4
-
#4 Egy átlagos kutya teljesen jól elvan a gyerekekkel egészen addig a pillanatig amig nem inzultálják. Nagyon könnyen meg lehet figyelni kutyánál hogy egy gyerek meghúzza a fülét pl akkor odakap de csak a levegőbe, figyelmeztetésből. Ha nincs ott a felnőtt közvetlen a közelben (aki a falkavezér) akkor a harmadik negyedik ilyen már igazi odakapás lesz.
Tuti biztos vagyok benne, hogy nem a játékkal volt a gond hanem a gyerkőc akarva (böködte, csípkedte, stb) vagy akaratlanul (véletlen ráült, rálépett, stb) mószerolta a kutyát azért válaszolt így. -
Szefmester #3 Ha a kutya nem volt megnevelve, csak volt mert aranyos, akkor előfordulhatott hogy kitört belőle a dili.
A kutya meg a mondás szerint olyan mint a gazdája, ennek meg amerikai hülyegyerek volt a gazdája... -
Wittgen #2 Én még csak olcsó amcsi filmekben láttam olyat, hogy kutyák reagáltak volna a játékok hangjaira.
Ez megint egy "fogjunk mindent a játékokra" című dolog. Biztos, hogy a kisgyerek csinált valamit, ami miatt a kutya nekitámadt. -
shandix #1 Úgy látom Amerikában nem csak az emberek hanem a kutyák is egyre hülyébbek.