A filmekben már a meztelenség is csak számítógépes trükk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én beszoptam
A feneke alsó része is másképp domborodik...
A hasát is megkisebbítették. A fejét kellett volna pedig...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Meg a szeretkezéseket is, meg a szájtechnikát is?
Ugye, csak költõi volt a kérdésed? 😊
Ugye, csak költõi volt a kérdésed? 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem, biztos nem😊 Az egy noob program.
Hát ez marhára gáz. Ahhoz, hogy én felizguljak egy filmbeli meztelenkedésen, hozzátartozik a tény érzete, hogy az adott színésznõ bevállalja a meztelenkedést. Akkor mostantól kezdve ez zsákbamacska lesz? 😞
Amúgy a Ken Parkban a férfi nemiszervek látványát is computertrükkel csinálták?
Amúgy a Ken Parkban a férfi nemiszervek látványát is computertrükkel csinálták?
Amíg feláll tõle, nem érdekel 😊
Amúgy a jobboldali kép sokkal-sokkal homályosabb. A melltartó helyén kicsit világosabb a bõre, mintha nem tudták volna jól leszedni.
Viszont a baloldalin is olyan a melltartó, mintha rajzolva lenne.
Amúgy a jobboldali kép sokkal-sokkal homályosabb. A melltartó helyén kicsit világosabb a bõre, mintha nem tudták volna jól leszedni.
Viszont a baloldalin is olyan a melltartó, mintha rajzolva lenne.
Hát akkor mélyen sötét is.
Amúgy nem kurvára mind 1 hogy 1 animált csöcsöt meg segget látsz vagy egy valódid? Úgyse fogod tudni megkülönböztetni szóval tök mind1
Amúgy nem kurvára mind 1 hogy 1 animált csöcsöt meg segget látsz vagy egy valódid? Úgyse fogod tudni megkülönböztetni szóval tök mind1
am meg ennyi erõvel a bal is tuti hogy maszek kép
Azt tudtam eddig is, hogy a greenscreen miatt a monumentális jelenetek csak szimplán trükkök, ami érthetõ költségspórolás, de hogy már a színészeket is lassan animálva láthatjuk... Hát akkor nézek inkább rajzfilmet <#mf1>#mf1>
Tényleg<#nevetes2>#nevetes2>
..és akkor most jöhetne ennek a programnak a neve is,mert tuti nem mezei photoshop😊))
Azt, ahol egy külön snittben bevágják a dublõr melleit, aztán folytatják a "mindent eltakarok" szeretkezést?
A nyelvtanárnõ c. filmet nézd meg.
Ebben hol nudizik, te szerencsétlen?
Már korábban nudizott
link
link
Fákjúal!
Ezek szerint valami baj van jessica testével.....
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Mondjuk, igazán kiábrándulhatna a hitébõl végre! 😊
Állítólag mélyen vallásos keresztény, és ezért nem vetkõzik. ...de én ezt csak hallottam csak... 😊
Meg aki nem olvassa az úgyis azt hiszi hogy azt látta, és utólag már hiába magyarázza hogy nemis. 😄
látom a cikket sem sikerült elolvasni 😊
Ki az a Jessica Alba?
Nem mindegy hogy a saját pináját meg mellét mutatja meg vagy pedig CGI-vel egy teljesen ugyanolyat? Úgyis villantott már eleget...
Amúgy meg kis pocakot szépen leradírozták.
😄
Amúgy meg kis pocakot szépen leradírozták.
😄
Emlékszem régebben volt az egyik ker tv-ben hogy az év legjobb kaszkadõre jelenetet mutatták, a másik ker tv-n meg az év cgi effektjét mutatták és láss csodát ugyan az volt a két jelenet, már pár éve nem nagyon lehet megkülönböztetni a valóságot a grafikától.
Csak érthetetlen e jelenetnél miért kellett CGI. Úgyis mutogatja majd a pináját a stábnak elégszer, megspórolhatta volna a melót 😊😊
ez az! fújjunk fel minden kis dolgot!
Ez az! Öljünk ki minden természeteset a filmekbõl!