DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Van mód arra a játékban, hogy szüneteltessük az átvezetõket? (Újabb játékoknál általában lehet, de itt csak az átugrásukat tudom Backspace-szel)
DarkSector
hát kb ha minden jól megy. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szomferi
február?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

DarkSector
20

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szomferi
:D
ha nagyjából 1 hónap múlva jönne, nem törölném le, de visszatenni lehet nem fogom a DLC-ért (amúgy sincs már meg az ISO, erõs helyhiányban szenvedek)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Hát engem az a DLC nem tudott meggátolni abban ,hogy ne töröljem még az iso-t is. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
szerintem ezt nem tudni még.:)
szomferi
Virgil DLC-je mikor jön? lassan a végéhez érek a játéknak, ha nemsoká itt a DLC, akkor nem törlöm már le a játékot :D

Myselor
hát azok a végén is vannak:)dante must die következik most.elkezdtem majd ma viszem egy kicsit.
DarkSector
Persze örök devil-el könnyû, de annélkül kéne megcsinálni? :D
Ha lehetne én a legvégére hagynám a 2 Hell fokozatot, azok majdnem a legkönyebbek.

Myselor
az nem sokkba különbözik badass szörnyeket dob inkább mindenhova már az elején is,végigjátszhato.a másik kettõre meg jólesz az örök deviltrigger.fel baszom õket akkor hat a pisztoly is,heaven or hellen.hell and hellen meg levágom õket,de most azért kicsit sok a játékból xd dead space3 jöhetne már:)
DarkSector
A 4 rész a Dark Knight a legnehezebb, én is eltöltöttem pár órát, sokszor meghaltam, a sok szenvedés, ehhez képest ezen röhelyesen végig lehet menni.

DarkSector
Igen ez a baj a pisztoly nem hat mindenre...:D

Most 4 órát nyomtam Son of Sparda-ban 13. küldi jön asszem....nem olyan vészes, a Dante Must Die-ra kiváncsi leszek.

benõmenõ
Elkezdtem megint a 4-et Legendary Dark Knight-on és kb. téglát sz@rok minden arénában :S
Nagyon más lett ez a rész :D
Viszont a lock-on vesszõparipámat és az abból adódó hülyeségeket leszámítva (l-stick elõre 2x brrr...) sokkal természetesebb lett a harcrendszer ebben az új részben.
Myselor
na megcsináltam a son of spardát.vergil kicsit kurva anyja volt a végén.meg már untam is:) most megnéztem a heaven or hellt.a pajzsos szörnyek elég szarok így,dante must die után ez is könyebb lesz majd.
DarkSector
Tudom thx, csak azért nem tudtam mert kiléptem a játékból és lusta vagyok csak ez végett elindítani. :D

Spoilerek vannak:
Nos nagyon nem tudok dönteni a játékkal kapcsolatban. Egy hosszú délután volt az egész. Kellõen pörgõs és nekem iszonyúan bejött a pálya dizájn kezdve a 13-mas pályával (lilith elõtti ugye), ha ez nemfog díjakat bezsebelni idén akkor nem tudom mi. Nekem úgy a grafika is nagyon bejött nem tudom miért mondják sokan ,hogy nem jó Unreal 3-ból már nem lehet többet kihozni a nagy textúrákkal meg mindig is baja volt. A harcrendszer szerintem jó bár tény nem billentyûre van kalibrálva. A harc kellõen pörgõs . Bob bossfight meg utóbbi idõk legjobbja. Viszont miért DMC? más névvel és más karakterekkel nem bukott volna ekkorát az eladások terén se. Nekem tetszett. (ja és a vergil fight valami eszméletlen nagy pofátlanság... 2-szer meghaltam mire meglett mert nem tudtam mi a kell csinálni.)
Myselor
de most ezt miért kell ide?azthiszed még nem láttuk?vagy megmutatod milyen ügyes vagy?:)
cody1994
SPOILER
http://www.youtube.com/v/wscwDFY1Rz8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AABhttp://www.youtube.com/v/sUIge0hvZu0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Myselor
jófej vagy köszi. de sajnos nem a DMC4rõl van most szó.hanem errõl a játékról:)
Myselor
jah értem,jólvan köszönöm:) am nem baj ha nem SSS lesz van elég így is abbol:)
The Protector
Szia.Én az elõzõ dmc-t minden nehézségen végigvittem.A Heaven or hell fokozatnál te is egy ütés vagy meg az ellenfelek is,így gyakrprlatilag mindenki egy pisztolylövés még a fõellenfelek is.A hell and hell-nél 1ütés és vége de azt hiszem egy missiont 3szor kezdhetsz újra a checkpointon és az ellenfelek pedig rendes hp val minden támadást bekapcsolva jönnek(egyes támadásaik csak nagyobb fokozatnál jönnek elõ).Remélem a DMC4-rõl van szó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
Dante must DIe fokozat teljesítésekor kapod. De ha aktiválva van,akkor 50% mínusz a végértékelésbõl,szóval úgy ne is álmodj SSS fokozatról :D

PSN ID.: Beegabor

Myselor
örök devil trigger?hogy a faszba?vagy csak azon a módon?
Seth
Hell or Hell fokozat. Talán a son of sparda nehézségûek a szörnyek,nemtom, könnyû volt,mert aktiválható az örök devil trigger, úgy meg végigszalad rajta az ember.Anélkül eszembe sem jutott volna nekikezdeni :D
Egyedül az utolsó boss volt keményebb,mert rá nem hat

