27
-
smaszi #27 Apám ez aztán tényleg a legobb eredeti filmzene....
Ilyen idegesítő szart rég hallottam...
És persze kikről kell filmet csinálni? A kormányon lévőkről... -
rumkola #26 helyes-helyes
lassan elérjük, hogy a mi pénzünket ne szórják el támogatás címén ilyen szarságokra
börtönbe dobnám az összes embert aki az én adómból ilyenekre osztja szét a pénzt -
lambda5 #25 Teljesen mértékben egyet értek! Valószínűleg az ország image-hoz kell ez a film... -
lamer the true #24 70 mila támogatást kap egy magyar rendező a magyar államtól, eg olyan filmre, ahol a ..gány a király a magyar meg szemét.
Szerintem még egy ilyen vezetés nem létezik a világon. -
bippo #23 És mi az az egy? :))
Amúgy én is egyetértek azzal, hogy felesleges olyan filmet ennyi pénzzel támogatni, amit senki nem néz meg, csupán azért, hogy a belterjes filmszakma kiélje kreativitását. -
Rotcsa #22 Egyet értek! :) -
KAWAszaki #21 Szívből remélem, hogy Diána nem kap újabb lehetőséget, hogy az adófizetők pénzén "bizonyíthassa tehetségét".
Ilyen is csak nálunk történhet meg... -
endrev #20 EZ MOST MIII??? :D -
#15 he-he -
temes69 #14 itt van erről a "filmről" pár info:
http://vastagbor.blog.hu/2010/09/29/769_ezer_forintunkba
érdemes a kommentekbe is beleolvasgatni:) -
micu18 #11 Az állami pénzszórást egy egyszerü módszerrel csökkenteni lehetne.A támogatásból
pl. 10 millát KÖTELEZŐEN netes reklámra kell költeni, videós előzetes műfajban.
A YT-ra kitett ingyenes trailer jó dolog, de messze nem elég az érdeklődés felcsigázásához.Filmek esetében a plakátreklámot is majdnem kidobott pénznek vélem
bármely trailerrel szemben. -
neoG #10 Jaaaaaj...ezt nem értitek.Ez biztos művészfilm!Meg akinek nem tecccik az mennnyen avatáárt (izé...pokahontászt) nézni. Avvaló nekillye -
#9 Ekkora egy rakás sz@rt!
Ez kb olyan,mint az improvizálós zenélgetés: csak azoknak tetszik akik éppen csinálják!
De ez a film a nézőszám alapján annyira minősíthetetlen,h még a készítők rokonait sem érdekelte! -
1855300 #8 furcsa, ha azt akarják hogy megnézzék az emberek, miért nem reklámozzák rendesen? mondjuk lehet nem akarják -
#7 Pénzkidobás. Igénytelen, fantáziátlan agymenés. Aki megnézte az is megbánta, ha jól hallottam. -
flatszeru #5 szerintem erről a filmről írták valahol hogy vajmi 100 milla állami támogatást kaptak rá.Hát,úgy látom megérte :D talán a végére eléri a 150 főt is a nézőszám :) mi a büdös francnak kell egy ilyen rakás sz*rt támogatni?
Ez kb. napi 500 hajléktalan etetését fedezné egy éven át.
Magyar filmek többsége egy kalap ....
-
semmikozod #4 Jesszusom, mi a fene ez? :D -
#3 A trailer alapján nem is kevés az a 91...
persze ez csak az én véleményem... -
Etinger #2 Sajnos így is túl sokan nézték meg ezt a minősíthetetlen valamit :/ -
#1 Nem értem miért nem kapnak nagyobb reklámot. A fene se tud róluk, hogy eszik vagy isszák, csodálkoznak, hogy senki nem megy megnézni