12
-
#12 Bevallom neked, valamikor tudtam, de el is felejtettem ezt a Shift-elést.
Egyébként, az McRegWizz.exe - amely szintén pendriveokat fertőz - rokona ennek a Stuxnetnek? -
Amergin #11 Az ne tévesszen meg senkit, hogy melyik országhoz tartozó IP-ről indult el az a vírus, az ugyanis tökmindegy. Azt kell megkérdezni, hogy kinek állt érdekében, ugyanis az csinálta! És ez: USrael. Letelsztelték, hogy hogy tudnak bejutni az "ellenség" (már a cionistáké) rendszereibe.
Izrael lakosságának fele oroszországi eredetű, úgyhogy ezt elintézni pofonegyszerű volt... -
#10 rosszul szted; ott többnyire debian-t használnak;
kicsi guglizással neked is összejött ... -
#9 Már mé???
A NASA-nak meg vistája van.....asszem ))) -
Mat666 #8 Na most az Amerika ellenes pöcsök hoppon maradtak. -
sokadikgab #7 Vagy az admin letiltja az autorunt az egesz halozaton... szerintem ez mar alap... -
Komolytalan #6 Nem az a baj hogy bedugdossa, hanem az hogy bedugás közben nem nyomja a SHIFT betűt, így hagyja elindulni rajta az autorunt. Ugye ahhoz kevés az atomfizikusi képesítés, hogy removeable driveot csak SHIFT lenyomása közben rakunk be a számítógépbe. -
weine #5 Nem is tudták lekövetni, csak azt, hogy hol lépett be a rendszerbe.
A windows exploit
1. Mi ez?
2. Miért kerül ilyen sokba?
3. Miért "kellett" megvenni, hiszen ha megvették, annak nyoma van és ha valaki ilyen profi, akkor meg is írhatja maga is. -
Exi #4 Ha windows futna az erőművek vezérlőrendszerein világszerte akkor már csak egy maroknyian lennénk és a föld alatt laknánk betonbunkerekben. A windows exploitok gondolom arra kellettek hogy meg tudjon fertőzni olyan windowsos gépeket amik közös hálózatban vannak az erőmű vezérlőrendszerével, és onnan futva férjen hozzá a vezérléshez (ami gyanítom célhardver). De ez csak az én elképzelésem. -
Kingfisher #3 Én nem vagyok a Microsoft ellenes klubok tagja, de itt azért jócskán meglepődtem hogy ilyen rendszereket Windowszal irányítanak (sőt, igazából kétlem, hogy Win lenne). Én úgy gondoltam/gondolom, hogy unix(szerü) rendszerekkel irányítanak, pl. QNX, ahol ha lekapcsol egy aggregátor irányítása, nem kell kilőnöd mondjuk a rekator hűtését. Windows meg max a személyügyi osztályon, de annak meg semmi köze a vezérléshez :) -
Rotyoka #2 miért van ennek HOAX szaga. aki be tud juttatni ilyen helyre 1 vírust, az meg is tudja oldani, hogy NE lehessen lekövetni -
miszterjoe #1 Szerintem a Suxnet jobban illene rá.
Egyébként aki meg vadidegen USB kulcsokat dugdos összevissza, az megérdemli ha szétk*ródik a rendszere, mindegy hogy egy oprendszer vagy egy komplett atomerőmű.