43
  • Csillagf3nyke
    Én is ugyanezt gondolom: amit utólag konvertálnak át 3D-be, az sohasem lesz olyan minőségű, mint amit eleve ezzel a technológiával rögzítenek...
    Az Avatárt tuti nem fogja tudni felülmúlni...

Egyébként meg tervbe van véve egy új Star Wars trilógia is...

http://www.demonicplayer.hu/2010/10/24/george-lucas-uj-star-wars-trilogiat-tervez/
  • gromgotth
    hülye sw
  • m minnifield
    én már megelégednék egy fasza han solos tv-sorozattal is. gondoljátok el, a fireflyből kivesszük a szereplőket a kapitány kivételével, berakjuk csubakkát, a serenityt kicseréljük a falconra és már kész is lenne...
  • kistopi
    Mark Hamill nyilatkozta nemrég, hogy Lucas anno nem is három, hanem NÉGY trilógiát tervezett,az utolsót 2011 magasságába datálta, ebben feltűnt volna a már öreg Luke Skywalker. Mark alakításában.
  • m minnifield
    hát... lucas 66 éves, kívánok neki mégegyszer ennyit, de kétlem, hogy 80 éves koráig akarja fejlesztgetni a teknikát. :D addigra már holoverzióban is láthatjuk :D az a mozi ahol én láttam, már meg sincs...
  • bmw
    Lattam regebben meg 1980-81 kornyeken moziban.:)
    En ugy ertettem, hogy ez a 3d meg nem olyan nagy szam mint pl lehetne majd talan vmikor....
    Legalabbis En nem vagyok elajulva tole..
  • m minnifield
    még mielőtt valamelyik agyoniskolázott beírná, hogy a videokazetta nem új technológia, nem, nem arra gondoltam hanem a 3d-re...
  • m minnifield
    én arra értettem a videokazit, hogy mivel ez egy viszonylag új technológia, lucas meg ilyen technobuzi, egyértelmű, hogy meg fogja csinálni. amikor először láttad a filmet videokazettán(már ha olyan idős vagy, hogy láttál még olyat) akkor odáig voltál tőle. aztán jött a felújított verzió, persze, hogy látni kell, hisz jobb a kép meg a hang. bejön a dvd? huhh, azon még faszább a kép, üvölt az 5.1, kellkellkell. hd? atyavilág, persze, hogy megcsinálják abban is, látni akarom jabba összes ráncát. na most értünk a 3d-hez.csillagrombolók, tie vadászok, hülye figurák, ezt a filmet vétek nem 3d-s változatban kiadni. hát ezért nem értem a kérdésedet, hogy "minek?" fejlődik a technika(jórészt pont lucas cége miatt)ha nem kívánnánk a fejlődést akkor még mindig hangalámondásos videokazettán néznénk a star warst...
    na remélem így már érthető.

• bmw
    Mert Te irtad a vhs dolgot m minnifield.
    Szeriontem erre irta, hogy elerheto mar maskepp.....
    Es igen meg mindig Minek??
    Semmi ertelme ennek a 3d manianak nem vmi nagy durranas...
    Ugy ertem, hogy meg sokat kell fejlodnie...
  • WoodrowWilson
    Szövegértelmezés megy? Nem csak a Baljós árnyakat akarja megcsinálni, de valahol el kell kezdeni. Nyilván lehetett volna kezdeni a 4. résszel, de inkább ez lett. Ha nem tetszik, vársz a következőre.
    Ezt a sok @ jelet meg hanyagold, ha kérhetlek.
  • RoyalPredator
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

MIÉRT A LEGSZARABB RÉSZT KELL 3D-SÍTENI?!!!!!!
    A leg unalmasabb, leg semmitmondóbb rész a 6 közül. Bukásra van ítélve.
    Régen is csak azért néztük meg, mert juk új SW film...

Amit várnánk:
    SOROZAT! Ep3-4 vagy 4-6 között!
    Trilógia! Ep 7 8 9!!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • Reg5
    A Clone wars helyett egy normális sorozat kellett volna, illetve a Klónok háborúja film a klónok háborújáról kellett volna szóljon... És utána lehetett volna beszélni 3d-ről.
  • m minnifield
    én is örülnék egy új trilógiának, csak SZERINTEM ez nem igazán van benne a fejében lucasnak.a régi trilógiában sok utalás van az előzményekre, ahogy bippo is írja, anakin, klónháborúk, kerszöv, jedik bukása stb...de nem nagyon hallottam TŐLE, hogy milyen szálon folytatódna a történet.
  • bippo
    Rendesebb történeteknek azért ki van találva (mondjuk vázlat szintjén legalább) az előzménye. És bár a New Hope elején in medias res csöppenünk a dolgokba, azért a könyvben elég sokmindent elhintenek a régi időkről, Anakinról, a klónháborúról. Szóval valamilyen szinten azért ki volt ez már találva.

