Itthon is jön az Android Market

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem a francot nem.

zola2000
Lattam mar 100ks androidos telefonokat, es azt kell mondanom hogy egyaltalan nem iphone gyilkosaK (bar egyikre sincs penzem, 100ezer forintert inkabb laptopot veszek), de a 30-50ks andoroidos telefonok arukhoz kepest tenyleg nagyon jok.

A

A teljes, 48-as lista azon országokat tünteti fel, amelyekben lehetõségünk van az elkészült fizetõs alkalmazások feltöltésére

Ez azt jelenti, hogy itthonról is feltölthetõ fizetõs alkalmazás?
fergusonpapa
aha persze..

legujabb 100.000ftos telok nem rosszak. ajánlom a galaxyt vgay valami hzc-s telot.

www.icewebhu

SGS ftw :)

jó, persze drága...máramihez képest.

Match
Kipróbáltam, a htc legend-en a user manual megnyitása sd kártyáról kevesebb mint 1 mp (226 oldal). Szerintem ezzel nem nagyon lesz gondod.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Egy jó és fõleg nagyon gyors telefon engem is érdekelne. Nekem az elsõ szempont az lenne, hogy a pdf gyorsan menjen rajta akkor is ha az adott cucc van vagy 100oldal. Aki tud nekem valamit ajánlani az ne fogja magát vissza. THX.
Végy egy motorola milestone-t cc: 100 körül függetlenül dobozosan, és mellé olyan mobilnetet csomagot/szolgáltatót választasz ami neked tetszik.
Az androidos telóknál nagyon melegen javaslom a "drágább olcsóbb" szemléletet. Az android tipikusan az a rendszer, amit felsõ kategóriás gépen érdemes használni, mert akor iphone gyilkos élményt nyújt. Az alatt már elõfordulhat, hogy bosszant. (pl: market-ból töltött szaggató program, kis képernyõ, stb...)
mousee
Zsír.

Én most akarok venni valami jópofa androidos telót, bár egyelõre fogalmam sincs róla, hogy milyet. Tudtok javasolni nekem egyet? Lényeg, hogy ne legyen lassú, de jó árban legyen, és folyamatos net legyen a csomagban.

Aki jobban elásta magát a témában, remélem tud adni pár tippet :)

Elõre is köszönöm.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Narxis
Le vagytok maradva... a Google Magyarország azt nyilatkozta, hogy nálunk nem lesz még market:

http://www.hwsw.hu/hirek/45336/google-android-market-alkalmazas-okostelefon.html

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.