147
  • denes123s
    Lehet vele telefonálni, és nem adtak ki javítást, mert nincs mit javítani.
  • Zoliz
    Ez az a hibás iPhone széria amivel mindent lehet csak telefonálni nem?
    Vagy már kiadtak rá javítást?
  • BenceYCE
    Szerintem ennyi pénzért benne hagynak egy használt mobilt amin fogsz tudni.
  • narumon
    Hát mondjuk kissé nehéz vele telefonálni....
  • BenceYCE
    Használt Suzuki Swift. Még az is hasznosabb és jobban megéri.
  • narumon
    vicc emberek pofáznak róla, csóró+léhűtő+tájékozatlan+irígy emberek. Akinek nem kell ne vegyen, megérdemli.
  • narumon
    "Azért azt ne mondd, hogy ezek nem pofátlanul magas árak - s igen, erről jelen esetben inkább a T tehet. Remélhetőleg csak a türelmetlenebb, külföldről rendelni nem tudó/-akaró réteget fölözik le amíg a többi szolgáltató be nem hozza a kínálatába"

Én meg pont pozítivan lepődtem meg az ár esetében. Alig drágább mint külföldön. Hozzátéve, hogy nekem igy is úgy is T kártyám van, az előfizetés nélküli 155e az szerintem elég baráti ár, külföldön sem olcsóbb.
  • slickboy
    Szabad országban élünk! Mindenkinek jogában áll konzumidiótának lenni ha megteheti. Ha megteszi, tegye, csak ne kérje ki magának, ha leidiótázzák. :D
  • warchief
    "Bírom mindenki az árakkal,meg magával a termékkel fikázódik! "
    Most mondd meg, hogy itt mi másról lehet még beszélni? Gondolom, ha valaki feltenne egy konkrét kérdést, akkor arra kapna választ, de így nemigazán tudok más témát, amiről lehetne itt beszélgetni. :)
  • MrSpock
    Bírom mindenki az árakkal,meg magával a termékkel fikázódik! Nincs pénzem rá,nem veszem meg,kész ha lenne vennék. Miért is? Ugyanazért mint mások vesznek 50milliós autót,holott egy 5milliós is majdnem ugyanazt tudja,vagy 6miliós panel ahol meghúzod magad,vagy 600milliós ház. A lényeg aki megteheti és kell neki,az vegyen! Tököm tele van már,hogy minden fórumon,topikban csak a fikázások mennek,legyen bármi az adott téma! Nekem ha valami nem tetszik,nem megyek be és elkezdem szidni hogy de szar. Nekem sosem volt apple termékem,de lehet nem is lesz,mert nem tehetem meg,de ezért nem szidom!
  • warchief
    Az iPhone pont az ára miatt az, ami. Ha töredékéért árulnák, akkor már nem lenne olyan menő.
  • asysoft
    Azért azt ne mondd, hogy ezek nem pofátlanul magas árak - s igen, erről jelen esetben inkább a T tehet. Remélhetőleg csak a türelmetlenebb, külföldről rendelni nem tudó/-akaró réteget fölözik le amíg a többi szolgáltató be nem hozza a kínálatába - csak nehogy koppanjak
  • Ferrer
    Gondolom csak a legelsővel van gondod. Nincs pénzed megvenni, ezért inkább rá se nézel. Ciki :)
  • ptamas88
    ahogy azt valaki írta a hasonló cikknél azért nem mindegy hányan veszik ezt mert amíg ilyen horribilis áron is van rá kereslet addig sose lesz olcsóbb pedig nem éri meg az árát...nagyon jó telefon én elismerem de nem ennyiért...ha rájönnének hogy ez túl van árazva és fele áron adnák akkor mindjárt más lenne a helyzet de amíg van aki megveszi ennyiért hülyék lesznek olcsóbban adni... hát ez itt a baj.
  • fergusonpapa
    ezt mondom midenki azt csinál amit akar.az meg h szerinted hülye nem érdekel mert lehet vélemény.csak ne céltalan fikázás leggyen mert atólfalra mászok h szószerint csak azért fikáz mert jól esik neki meg unatkozik péntek este..
  • Julius Caesar
    Leszarom. Akinek ez kell és megéri vegye meg. Magánpénz, szabad ország. Jogod van hülyének lenni.
  • sXeCry
    Erre jó egy normális telefon is barátnővel. Ja és olcsóbb! Bár hosszútávon lehet az iPhone kifizetődőbb! :D
  • fergusonpapa
    sok troll.
  • IMYke2.0.0.0
    Aham, tehát telefonálás közben lecuppantja a gazdát, netán masszírozza a hátát, és kimossa a szennyest is, ha a gazdi leteszi az asztalra...
  • bippo
    Nem szar, igenis jó telefon. Bár ennyit rohadtul nem ér még így sem.
  • fergusonpapa
    mondj nálla jobbat ;) ja hogy nincs?! értem
  • mrzed001
    Ekkora sz.r ennyiért ???
    Aki megvesz, az meg is érdemli amit kap.
    Mekkora lúzer lehet már, aki képes volt órákon át sorbanállni ezért a sz.rért ?
  • 5c0rp330n
    vicc aron adjak, vicc emberek, gazdag+sznob+tajekozatlan+naiv embereknek. akinek ez kell, ennyiert, vegye, megerdemli :)
  • JaSoN HuNTeR #4
    Hát elég drága, de ha lenne rá pénzem akkor megvenném egyből. Imádom az Ipod Touchokat és a Iphonokat. Itouchom van is :)
  • fergusonpapa
    mirről beszélsz?mirre jön az uj termék a régiek árra lemegy..mindehol igy van -.-' am meg amcsiban olcsobb de hát ez mindig igyvan.nem si tudom mit vennék meg iphone4et vagy samsung galaxyt...
  • FoodLFG
    Korrekt árak. Már csak sztív dzsobsz miatt is érdemes megvenni!
  • Major
    Nincs itt válság kérem szépen, ha kapcsiból több száz darabot vettek (Bár jó kérdés, hogy hány ember fizette ki kp.-val a teljes árat rögtön). Kíváncsi vagyok az Iphone 6,7 vagy 8 éri majd el a fél milliós árat leghamarabb.