Gondolom Lucas film (és pénz) szintjén is látott kellő fantáziát a dologban, így kidolgozta a részleteket is, és leforgatta.
    Szerintem azért esett a választás erre a témára, mert bár elég részletes és baromi izgalmas a SW univerzum, rengeteg történet van benne, ez az a rész, ami könnyen köthető a régi részekhez, de kellően különbözik tőle, hogy megfogjon egy új generációt is (+merchandising pénzekben több van, ha minden új :) )

• endrev
    Szerintem sem ártana ha inkább újat alkotna.
  • endrev
    Én úgy tudom, hogy már előre készen volt az előzmény is, csak azt nem filmesítették meg, mert tudták hogy nem tudnák rendesen.
  • m minnifield
    ezt csak ő tudja.van aki szerint csak az első rész volt meg(illetve 4. az új remény)és a sikereket látva csapott még hozzá 2 részt, van aki szerint az első 3 rész volt meg( illetve 4-5-6...ez tényleg kacifántos )és közben találta ki az előzményeket. bár a csillagok háborúja könyben a legelején szó esik palpatine-ról és a kereskedelmi szövetségről(ha jól emlékszem), ettől függetlenül úgyis azt fogja mondani, hogy igen, ez az egész már réges-rég megszületett a fejében. rossebb tudja.
  • maxy182
    Sztem a Baljós árnyak volt az egész sorozat legrosszabbik darabja... És (persze nem lebecsülve a régi részeket) nekem legjobban a Sithek bosszúja tetszett, azt szívesen megnézném 3D-ben...

Egyébként egy SW rajongó írja meg nekem, hogy hogy is volt ez a részekkel? Most komolyan megvolt az egész történet Lucas fejében már 30 évvel ezelőtt? Akkor miért forgatta le előbb a későbbi részeket? (Huh, de kacifántos)
  • m minnifield
    beszzélni kicsi magyar? olvasni bmw (#9) hozzászólás.utána olvasni felette #10.
    érteni?
  • Mat666
    Ez se bír újat kitalálni inkább a régieket turbózza.
  • Etinger
    Mert te jöttél a VHS-sel, mikor már máshogy is elérhető... csupán azért.. Szóval nem igazán értem, miről beszélsz :)
  • nessboth
    Én el tudom képzelni, hogy nincs rá pénz, a Lucasfilm, meg a Lucasarts szépen elvegetálgat a mercsándájz, meg a frencsájz cuccokból...
  • m minnifield
    majd akkor lesz új trilógia, ha lucas...egyesül az erővel...
  • bippo
    Ez minden SW hírnél előkerül. A fanok szeretnék, ha lenne +3rész, Lucas nem.
  • fika ferenc
    Egy igazi fanboy úgy is évről-évre újranézi a filmeket, az csak külön jó, ha valami változik is bennük: extra jelenetek vagy most 3D. Mondjuk én, jobban örülnék, ha az eredeti trilógiával kezdené a konvertálást vagy még jobban az élőszereplős sorozatnak.
  • Gyuszopapa
    A VII-VIII-IX. részeket készítenék el inkább,mert állítólag 9 részben gondolkodott Lucas.
  • Al Ashrad
    Ja és inkább az élőszereplős sorozattal foglalatoskodjon már... Nem hiszem el, hogy nincs rá pénzük elkészíteni.
  • Al Ashrad
    Én Láttam külföldön moziban az 1997-ben a felújított digitális változatot. :)
  • m minnifield
    tudom.és? ez most miért is szól nekem?
  • Kelta
    Ehh..inkább csinálna valami előzetes filmet, mondjuk Yoda 800 évvel ezelőtt:)
    vagy T. Zahn 3 részes folytatását...az simán jó lenne :) akár animációban is.
  • Bhalage
    NE!

- egy sw rajongo
  • cateran
    He? Mar 2006-ban HD-ban adtak a tvben jobb helyeken...az osszes reszt....
    Amugy a helyes valasz a miertre: Money,money,money....
  • tenthrodil
    Az ILM-ről van szó, azért azt ne felejtsük el!
  • m minnifield
    hogyhogy minek? tán másolt vhs-en akarod nézni még mindig, hangalámondással???
  • bmw
    Hat Nekem elso megerzesre, Minek?
    Masodikra is szinten, Minek?

Inkabb folytatna....
  • bippo
    Mivel a 3 új részben szinte nincs cgi nélküli jelenet, a mélységinformációk megvannak nekik. Innen már csak ráfordított idő/pénz kérdése, hogy mennyire emészthetőre/jóra csinálják.
  • Zoliz
    Helyes
  • Irwine
    Hát, én nemtom... bármennyi időt fordítanak rá, akkor se lesz olyan, mintha 3Dben vennék fel. Nekem kicsit vakításnak tűnik.
    Inkább csinálnának egy új filmet, az lenne az igazi!
  • bippo
    A legszebb, hogy most jön majd a Blu-ray verzió, majd amikor "kifut", kész lesz a 3D. Remélem azért moziban is bemutatják.
    (és ha már konvertált, remélem bitangjól megcsinálják, mert ha olyan lesz, mint a többi konvertált, akkor el se kezdjék)
  • sandor8206
    jöhet a 3D + egy új trilógia is jó lenne, szigorúan Lucas producerségével és Nolan rendezésében, ha már az egyik kedvenc filmje