Balhé a Hydrophobia értékelések körül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Ötvös Tibi:
"Ha nem teszik normálisan a dolgukat az újágnál, akkor nem kellene kritikákat írniuk.""

újSágnál.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

2.3. komment fail
Tinman
Egyéb kritikusoknál jól szerepelt ÉS AZT IS LESZAROM, mert kritikusok véleményére NEM adok. Mit nem lehet ezen érteni könyörgöm?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hadíjad nem ér annyit, inkább belehalna minthogy beismerné a hülyeségét. XD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

bocs de most te voltál a hülye. nem azt írtad hogy 1 kritika nem jelent semmit ha van ellene sok, vagy hogy jelen esetben az edge kritikája nem jelent semmit, hanem hogy maga a "kritika" nem jelent semmit. azaz hogy egyik sem jelent semmit sem. de nem baj, szólj be a másiknak. hány éves vagy, 13?

Tinman
Jó az idézet, pontosan illik a hsz-edre... örülök, hogy nem nekem kellett idéznem.

Gyengébbek kedvéért: gyak. csak az Edge húzta le a játékot, egyéb kritikusoknál jól szerepelt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod?"
- Forrest Gump

Egy kritika nem állítja el az esõt, de ha egy játék beborul a kritikusoknál, akkor rendszerint beborul a játékosok között is. Szóval, hogy neked nem számít, az egy dolog. Azt mindenki leszarja, amikor a nagy összegekrõl van szó.
Tinman
Kritika? Kit érdekel, SEMMIT nem jelent.

Utálom a digitális terjesztést, de ezt megveszem.