Komoly korláttal jön az Internet Explorer 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Casual Commenter
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A szakadt ubuntu meg nem hat meg, nem tudom mennyit fizetnek érte neked a funclubból, de már x éve ezt nyomod, és szánalmas lesz, ha még 10 év múlva is a 900mhzes kis diák-eee -ddel fogsz videókat töltögetni fel youtubra.
Errõl az jut eszembe, h van akinek a TRABANT is jó...de ne hõzöngjön, ha más új 5er BMW-vel jár.(elvégre 4kerék,kormány,váz..ugyanaz nem?)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Most jelen pillanatban az átlaguserekre gondoltam(mert ugye õk vannak többen). Akinek eddig Win7-t tettem fel Xp helyett senki nem mondta, hogy tegyem inkább vissza az elõzõ Win-t.
Azokhoz a gépekhez kevesebbszer is hívnak, hogy valami gond van, vagy valamit nem tudnak megcsinálni.
Például a szomszéd nem tudta XP alatt beállítani az otthoni hálózatát, de 7 alatt már megoldotta nélkülem.
Szerintem ezek a kis dolgok is fontosak. <#awink>#awink>
www.adamexdesign.hu
Kezdte azzal, hogy kevés volt neki az SP1.
Ok, SP2 leszed, telepít (35 perc!!!!).
Majd közölte, hogy hiányzik 2 frissítés a Winhez, fel is ajánlotta, leszedtem...
Feltettem volna, amikor közölte a telepítõ, hogy nem kell feltenni, mert már van fent újabb verzió.
IE 9 telepítõ továbbra sem fut végig. Kuka.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mióta tudjuk már hogy nem fog menni xp alatt ? Már vagy egy hónapja.
Igen az ie nem lesz tökéletes egyik napról a másikra, de szépen haladnak vele, 95% az acid teszten. <#idiota>#idiota>
Windows 7
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
És hiányozni fog nekem az új IE? Naná hogy nem 😊 Szóval elmehetnek arra a bizonyos helyre 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem kötözködés, csak javaslat volt.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Azért az ereidet ne vágd fel, mert 4000+ÁFÁból tisztán kb 2000Ft marad, csak ugye ha már oprendszer költségek, akkor inkább ÁFÁs árat írtam, mert úgy könnyebb az összehasonlítás.
Egyébként ha nem write only módban volnál, akkor a #43 alapján következtethettél volna, hogy a nõ dolog nálam nem fog ülni. Tudod, család=feleség+gyerek(ek). Mert nekem ilyenek is vannak ám. És pl miattuk nincs annyi idõm, hogy ökörségekre (új, a munkám során semmi pluszt nem nyújtó oprendszer telepítése) pazaroljam.
A saját kezed évek óta bevált. Egy nõ egy csomó pénzbe is kerül, az idõdet is elveszi.
"3. Azért egy Win7 nem "pont olyan lesz, mint egy XP". Ha használtál már te is tudod."
Mondjál már különbséget, amitõl többet tudok termelni Win7 alatt mint XP alatt. Ugyanazokat a C*-ban megírt programokat futtatnám ez alatt is, meg az alatt is, max 1-1 op.rendszer függvényhívást csinálnak másképpen. Nincs semmi indok, amitõl jobb lenne.
Így hogy csak a trójai Windowsokra jelenik meg, gyak. saját maguktól veszik el azt a kevéske esélyt is, hogy az emberek visszaszokjanak a döglött hal szagú trójai böngészõjükre.
A következõ képsorok egy 900 Mhz-es gépen készültek <#falbav>#falbav> és felhívjuk a tisztelt habzószájú Viszta/Win7 huszárok figyelmét hogy csak akkor tekintsék meg õket, ha kötélbõl vannak az idegeik és el bírják viselni az irreális gépigényû operációs rendszernek nevezett trójai kémszoftvereik megalázó vereségét mind az XP-vel, mind pedig az ubuntuval szemben.
Erre annyit, hogy a windows nem cél, hanem egy eszköz. Számitógépet nem az operációs rendszerért tartunk, hanem a felhasználói programokért/játékokért. Amíg azok tökéletesen mennek XPn...
Mondjal nekem egy indokot, amiert vistara vagy win7 -re kene valtani xp-rol. Mit tudnak azok, amit az xp nem ? Az hogy valami ujdonsag, az nem eleg indok a valtasra.Nekem a 6.0-as dos is megfelelne, ha a programok gond nelkul futnanak rajta.
Jelenleg csak egy okot tudok a xp lecserelesere, ha majd a programok 4 GB-nal tobb memoriat igenyelnek. Akkor kenytelen leszek valtani.
(illetve hajlando volnek valtani ha SC2 nem futna xp-n ) 😊
LZ forever
A 4000 ft/óra+áfa abszolúlt reális egy közepes cég közepes projektján való munka során(nem fõnök, hanem programozó, szakértõ stb).
