Az EU kikényszerítette az iPhone-szervízelés kiterjesztését

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mad mind
Király, legközelebb csak a hibás szóra mutass rá. Bár inkább arra se mert senkit nem érdekel.
Ahogy az én írásom se. <#zavart1>

De hát az apple eszközökkel nem lehet probléma, hiszen fenomenálisan fantasztikuson elképesztõen forradalmian minõségiek 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Cikkíró!
"Az EU kikényszerítette az iPhone-szervízelés kiterjesztését" - helyesen:
Az EU kikényszerítette az iPhone-szervizelés kiterjesztését.
It's phenomenal, it's revolutionary and amazing. 😄
És ezt miért kell külön csak az iPhone-ra? MINDEN berendezés az unión belül akárhol javítható legyen garanciadiõn belül. Erre kötelezni kell az összes gyártót.
Hmm... ez érdekes.

Ha az iPod Touch más kalapba, azaz szervizelési eljárás alá tartozik, akkor tovább olvasni felesleges a hozzászólásomat. <#nyes>

Történt, hogy egy, az USA-ban vásárolt, itthon ajándékba kapott 8GB-os készülék rövid mûködés után nem volt hajlandó bekapcsolni, majd még egyszer megjárta az USA-t javítás ügyben, de visszaérkezve (szoftverfrissítést észleltem rajta) WiFi helyett N/A volt látható. Igaz, a bluetooth már élõ volt, de az kevés...
Ekkor az Andrássy úti márkaboltban magyarázkodva (nem itthon lett vásárolva, ajándék volt ezért nincs meg a blokkja), próbáltam javíttatni. Az ügyintézõ elvette, gépre csatlakoztatva ellenõrizte, majd mondta, hogy érvényes garancia van rá, így kicserélik. Név, telefonszám, e-mail cím meghagyása után, 3-4 nappal késõbb valóban kicserélték. Ez kb., a tavalyi év októberében történt.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

narumon
Némá, mégis jó valamire az EU 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu