91-en nézték meg az új magyar mozifilmet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apám ez aztán tényleg a legobb eredeti filmzene....
Ilyen idegesítõ szart rég hallottam...
És persze kikrõl kell filmet csinálni? A kormányon lévõkrõl...<#falbav>
helyes-helyes
lassan elérjük, hogy a mi pénzünket ne szórják el támogatás címén ilyen szarságokra

börtönbe dobnám az összes embert aki az én adómból ilyenekre osztja szét a pénzt

fotográfik kolomp edisön :D

Teljesen mértékben egyet értek! Valószínûleg az ország image-hoz kell ez a film...<#gonosz3>

...Szürkék vagyunk! Félúton állunk a fény és az árnyék között...

70 mila támogatást kap egy magyar rendezõ a magyar államtól, eg olyan filmre, ahol a ..gány a király a magyar meg szemét.

Szerintem még egy ilyen vezetés nem létezik a világon.
És mi az az egy? 😊)
Amúgy én is egyetértek azzal, hogy felesleges olyan filmet ennyi pénzzel támogatni, amit senki nem néz meg, csupán azért, hogy a belterjes filmszakma kiélje kreativitását.
Egyet értek! 😊

Szívbõl remélem, hogy Diána nem kap újabb lehetõséget, hogy az adófizetõk pénzén "bizonyíthassa tehetségét".
Ilyen is csak nálunk történhet meg...

EZ MOST MIII??? 😄
immovable
he-he
itt van errõl a "filmrõl" pár info:
http://vastagbor.blog.hu/2010/09/29/769_ezer_forintunkba

érdemes a kommentekbe is beleolvasgatni😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Az állami pénzszórást egy egyszerü módszerrel csökkenteni lehetne.A támogatásból
pl. 10 millát KÖTELEZÕEN netes reklámra kell költeni, videós elõzetes mûfajban.
A YT-ra kitett ingyenes trailer jó dolog, de messze nem elég az érdeklõdés felcsigázásához.Filmek esetében a plakátreklámot is majdnem kidobott pénznek vélem
bármely trailerrel szemben.
Jaaaaaj...ezt nem értitek.Ez biztos mûvészfilm!Meg akinek nem tecccik az mennnyen avatáárt (izé...pokahontászt) nézni. Avvaló nekillye<#banplz>

zombeeka
Ekkora egy rakás sz@rt!
Ez kb olyan,mint az improvizálós zenélgetés: csak azoknak tetszik akik éppen csinálják!
De ez a film a nézõszám alapján annyira minõsíthetetlen,h még a készítõk rokonait sem érdekelte! <#levele>

Irgum-burgum :)

furcsa, ha azt akarják hogy megnézzék az emberek, miért nem reklámozzák rendesen? mondjuk lehet nem akarják
CybeRick
Pénzkidobás. Igénytelen, fantáziátlan agymenés. Aki megnézte az is megbánta, ha jól hallottam.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

szerintem errõl a filmrõl írták valahol hogy vajmi 100 milla állami támogatást kaptak rá.Hát,úgy látom megérte 😄 talán a végére eléri a 150 fõt is a nézõszám 😊 mi a büdös francnak kell egy ilyen rakás sz*rt támogatni?
Ez kb. napi 500 hajléktalan etetését fedezné egy éven át.
Magyar filmek többsége egy kalap ....

Jesszusom, mi a fene ez? 😄

Mészy
A trailer alapján nem is kevés az a 91...
persze ez csak az én véleményem...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Sajnos így is túl sokan nézték meg ezt a minõsíthetetlen valamit :/
Seth
Nem értem miért nem kapnak nagyobb reklámot. A fene se tud róluk, hogy eszik vagy isszák, csodálkoznak, hogy senki nem megy megnézni

PSN ID.: Beegabor