Ötvös Tibor

Balhé a Hydrophobia értékelések körül

A kritikusok szemében elég sikeresnek tűnik a Dark Energy Digital fejlesztésében a héten megjelentetett Hydrophobia, míg tegnap megjelent az Edge magazin 3 pontos kritikája.

A fejlesztők azonnal reagáltak a kritikára és azzal vádolták meg az újságot, hogy a teszterük nem is játszott a játékkal. "Egyértelmű, hogy nem játszottak a programmal" - állította a Dark Energy Digital kreatív igazgatója, Deborah Jones. "Teljesen frusztráló volt a Edge értékelése. Számos olyan kritikát kaptunk, melyekben imádták a programunkat.""És nem, a Hydrophobia nem egy külső nézetes akciójáték és nem, nem csak egy szimpla horror. A játék a környezetünkről, a vízről és ennek befolyásolásáról, használatáról szól. Ha nem teszik normálisan a dolgukat az újágnál, akkor nem kellene kritikákat írniuk."

"Beszéltünk a Dark Energy Digital marketing vezetőjével és tisztáztuk, hogy a kritikusunk végigjátszotta a játékot" - áll az Edge hivatalos közleményében." Átvitte az összes challenge szobát és a 'There's something in the water' című szakaszt is, mely akkor nyílik meg, ha már mindent végigvittünk."

A fejlesztők azonban továbbra is kitartanak az álláspontjuk mellett. A Hydrophobia tegnaptól elérhető a Live rendszerében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Julius Caesar #8
  Ötvös Tibi:
  "Ha nem teszik normálisan a dolgukat az újágnál, akkor nem kellene kritikákat írniuk.""

  újSágnál.
 • Zolivok #7
  2.3. komment fail
 • Tinman #6
  Egyéb kritikusoknál jól szerepelt ÉS AZT IS LESZAROM, mert kritikusok véleményére NEM adok. Mit nem lehet ezen érteni könyörgöm?
 • kissssss #5
  hadíjad nem ér annyit, inkább belehalna minthogy beismerné a hülyeségét. XD
 • Loverman #4
  bocs de most te voltál a hülye. nem azt írtad hogy 1 kritika nem jelent semmit ha van ellene sok, vagy hogy jelen esetben az edge kritikája nem jelent semmit, hanem hogy maga a "kritika" nem jelent semmit. azaz hogy egyik sem jelent semmit sem. de nem baj, szólj be a másiknak. hány éves vagy, 13?
 • Tinman #3
  Jó az idézet, pontosan illik a hsz-edre... örülök, hogy nem nekem kellett idéznem.

  Gyengébbek kedvéért: gyak. csak az Edge húzta le a játékot, egyéb kritikusoknál jól szerepelt.
 • Kindred Blades #2
  "Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod?"
  - Forrest Gump

  Egy kritika nem állítja el az esőt, de ha egy játék beborul a kritikusoknál, akkor rendszerint beborul a játékosok között is. Szóval, hogy neked nem számít, az egy dolog. Azt mindenki leszarja, amikor a nagy összegekről van szó.
 • Tinman #1
  Kritika? Kit érdekel, SEMMIT nem jelent.

  Utálom a digitális terjesztést, de ezt megveszem.