28
  • dzsagon
    én beszoptam
  • stremix
    A feneke alsó része is másképp domborodik...
  • Ender Wiggin #26
    A hasát is megkisebbítették. A fejét kellett volna pedig...
  • IMYke2.0.0.0
    Meg a szeretkezéseket is, meg a szájtechnikát is?
    Ugye, csak költői volt a kérdésed? :)
  • opeca
    Nem, biztos nem:) Az egy noob program.
  • Quantumleap
    Hát ez marhára gáz. Ahhoz, hogy én felizguljak egy filmbeli meztelenkedésen, hozzátartozik a tény érzete, hogy az adott színésznő bevállalja a meztelenkedést. Akkor mostantól kezdve ez zsákbamacska lesz? :(
    Amúgy a Ken Parkban a férfi nemiszervek látványát is computertrükkel csinálták?
  • bippo
    Amíg feláll tőle, nem érdekel :)

Amúgy a jobboldali kép sokkal-sokkal homályosabb. A melltartó helyén kicsit világosabb a bőre, mintha nem tudták volna jól leszedni.
    Viszont a baloldalin is olyan a melltartó, mintha rajzolva lenne.
  • Rotyoka
    Hát akkor mélyen sötét is.

Amúgy nem kurvára mind 1 hogy 1 animált csöcsöt meg segget látsz vagy egy valódid? Úgyse fogod tudni megkülönböztetni szóval tök mind1
  • AZTA
    am meg ennyi erővel a bal is tuti hogy maszek kép
  • kiskapucska
    Azt tudtam eddig is, hogy a greenscreen miatt a monumentális jelenetek csak szimplán trükkök, ami érthető költségspórolás, de hogy már a színészeket is lassan animálva láthatjuk... Hát akkor nézek inkább rajzfilmet
  • shandix
    Tényleg
  • xido
    ..és akkor most jöhetne ennek a programnak a neve is,mert tuti nem mezei photoshop:)))
  • koschwarz
    a kis pocakot jól leszedték róla.
  • kalapos01
    Azt, ahol egy külön snittben bevágják a dublőr melleit, aztán folytatják a "mindent eltakarok" szeretkezést?
  • kanduhr
    A nyelvtanárnő c. filmet nézd meg.
  • kalapos01
    Ebben hol nudizik, te szerencsétlen?
  • ffxi
    Már korábban nudizott
    link
  • bigjoe
    Ezek szerint valami baj van jessica testével.....
  • Real Ebola
    Mondjuk, igazán kiábrándulhatna a hitéből végre! :)
  • Real Ebola
    Állítólag mélyen vallásos keresztény, és ezért nem vetkőzik. ...de én ezt csak hallottam csak... :)
  • AZTA
    Meg aki nem olvassa az úgyis azt hiszi hogy azt látta, és utólag már hiába magyarázza hogy nemis. :D
  • Loverman
    látom a cikket sem sikerült elolvasni :)
  • semmikozod
    Ki az a Jessica Alba?
  • Wolfman017
    Nem mindegy hogy a saját pináját meg mellét mutatja meg vagy pedig CGI-vel egy teljesen ugyanolyat? Úgyis villantott már eleget...
    Amúgy meg kis pocakot szépen leradírozták.
    :D
  • morden
    Emlékszem régebben volt az egyik ker tv-ben hogy az év legjobb kaszkadőre jelenetet mutatták, a másik ker tv-n meg az év cgi effektjét mutatták és láss csodát ugyan az volt a két jelenet, már pár éve nem nagyon lehet megkülönböztetni a valóságot a grafikától.
  • Etinger
    Csak érthetetlen e jelenetnél miért kellett CGI. Úgyis mutogatja majd a pináját a stábnak elégszer, megspórolhatta volna a melót :):)
  • Loverman
    ez az! fújjunk fel minden kis dolgot!
  • Bren X
    Ez az! Öljünk ki minden természeteset a filmekből!