Amúgy nekem FF-em van tök jó csak naponta kb 6x úgy kiakasztja a gépet, hogy a reset gombbal lehet csak újraindítani(chromnál ugyan ez a helyzet) (IE-m meg nincs pedig lehet az kellene hogy 2010-ben ne csak az áramtalanítás legyen az egyetlen lehetõség kilépni egy elbénázott java script futás után)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Mellesleg en otthon meg mindig xp-t hasznalok chromal. semmi bajom vele, miert is kene valtanom?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
2. Sajnálom, hogy ennyi emberben nincs vágy az újdonság felfedezésére, modernizálásra, és ezért megszokásból használnak XP-t. (Más dolog a pénz része)
3. Azért egy Win7 nem "pont olyan lesz, mint egy XP". Ha használtál már te is tudod.
4. @Zolis: Ubuntuval tényleg az a gond, hogy nem minden Win-es progit tudsz beizzítani rajta. (Vagy csak nekem nem sikerült?)
www.adamexdesign.hu
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Most õszintén, erre az érvre te mit szoktál mondani? Nekem vagy fent egy XP, az alatt dolgozok, nem fagy, mûködik minden frankón. Rakjak fel egy Win7-et (pénzért), csesszek el minimum 1 napot a telepítéssel és beállításokkal (ez ugye munkaidõ kiesés, vagyis szintén pénz, számolj csak 4000Ft+ÁFA/órával), utána meg szarakodjak azzal, hogy mi megy alatta és mi nem. Legjobb esetben minden megy, és pont olyan lesz mint az XP, csak:
- kiadtam pénzt
- eldobtam az idõm egy részét.
Most ha már ennyi elpazarolni való pénzem volna, akkor inkább raknék a gépembe valami erõsebb deszkát+procit+memóriát, vagy nagyobb disket, vagy fizetnék belõle 1 évig dupla sebességû internetet. Mert ezek legalább pluszt jelentenének az életembe, de a Win7? Ugyan már. Amíg a szoftverek amikkel dolgozom elindulnak XP alatt, addig tuti nem fogok váltani Win7-re.
Most õszintén: mit fog az ember könnyebben lecserélni: egy böngészõt, amibõl van legalább 3 azonos kaliberû, ingyenes, IE-nél gyorsabban fejlõdõ, és a telepítésük max 5 perc letöltéssel együtt. Vagy egy oprendszert, amiért elvileg fizetni is kellene, a telepítése pedig - minden programmal, beállítással együtt - 1 nap.
Szóval ez színtiszta öngól.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
1: Megértem, ha valakinek (magánszemély) nincs pénze és mindenképpen ragaszkodik a jogtiszta Windows-hoz.
2: Megértem, ha kisebb vállalkozásoknak nincs pénze mennyiségi licenszre, elvégre még támogatott az XP.
Viszont nem értem meg, mikor egy vérPistike 4 magos géppel futtat XP-t, azt sem értem meg, mikor valaki szintén bõven jó géppel xy szoftver miatt nem frissít, mivel Win7-ben már van XP mód és leginkább a "mûködik ez, minek váltsak?" embereket nem értem meg.
Ha ezek kiesnének 10% körül lenne az XP.
hdo: Nem hazudtak, a támogatás nem azt jelenti, hogy új cuccokat fejlesztenek rá, hanem azt, hogy 2014-ig megjelenõ sebezhetõségeket foltozzák. És azt is csak SP3-ra és IE8-ra.
Az IE9-ben pedig kikapcsolható a hardveres gyorsítás checkbox-szal, szóval nem ez az oka.
Az MS-nek igazából nem olyan fontos projektjük a böngészõ, mint az Opera vagy a Mozilla esetében. De még a Google is jobban tolja a Chrome-ot. Ez a nagy ugrás sem annak köszönhetõ, hogy ez megváltozott volna, hanem annak, hogy minden oldalról baszogatják õket az elavult IE miatt, ami visszafogja a web fejlõdését.
Ha futna meg XP-n, akkor 2014-ben is be lenne betonozva az az õskövület. <#idiota>#idiota>
Aki XP-t használ az úgyis vagy IE6-ot használ még mindig, vagy valami alternatív böngészõt. Egyik sem tartozik az IE9 célcsoportjába.
Ráadásul aki frissített IE7-re és IE8-ra az nagyobb eséllyel upgradeli a Windowst is a késõbbiekben, csak még vár valamire:
- Hardverbõvítésre szánt pénzre.
- Jogtiszta Win7-re szánt pénzre.
- Vagy nem az a típus, akinek 30 perc egy Windows újratelepítés, hanem be kell laknia az új rendszert és még nem ment tönkre a régi OS.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
De lehet akármilyen jó, meg akármilyen friss a Win7, azért ne hazudozzanak össze-vissza, ha egyszer azt ígérik, hogy 2014-ig támogatják az XP-t, akkor ne zárják már ki a fejlesztésekbõl!
Jobb programoknál meg egyetlen checkbox kérdése a GPU gyorsítás.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ubuntura...😊