láttál még olyat<#nevetes1>#nevetes1>) akkor odáig voltál tõle. aztán jött a felújított verzió, persze, hogy látni kell, hisz jobb a kép meg a hang. bejön a dvd? huhh, azon még faszább a kép, üvölt az 5.1, kellkellkell. hd? atyavilág, persze, hogy megcsinálják abban is, látni akarom jabba összes ráncát. na most értünk a 3d-hez.csillagrombolók, tie vadászok, hülye figurák, ezt a filmet vétek nem 3d-s változatban kiadni. hát ezért nem értem a kérdésedet, hogy "minek?" fejlõdik a technika(jórészt pont lucas cége miatt)ha nem kívánnánk a fejlõdést akkor még mindig hangalámondásos videokazettán néznénk a star warst...
na remélem így már érthetõ.
na remélem így már érthetõ.
Mert Te irtad a vhs dolgot m minnifield.
Szeriontem erre irta, hogy elerheto mar maskepp.....
Es igen meg mindig Minek??
Semmi ertelme ennek a 3d manianak nem vmi nagy durranas...
Ugy ertem, hogy meg sokat kell fejlodnie...
Szeriontem erre irta, hogy elerheto mar maskepp.....
Es igen meg mindig Minek??
Semmi ertelme ennek a 3d manianak nem vmi nagy durranas...
Ugy ertem, hogy meg sokat kell fejlodnie...
Szövegértelmezés megy? Nem csak a Baljós árnyakat akarja megcsinálni, de valahol el kell kezdeni. Nyilván lehetett volna kezdeni a 4. résszel, de inkább ez lett. Ha nem tetszik, vársz a következõre.
Ezt a sok @ jelet meg hanyagold, ha kérhetlek.
Ezt a sok @ jelet meg hanyagold, ha kérhetlek.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
MIÉRT A LEGSZARABB RÉSZT KELL 3D-SÍTENI?!!!!!!
A leg unalmasabb, leg semmitmondóbb rész a 6 közül. Bukásra van ítélve.
Régen is csak azért néztük meg, mert juk új SW film...
Amit várnánk:
SOROZAT! Ep3-4 vagy 4-6 között!
Trilógia! Ep 7 8 9!!
MIÉRT A LEGSZARABB RÉSZT KELL 3D-SÍTENI?!!!!!!
A leg unalmasabb, leg semmitmondóbb rész a 6 közül. Bukásra van ítélve.
Régen is csak azért néztük meg, mert juk új SW film...
Amit várnánk:
SOROZAT! Ep3-4 vagy 4-6 között!
Trilógia! Ep 7 8 9!!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A Clone wars helyett egy normális sorozat kellett volna, illetve a Klónok háborúja film a klónok háborújáról kellett volna szóljon... És utána lehetett volna beszélni 3d-rõl.
én is örülnék egy új trilógiának, csak SZERINTEM ez nem igazán van benne a fejében lucasnak.a régi trilógiában sok utalás van az elõzményekre, ahogy bippo is írja, anakin, klónháborúk, kerszöv, jedik bukása stb...de nem nagyon hallottam TÕLE, hogy milyen szálon folytatódna a történet.
Rendesebb történeteknek azért ki van találva (mondjuk vázlat szintjén legalább) az elõzménye. És bár a New Hope elején in medias res csöppenünk a dolgokba, azért a könyvben elég sokmindent elhintenek a régi idõkrõl, Anakinról, a klónháborúról. Szóval valamilyen szinten azért ki volt ez már találva.
Gondolom Lucas film (és pénz) szintjén is látott kellõ fantáziát a dologban, így kidolgozta a részleteket is, és leforgatta.
Szerintem azért esett a választás erre a témára, mert bár elég részletes és baromi izgalmas a SW univerzum, rengeteg történet van benne, ez az a rész, ami könnyen köthetõ a régi részekhez, de kellõen különbözik tõle, hogy megfogjon egy új generációt is (+merchandising pénzekben több van, ha minden új 😊 )
Gondolom Lucas film (és pénz) szintjén is látott kellõ fantáziát a dologban, így kidolgozta a részleteket is, és leforgatta.
Szerintem azért esett a választás erre a témára, mert bár elég részletes és baromi izgalmas a SW univerzum, rengeteg történet van benne, ez az a rész, ami könnyen köthetõ a régi részekhez, de kellõen különbözik tõle, hogy megfogjon egy új generációt is (+merchandising pénzekben több van, ha minden új 😊 )
Szerintem sem ártana ha inkább újat alkotna.
