60
Lánc nélküli kerékpár - technika
-
#60 rossz irányba vetődsz
én (motor, kerékpár) lánchajtás párti vagyok
de azééééééé én is kíváncsi lennék a lánchajtásos autó(id)ra :)
pl.? -
#59 Ez legalább egy értelmes elképzelés. A nulla-t fölösleges most nézni mert nem tartozik, meg csak egy kép. Majd ha mindenki kipróbálta akkor mondjon véleményt. -
#58 A rendes láncos bringával is van sok gond, ezsem tökéletes minek ilyen buziságokat kitalálni.Mondjuk biztos veszmajd valaki,nekem nem kéne , akár az a nulla nevű is megpatkálna azt dobhatnád ki:))) -
#57 Autó láncos hajtással? Mi az a rengeteg? -
#56 és kit érdekel? rengeteg autó is láncos hajtással van. -
#55 hülyeség...attól függ mire használja az ember
meridám előtt volt egy auchanos alphám...sima tekerésre kiválóan megfelelt, terepen jöttek a gondok -
#54 De itt kerékpárról van szó... -
#53 még hozzá nem is akármilyen motor
ÚGY hogy a GSX-R 1000 az egyik legerősebb utcai sportmotor és azon is lánchajtás van...
-
#52 Márpedig fent lehet tartani. Csak nem éri meg. Volt évekig olyan bringám. -
#51 az alap, hogy ilyen áruházakban nem veszünk bicajt -
#50 Aha, biztos nem :DD -
#49 Egy tescos bikeot is fent lehet tartani kb napi egy zsömlényi árból úgy, h 10 évig elmész vele... -
#48 Azok a Tesco-s bike-ok. 1 év és kuka ha folyamatosan használod.
Az újak 100.000FT-nél kezdődnek :)) -
#47 De ide hogy jönnek a motorok? :/ -
#46 A kis kerék gondot okozna nekem a téli csúszós, hó-latyakos úton - de amúgy, egy ilyet szívesen vásárolnék magamnak, ha emberi áron kapható lenne. [Max 30.000-et vagyok hajlandó ilyesmiért adni.] -
#45 Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de gyakorlati hasznot én sem látok a lánchajtáshoz képest.
Próbálom elképzelni a GSX-R 1000-et hajtókaros bovden hajtással...
-
#44 balf_sz volt nem tudott rendesen váltani, és megunta ezt :D -
Vlala #43 Az oké, de hiányzik a kerekéből egy darab. Kellett tömítésnek a gázpalackhoz? :) -
andersh #42 olajos lesz a nadrág a lánctól
de nem hiszem h olyan jó áttételezéseket lehet csinálni evvel a huzagos akármivel mint a fogaskerekekkel. -
#41 Hát én nem tudom, hogy mit csinál, de... Nekem nem szokott lejönni a lánc. :) -
#40 unta a srác hogy mindig lejön a lánc :p -
#39 alsó jó kis koncept :| -
#38 Láttam én is a TVben ezt a "találmányt"! Nem rossz... De ennyi pénzért?! Meg miért baj, ha lánccal megy a bicikli? :) Ez mivel jobb, hogy nincs lánc? Nem igazán vágom! :) -
ShaiHulud #37 kimesz meztelenul akkor is megneznek -
#36 Hát max. így képen fog létezni :D -
#35 Huh az a narancs,fehér fekete bicikli milyen faszául néz ki. Le se szállnék róla meg az biztos hogy megnéznék az emberek. -
#34 Azt hittem talicska.:D -
#33 igen ezt hívják velocipédnek -> #29 -
EnxTheOne #32 az alsó elég jól néz ki. Szeretem a futurisztikus dolgokat. :D -
#31 Ezen sincs lanc.
-
#30 mondjuk megnézném h pesten ilyennel gurulsz -
#29 Nekem van egy láncnélküli bringám:velocipédnek hívják,elég régi találmány. -
#28 talán nem is padkázásra tervezték -
#27 jajj de a faszi azért öröte ki, mert nem tudott sosem rendesen váltani, meg így nem csípi be a lánc a gatyót -
#26 2. bicikli: az első kerékbe olyan tojást vágnék az első padkán... ha ki nem fordulna az első kanyarban :D -
#25 ennyi penzert veszek szobakerekpart -
#24 Szerintem ez se rossz.
A másik kettőn nincs sebesség váltás például :) -
ldavid #23 a hajtásra értettem, szvsz értelmesebbnek tűnnek -
#22 Próbáltad mind a hármat és tudsz véleményt mondani most már? :DD -
ldavid #21 de jobbak ;)
btw elég fura látvány lesz, amikor már csak ilyen küllő nélküli bringák lesznek