Myselor
am mesélnéd kicsit arrol a modrol amikor te 1 ütéstõl halsz de az ellenségek ugyanakkora hpval vannak mint az eredeti,azért kevés ellent rak be vagy ilyen badass szörnyeket is?nem igazán tudom hogy azt akkor hogy lehetne.1-2 ütés azért könnyen bekapható:)
Myselor
lol télleg eltünt én se értem :d
Seth
Hova lett a hozzászolásom ? lol, ilyet még nem produkált az SG

Myselor
jah,lol oké majd megnézem xd ez akkor elég hülye télleg
Myselor
nekem 8óra elsõvégigjátszáskor.most így 3ik végigjátszásra 25óra lassan,de mindent már felvettem összegyüjtöttem így télleg rövidek már a pályák:)
Seth
FÕMENÜ-->EXTRA-->STATS , itt megnézheted az idõdet

DarkSector
Érdekes, a DMC-ben van 20 küldi, de sok misszió 4-6 perc, pedig Son of Sparda-n megyek, nem normal fokon. :D

Még ha 20x10 perc is, akkor is 200perc, ami 5 óra...hááát.
Elsõ végigjátszáskor nem számoltam mennyi idõ volt de picit talán rövid. Persze ez nem is tûnt fel eddig.

benõmenõ
A Lilith utáni autós rész jópofa.
Mundus viszont a Hunter után a legkönnyebb boss. Elég száni lesz.
szomferi
too old... :D
na végre lezúztam Bobot, azt nem gondoltam, hogy azokat a piros bizbaszokat kell szétütni, hogy támadhassam... :D amíg nem jött a videó, észre se vettem azokat a köröket a földön

megvolt Lilith is, most asszem lesz egy randim Mundusszal :D

Azeriel
Amúgy a 13.2 beta4-es Radeon driver 50%-os teljesítmény javulást okoz a DMC-nél. (Bocs ha már írták.)

Azeriel
DarkSector
BUG...fagyás írtam is, beragad a boss. :D
De csak ennél.

DarkSector
Hát a régi dante arca nem a régi. :D

DarkSector
Faxt nem. :DDDDD

Myselor
nekem sose csinált ilyet :d
benõmenõ
Nekem is ugyan ez a boss, ugyan így. Mintha nem lenne alapból marha könnyû.
Azeriel
Hogy a fenébe lehet, hogy itt a boss nem üt vissza?

Myselor
nagyon bénák ezek a costumeok.felse raktam inkább.se a fegyver skinek sem tetszenek,:)
Azeriel
Nekem a mostani jobban tetszik. Amúgy nem visszafejlõdés, mert ez egy új Devil May Cry, szóval nem lehet vissza esés. :D

DarkSector
Nektek is fagyott már be így a fõellenség? mert nekem 2x is. :D

Fagyás

Sokkal könyebb SSS fokozatot kikombózni amúgy mint a régi részekben, ez mostanság már nem kihívás, régebbi részekben nem mindenki volt rá képes.

DarkSector
még 1 érdekes összehasonlítás, itt a DMC4 utcái vannak, mennyivel durvább, mint az 5-ben. Ez szószerint visszafejlõsés volt. :D

DMC4 streets

Azeriel
Szerintetek nincs ehhez szerkesztõ mint néhány UE-es játékhoz? Mert a mappájában ott az editor mappa. Én elszórakoznék vele, az biztos.

vk90
+1
Amúgy én még bízok egy valódi folytatásban :)

Capcom is the best!

benõmenõ
bocsi a leáld stílusért, de nincs kedvem újrafogalmatni a kisregényemet:
DmC végigjátszva.
+a játékmenet kb. a régi
. jóval egyszerûbb látványos mutatványokat összehozni, épp ezért smooth-abbak a mozgások illetve az animációk is fejlõdtek
-rövidebb, mint az elõzõek (nem volt 10 óra a 20 mission az elérhetõ legnehezebb fokozaton, úgy hogy idõre asszem B volt a legjobb értékelésem)
-simán nem szebb szvsz, mint a 4 PC-n
-Ha Kat-nél az volt a cél, hogy úgy nézzen ki, mint egy földön kívüli, akkor sikerrel jártak (szvsz csak szimplán sz@rul van megcsinálva)
-az eddig változatos helyszínek helyett kapjuk a konstans kavargó ctrl+c -> ctrl+v agyf@szt, ami egy idõ után monoton és fárasztó az állandó platformolás, ami még mindig nem a dmc legnagyobb erénye
-a karakterek tipikusan dmc-sek, akárcsak a sotry, ami kapott egy nagyon minimális élt
-elõzõ kettõbõl következik, hogy kb. semmi értelme nem volt a rebootnak, mivel új szereplõket, illetve átdolgozott irányítást simán továbvihették volna a régi univerzumban
-az egybõl elérhetõ hard módon alig lehet meghalni, a bossok pedig egy kaptafára épülõ 1bites vackok. Mind. Még Vergil is. Hallom, ahogy a kiskutyák sírnak :'(
-ha már Vergil, az egy dolog, hogy Dante nem maradt a régi, de a tesóból kimaradt MINDEN, ami miatt cool volt
-NINCS MANUÁLIS LOCK B+
-fõvandarabóva (vergiles dlc)+lópáncél (skinek pénzért pfejj)
DarkSector
dolgoztak is vele 1-2 napot a photoshopon tutkó. :D