Jönnek a HTC Windows Phone 7 mobiljai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTC Desire HD-val kapcsolatban mi a véleményetek ? Megéri pl. karira kéri ? Vagy akkor már iPhone 4 ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

AZ MS nagyon elszabta anno, hogy a saját telefonjaival nem várták meg a 7-es rendszert. Na meg nem kellett volna szoftveresen szénné butítani. Most mások szépen befoglalják az általuk elvesztett (vagy meg se nyert) piacot is. 😊
Nem tudom, nekem pl. a HTC EVO 4G nem telefon méret már ... borzasztóan nagy.

Szerintem 3.8coll bõven elég kijelzõnek...Hogy ne is legyen kicsi, meg ne is legyen nagy, de praktikus legyen..afölött szerintem már fölös.Akkor inkább vegyen egy padot..ha annyira számít, hogy minél nagyobb legyen.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

asysoft
Én max kabátzsebben tudom elképzelni a HD2-t, nadrágom zsebében nagyon nem. Hiába jó bámulni a hatalmas kijelzõt, ha hordozásra kerül a sor, visszaüt a dolog...

/*WTF?!*/

Darth Sith
Én használtam desire-t meg HD2-t is, mindkettõ elfér a zsebben. Bár attól függ, ki mihez szokott, aki pl kicsit nokia-hoz, annak fura lesz egy HD2 méretû telefon.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Egyáltalán nem.
Szerintem már a Desire is az a méret, amit zsebben nem tanácsos hordani.
Terra
A cikk sok pontatlan informaciot tartalmaz(Desire Z leirasa pl), es a cim alapjan egy WP 7 rol szolo cikket varna az olvaso...

Ertheto, hogy nem sok informacio all rendelkezesre eddig, de ha a kulfoldi szaklapok ossze tudnak hozni cikkeket, akkor nektek is sikerulne...

What I do, and what I listen.That defines me.

A Desire HD nagyon foglalkoztat, bár kicsit tartok tõle, hogy egy ekkora készüléket mennyire kényelmes zsebben hordani a mindennapokban.

Intel Core-i7 920@3GHz, 4GB DDR3 Corsair RAM,ATI 4850 512MB, 900GB HDD, Razer Steelseries Xai, Logitech Wave keyboard, Samsung 40C650 LCD TV