Én úgy tudom, hogy már elõre készen volt az elõzmény is, csak azt nem filmesítették meg, mert tudták hogy nem tudnák rendesen.
ezt csak õ tudja.van aki szerint csak az elsõ rész volt meg(illetve 4. az új remény)és a sikereket látva csapott még hozzá 2 részt, van aki szerint az elsõ 3 rész volt meg( illetve 4-5-6...ez tényleg kacifántos <#lookaround>#lookaround> )és közben találta ki az elõzményeket. bár a csillagok háborúja könyben a legelején szó esik palpatine-ról és a kereskedelmi szövetségrõl(ha jól emlékszem), ettõl függetlenül úgyis azt fogja mondani, hogy igen, ez az egész már réges-rég megszületett a fejében. rossebb tudja.<#alien2>#alien2>
Sztem a Baljós árnyak volt az egész sorozat legrosszabbik darabja... És (persze nem lebecsülve a régi részeket) nekem legjobban a Sithek bosszúja tetszett, azt szívesen megnézném 3D-ben...
Egyébként egy SW rajongó írja meg nekem, hogy hogy is volt ez a részekkel? Most komolyan megvolt az egész történet Lucas fejében már 30 évvel ezelõtt? Akkor miért forgatta le elõbb a késõbbi részeket? (Huh, de kacifántos)
Egyébként egy SW rajongó írja meg nekem, hogy hogy is volt ez a részekkel? Most komolyan megvolt az egész történet Lucas fejében már 30 évvel ezelõtt? Akkor miért forgatta le elõbb a késõbbi részeket? (Huh, de kacifántos)
Ez se bír újat kitalálni inkább a régieket turbózza.
Mert te jöttél a VHS-sel, mikor már máshogy is elérhetõ... csupán azért.. Szóval nem igazán értem, mirõl beszélsz 😊
Én el tudom képzelni, hogy nincs rá pénz, a Lucasfilm, meg a Lucasarts szépen elvegetálgat a mercsándájz, meg a frencsájz cuccokból...
Ez minden SW hírnél elõkerül. A fanok szeretnék, ha lenne +3rész, Lucas nem.
Egy igazi fanboy úgy is évrõl-évre újranézi a filmeket, az csak külön jó, ha valami változik is bennük: extra jelenetek vagy most 3D. Mondjuk én, jobban örülnék, ha az eredeti trilógiával kezdené a konvertálást vagy még jobban az élõszereplõs sorozatnak.
A VII-VIII-IX. részeket készítenék el inkább,mert állítólag 9 részben gondolkodott Lucas.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ja és inkább az élõszereplõs sorozattal foglalatoskodjon már... Nem hiszem el, hogy nincs rá pénzük elkészíteni.
Én Láttam külföldön moziban az 1997-ben a felújított digitális változatot. 😊
Ehh..inkább csinálna valami elõzetes filmet, mondjuk Yoda 800 évvel ezelõtt😊
vagy T. Zahn 3 részes folytatását...az simán jó lenne 😊 akár animációban is.
vagy T. Zahn 3 részes folytatását...az simán jó lenne 😊 akár animációban is.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
NE!
- egy sw rajongo
- egy sw rajongo
anti hero
He? Mar 2006-ban HD-ban adtak a tvben jobb helyeken...az osszes reszt....
Amugy a helyes valasz a miertre: Money,money,money....
Amugy a helyes valasz a miertre: Money,money,money....
Az ILM-rõl van szó, azért azt ne felejtsük el!
Hat Nekem elso megerzesre, Minek?
Masodikra is szinten, Minek?
Inkabb folytatna....
Masodikra is szinten, Minek?
Inkabb folytatna....
Mivel a 3 új részben szinte nincs cgi nélküli jelenet, a mélységinformációk megvannak nekik. Innen már csak ráfordított idõ/pénz kérdése, hogy mennyire emészthetõre/jóra csinálják.
Helyes
Hát, én nemtom... bármennyi idõt fordítanak rá, akkor se lesz olyan, mintha 3Dben vennék fel. Nekem kicsit vakításnak tûnik.
Inkább csinálnának egy új filmet, az lenne az igazi!
Inkább csinálnának egy új filmet, az lenne az igazi!
A legszebb, hogy most jön majd a Blu-ray verzió, majd amikor "kifut", kész lesz a 3D. Remélem azért moziban is bemutatják.
(és ha már konvertált, remélem bitangjól megcsinálják, mert ha olyan lesz, mint a többi konvertált, akkor el se kezdjék)
(és ha már konvertált, remélem bitangjól megcsinálják, mert ha olyan lesz, mint a többi konvertált, akkor el se kezdjék)
jöhet a 3D + egy új trilógia is jó lenne, szigorúan Lucas producerségével és Nolan rendezésében, ha már az egyik kedvenc filmje
)Zayne Carrick) Bocsi rosszul írtam le néhány dolgot<#sniffles>#sniffles>
Szerintem is egy új filmt kéne csinálni pl: nagyon örülnék ha a most futó képregénysorozatot A régi köztársaság lovagjait megfilmesíteni nagyon jó története van egy Zayne Carrcic nevû padawanról simán megérné filmbe önteni.
Elsõ reakcióm az, hogy inkább új filmet készítsen ez a Lukas, ne a régit tupírozza!
A második reakcióm meg az, hogy nem is lenne rossz a IV-VI. epizódot újra moziban megnézni...
A második reakcióm meg az, hogy nem is lenne rossz a IV-VI. epizódot újra moziban megnézni...
Nothing to say