6
  • koschwarz
    mivel alapvetően a taktikai FPS-eket szeretem, adok esélyt. egyébként meg a sok negatív vélemény miatt nem vártam sokat, ezért tulajdonképpen kellemesen csalódtam a dragon rising-ban. igaz, elég sótlan volt a kampány, a bevezető videó korrekt, a lezáró egy vicc, közte meg semmi...fegyvert és felszerelést is szerettem volna választani küldetés előtt...viszont meg tudott izzasztani a nehézségével, főleg a faluvédős misszió.
  • Stief
    Hát kb ennyit is várok tőle grafika, azt majd játék kiadása után ott fog fityegni a polcon a mediaba akciós 3000 ft-ért mint az elődje. Látszik hogy jobbik fele az armára jutott, na az igen, ott élvezet játszani. És eredetiben is érdemes volt megvenni!!! Főleg hogy ez már stratégia, valamilyen szinten rpg és persze főleg akció is. Nagyon élvezem mikor egy másik ember által épített bázist bombázok szarrá :) Szóval utánozhatatlan! OPf meg hát tényleg nagy ratyi kaki!
  • kanduhr
    Egy, lassan 6 éves hardver nem tud el futtatni egy 2011-es, PC-és játékot. Mi ebben a meglepő?
  • Gyuszopapa
    "Először is a Red River grafikailag kenterbe veri a Dragon Risingot, de ehhez - a fejlesztők szerint is - valódi erőmű kell majd. Az egyik Codemasters tag például arról panaszkodott az újságnak, hogy valószínű nem lesz "elég" egy X360 a futtatásához, ami azért meglepő"
    Így nem kell sokat eladni belőlle,épp alacsonyabb gépigénnyel lehetne nagyobb eladást elérni.Hát lehet 4 magos proci lesz a minimum?
  • gneoka
    Pontosan, amikor szétváltak ők vitték a nevet és ennyi
  • Carbine
    Operation Flashpoint=Bohemia Interactiva=Armed Assault
    Ez csak nevében OF, sajnos.